MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Anneler sizlere dan8zmak istediğim konular var. Ozellikle anne kv evine gidenlere gideceklere yoneltiyorum. Gittiğiniz yerde evdeki kurallara devam mi ediyorsunuz yoksa esnetiyor musunuz? Mesela uyku saati gelince emerek uyur o nedenle yatak odamiza geceriz( gece gunduz ayni) emerek uyur, yatağına koyarim, isim varsa isimi yaparim yoksa tv karşısında dinlenirim. Veya alt degistirme, banyo, giydirme islerini anne kv veya halasina yaptırıyor musunuz? Ben mutfak isi temizlik yapayim onlar bebegin kişisel ihtiyaçlarıyla ilgilensin. ( ben bu duruma cok karsiyim)
Çarşıya vs çıkarken cocugu evde birak diyorlar mesela. Ama ben cocugum icin gezecegim zaten. Bana dogru gelmiyor. Zorla kucaklayıp opme olayina ayrica deliriyorum. Ne yapayim? Siz ne yapiyorsunuz,
Okumuyor rahat ol :))Olabildigince evdeki kurallari devam ettirmeye çalisiyorum, nereye gidersem gideyim her gece yikiyorum, emzirerek uyutuyorum gece gunduz, dusebilecegi bir yataksa basinda beklerim, degilse baska islerimi yaparim. Simdiye kadar bakimini sadece anneme yaptirdim, cunku bebekken de o bakmisti. Ama baskasina yaptirmam.
Henuz kv tarafina gitmedik. O yuzden pesin konusmayayim. Benim kv delidir. Durdan da laftan da anlamaz. Bebek 10 gunlukken emzirmeye kalkmisti (kalkmisti diyorum cunku 70 yasinda haliyle sutu yok, ama gogsunu tutturmus), bebekken cocugun tum bacagini agzina soktu, isirdi, ve bunlar basinda 3 kisi nobetci (gizliden) beklerkenn oldu. Kim bilir bilmedigim neler var:) Ben lafimi anlatamam da geciremem de o yuzden yilda 1 kez goruyorum diyerek sineye cekicem. Cunku konusursam agir konusabilirim, gerek yok. Allahtan kizim benden baskasina gitmez.
Senn lafini gecirebiliyorsan bastan kurallarini koy tavrini goster.
Guveniyorsan birak carsiya git esinle kafa dinle. Guvenmiyorsan icin rahat etmiyorsa da birakma, onsuz gezince vicdan azabi cekiyorum de. Yani bu kisiden kisiye degisir.
Esin hala burayi okuyor mu bilmiyorum ama onlar hakkinda dusunduklerini de esinden sakl bence:)
Bayram is coming. İnsallah kazasi belasiz atlatiriz.
Burayi okuyacagina gitsin kahvede okey atsin. Gonderdim zaten :))
Ben annem burdayken 1 hafta ona biraktim gözüm arkada değildi. Kv geldiginde birakmadim emziriyorum bahanesiyle. Esim sebeplerini biliyor. O nedenle o kalmasin dedi zaten. Kv benden izin almadan hicbir sey yapmaz aslinda. Bana alttan alta imali sözleri batıyor. Ben onun gb yapmiyorum lap diye cevabi yapiştırıyorum. O nedenle pek uzun kalmıyoruz. Esim arada kalmamak icin durmak istemiyor. 20 gün falan kalacağız. Cocuk bakımına karıştıklarında çıldırıyorum.( onu yedirme, oyle yapma vs) 13 günlükten beri kendim bakiyorum. Her yere beraber.gidiyoruz kizimla. Iki buçuk aylikken bakiciya verdim calismaya basladim. Benim duzenim bu. Bırak kalsın muhabbetlerini sevmiyorum o yuzden. Disari arkadaslara giderken bile kızımı yanimda götürüyorum ben.
Esime dedim: kış boyunca hem ev hem bebek hem okul yoruldum bunaldim bizi gezdireceksin. Tamam dedi bakalim ne kadar uygulayacak.