2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hopilus nasil sevindim. Demek prenses geliyor :) Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inş.

Merhaba. Allah tamamına erdirsin inş. Sağlıkla dünyaya gelsin minik melek.. siz faruk ismini sevmiyor musunuz? Aslında mana olarak da çok güzel. Benim de bir oğlum olursa adını ömer faruk koymayı düşünüyoruz şimdiden :) ömerin manası da çok güzel. Ki zaten bilirsiniz hz. Ömer in ismi olması yeter :) faruk da hz ömerin lakabıymış. Söylemesi güzel. Hem günümüze de hitap ediyor modern. Daha ne olsun :)

Benim kuzu 3 gündür çok keyifsiz , canı pek tatlı sanırım en ufak bir nezlede bile depresyona giriyor. Herşeyi reddediyor sadece emiyor, gün-de 4 5 kere bezini kirletiyor resmen anne sutu kakası iyice yeni doğan olduk. Sabah hastaneye götürdüm belki farkedemedigim biseyi vardır diye ama çok şükür yok sadece nezle. Kalan orucumu tutmasam mi diye sorular var kafamda ama suçluluk hissediyorum geride. Sonradan tutması da zor oluyor. 51 kiloya düştüm 49 olursam korkarım. Bilemedim acayımda bir kaç hoca dinleyeyim belki ikna olurum :)

Sgeçmiş olsun cnm .. bnm kızımda hastaydı ve ağzına lokma koymuyordu sadece annesütü.. gerçi halen öyle iiki kaşıktan sonra bişey yemez..
Bn oruç tutmuyorum allahım affetsin ama iki yavruda yatmıyor sabah 6 da uyanıyorlar tüm gün koşturuyorum.. gecede yüz kez kalktığım için tutamıyorum

Sağol cnm, bir gün tutup bir gün yiyeceğim. Birde boyle deneyeyim. Ah sadece onlar olsa abileri de var. Hepsinin yaşı farklı ve hepside kendine has zaman ilgi bekliyor. Ramazan-ı güzel geçirmeleri sevmeleri içinde ayrı uğraşıyorum, 2.yaşında dahada rahatlarız inş.

Merhaba uzun zaman olmuş.. Ömer Ali başlarda çok sakin bebekti şuan tam bi kuduruk :) geç emekledi 10 aylıkken ama şuan sürekli karıştırma peşinde banyoyu açık bulsa soluğu klozette alıyo çekmecelere parmakları sıkıştırıyo akşama kadar peşindeyiz dur durak bilmiyo :/ ilk kelimesi anne sonrasında gel gel,kalk demeye başladı.. Ne kadar yemek yerse yesin formül mama içmeden rahat etmiyo bu kafamı kurcalıyo ne zamana içecek bunu..? Doğumgünü konseptimiz de hazır superman :)

Kızım 12.ayina girdi süt proteini alerjimiz yüzünden kabızlık yaşıyoruz 15 gün sabah akşam ilaç kullandik kabızlık için ve kullanmaya devam edicez ama ne zaman düzelecek bilmiyorum sonu gözükmeyen kuyu gibi . Allah tüm hasta bebeklere şifa versin çok zor

Allah kolaylık versin cnm, yeme alışkanlığı oturdukca düzelecektir.

Aynı durumdayız kızım ne kadar usluymuş artık hic durmuyor her yere tutunup kalkiyor hep yanindayım dusucek diye yavasca oturmayi ogrendi 2gundur ama yinede kotkuyorum adım atmıyor henüz sıralıyor bende elbisesini suslerini siparis ettim 23 haziranda kutluycaz ramazana denk geldigi icin

Allah kolaylık versin cnm, yeme alışkanlığı oturdukca düzelecektir.

Cok tesekkur ederim İnsallah ama malesef yemekle ilgili yöntemlerin hepsini denedigim halde sadece ilaçla düzeldi zeytinyağı hoşaf herşey verdigim katı hiçbir şey vermedigim halde kabız oluyor vücudu sanırım süt ürünlerine bu şekilde kabız olarak tepki veriyor

Bizde oyleyiz yemek cok yesek bile arkasindam o mama icilicek illa

Amin canım cümlemizinki insaallah

Bu arada kızım bu oyuncak market sepetini tutup yürüyor bi haftadır zaten iki üç adım atıp bırakıyordu kendini.. yakındır yürümesi
Aynen canım yakındır benimki de ilk adım arabasına tutunup kalkıyordu sonra itmeye başladı kısa suredede yürüdü tam manasıyla yürüdüğünde 9 aylıktı masaallh kuzulara onlar birşeyler yaptıkça ne seviniyoruz

Kızlar azratanem olarak paylaşmaya başladım fotolarımizi kuzulara nazar değmesin maşallah bakmak isteyeni eklemek isteyeni bekleriz ayrıca dün kakamizi tuvalete yaptık şimdilik takipteyim bakalim annelerimiz bizi en geç bir buçuk yaşında bezden kesmiş oluyormuş bakalım zorlama yok deneme yapıyoruz dün ilk gün başarılı oldu tabi alışma ve iletişim evresi var zamanlar bizim zaten inşaallah hayırlısı

Benimki de hareketli canım ıyi düşün ıyi olsun inşaallah sizin tatil de yolculukta güzel ve sorunsuz geçer

Anneler sizlere dan8zmak istediğim konular var. Ozellikle anne kv evine gidenlere gideceklere yoneltiyorum. Gittiğiniz yerde evdeki kurallara devam mi ediyorsunuz yoksa esnetiyor musunuz? Mesela uyku saati gelince emerek uyur o nedenle yatak odamiza geceriz( gece gunduz ayni) emerek uyur, yatağına koyarim, isim varsa isimi yaparim yoksa tv karşısında dinlenirim. Veya alt degistirme, banyo, giydirme islerini anne kv veya halasina yaptırıyor musunuz? Ben mutfak isi temizlik yapayim onlar bebegin kişisel ihtiyaçlarıyla ilgilensin. ( ben bu duruma cok karsiyim)
Çarşıya vs çıkarken cocugu evde birak diyorlar mesela. Ama ben cocugum icin gezecegim zaten. Bana dogru gelmiyor. Zorla kucaklayıp opme olayina ayrica deliriyorum. Ne yapayim? Siz ne yapiyorsunuz, nasil yapiyorsunuz?

Olabildigince evdeki kurallari devam ettirmeye çalisiyorum, nereye gidersem gideyim her gece yikiyorum, emzirerek uyutuyorum gece gunduz, dusebilecegi bir yataksa basinda beklerim, degilse baska islerimi yaparim. Simdiye kadar bakimini sadece anneme yaptirdim, cunku bebekken de o bakmisti. Ama baskasina yaptirmam.
Henuz kv tarafina gitmedik. O yuzden pesin konusmayayim. Benim kv delidir. Durdan da laftan da anlamaz. Bebek 10 gunlukken emzirmeye kalkmisti (kalkmisti diyorum cunku 70 yasinda haliyle sutu yok, ama gogsunu tutturmus), bebekken cocugun tum bacagini agzina soktu, isirdi, ve bunlar basinda 3 kisi nobetci (gizliden) beklerkenn oldu. Kim bilir bilmedigim neler var:) Ben lafimi anlatamam da geciremem de o yuzden yilda 1 kez goruyorum diyerek sineye cekicem. Cunku konusursam agir konusabilirim, gerek yok. Allahtan kizim benden baskasina gitmez.
Senn lafini gecirebiliyorsan bastan kurallarini koy tavrini goster.
Guveniyorsan birak carsiya git esinle kafa dinle. Guvenmiyorsan icin rahat etmiyorsa da birakma, onsuz gezince vicdan azabi cekiyorum de. Yani bu kisiden kisiye degisir.
Esin hala burayi okuyor mu bilmiyorum ama onlar hakkinda dusunduklerini de esinden sakl bence:)
Bayram is coming. İnsallah kazasi belasiz atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…