2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbuldum cnm. Masallah prensese. Kizlar erkek bebeklere gore daha farkında uyanik oluyorlar her konuda.
Evet siradan normal bir doğum günü yaptık abileri kuzenleri ile. Ilk dogum gununun pek farkında olmuyorlar. Resimler hatıra olarak kalıyor işte.
Bebekler rahat olmak istiyorlar ama biz onları kendimiz için susluyoruz. Ilk iki oglumda bunu çok yapardım ama son ikide daha rahat giydiriyorum. Ama kızım olsaydı farklı olabilirdi :)

Al_pi canim tesekkurler. benim kiz senin kek tarifine bayildi. Nam nam diye yiyor su an :))))
Dogum gunu pastasini boyle yapmaya karar verdim. Aralarina labneli veya yogurtlu meyveli krema surecegim. Fincan kekleri 1 seklinde siralayacagim. Kizim afiyetle yiyecek insallah.

Kizlar anne sutu aldigi ve yogurt peynir vs aldigi icin süt geciktirilebilirmis 1.5 yas civari vermeye baslamak daha dogru sanirim, yogurt peynir onlardan kalsiyumuni yeterli miktarda aliyormus devam sutunede gerek yokmus inek sutu yerine de keci sutu tercih edilebilirmis gunde 400 500 ml tavsiye fazlasi demir emilimini zorluyormus. Ben gunde 1 litre sut icermisim annem oyle diyor :) biraz abartmisim isi Allahtan kansizligim yokmus :)

Prematuren buyudu gecen yil bu zmanlar dua ediyorduk hemen iyi olsun annesine kardeslerine kavussun diye simdi 1.yasinda sukur.. Hayirli yaslari olsun saglikla insallah.
Ben etiketledim kac kere ama artik kimse girmedigi icin topige seninde malum cocuklardan firsat bulamadigini dusunmustum :)
Yeniden hosgeldin..

1yasa kadar anne sutu yoklugunda formul sut yani mama ama 1 yastan sonra mama vermek gerekmiyor bildigim kadariyla anne sutu alan bir bebekse.
Aslinda 2 yasa kadar onermiyorlar sutu dedigin gibi yogurt ayran peynirden kalsiyum almalari daha iyiymis sutun o kadarda etkisi yokmus tabi duyduklarimiz bunlar. Evet keci sutu oneriliyor.

Aynisini yasadik elbise giydirdim disari cikacaktik yere indirdim yanima gelemedi elbiseye sinirlendi cekiyor emekliyor iki adimda yine takiliyor yine cekiyor ne gulmustum yaa ♡♡

Afiyet olsun canim. Bende yapiyorum keki bayila bayila yiyor . Onun buyuk versiyonunu yaparim iste dogum gununde :)

Kizlar dogum gunu icin pasta patlama yani cake smash yapicak misiniz? Konsept fikirleriniz neler ve de fiyatlar nasil :)
Ben konsept dusunmedim suslu tulum aldim ciplak sadece tutuyle hosuma gitmiyor kiz bebeklerinde erkeklere askili pantalon papyon cok hos oluyor :)
Cekim yapacagim yerde milyon tane konsept var gunune karar verince konusup anlasacagim. Fiyatta 4 poz 200 dedi +her poz 25 lira farkla dedi. Izmir de boyle :-/

Tesekkur ederim alpicim :) ben kutahyada yasiyorum burda olup olmadigini bile bilmiyorum ama baska bi sehre giderim olmazsa cekim icin cok tatli bi hatira cunku :) ben de ciplak sevmiyorum aslinda ama erkeklere kizlar kadar sevimli konseptler yapmamislar :))

Aynisini yasadik elbise giydirdim disari cikacaktik yere indirdim yanima gelemedi elbiseye sinirlendi cekiyor emekliyor iki adimda yine takiliyor yine cekiyor ne gulmustum yaa ♡♡
Evet canım yaa...Ne kadar tatlılar.Biz de çok güldük. Benzer şeyleri yaşatıyor bu yavrular bize.Çok güzel bir duygu.Sayısız hamdolsun.Allah her isteyene yaşatsın bu sevinci

Canim benim kizim mamayi anne sutu gibi goeuyor.bazen kavanoz mama yesede yine mamasını içiyor. Doktorla konustuk kademeli biraktircaz dedi. Ama zor olur dedi. Pat diye kesilmemeli zaten bence. Sutte hemen vermeyi dusunmuyorum.9 aylikken denedim alerji yapti gibi oldu vucudunda kizariklik oldu deneme gunlerinde 2 cay kasigi vermistim. Zaten temmuz ayinda allerji bolumjne sevkimiz sar. Test yapilir muhtemelen. Testte ola ki bisey cikmazsa devam mamasini geceye normal sütü kahvaltida verebilirim ara ara

illaki vardir intg. Arama yap simdi her yerde yapiliyor ki burasi pahali orda daha uygundur 4 poz 200 cok ama orjinal cekim olsun dedim yoksa makinam da var mekanda susleride yaparim ama onlarin cekimi gibi olmuyor.
Ee kizlarin susu cok erkek gomlek kotun disina cikamadi senelerdir

Dun 11. ay kontrolumuz vardi 8kilo 74 cm cikti. Doktor herseyi yiyorsa kiloyu dert etme dedi cok sevindim bunu demesine lakin esim bu kiz zayif diye dolaniyor 11 aydir :))
1 yasi bekleme dedi cilek mevsimi gecmeden tattir cilegi ilk diline sur ertesi gun az yedir dedi 1 yasin ertesi gunu hop buyudu olmaz dedi :))
Yumurta beyaziyla cilege basla dedi zaten su ana kadar hic bir yiyecege tepki vermedi vucut o yuzden baslayabiliriz dedi.

Hamisler cinsiyetleri belli oldumu cook merak ediyorum :))
Yok alpim daha belli olmadı diğer ay kontrolünde bende çok merak ediyorum..
Ama oğlumla aynı şeyleri yaşıyorum..
Bu arada emmek istemiyor beni artık 2 çekiyor bırakıyor oynuyor.
Tadımı değişti acaba bilmiyorum.

Bende cilek verdim geçen bişey olmadı
Domateste verdim bişey olmadı..
Yumurta akina başlıyayım diyordum sebden duydigim iyi oldu hepsini mi koyacaksın

Bana dr erkek desi 12. Haftada .. net değil demişti haftaya cumartesi nasipse öğrenecez Sizin belli mi
Saglikla gelsin ilk bebeginiz mi ? Benim hali hazirda bir tane kiz bebegim var simdilik 2icin erken :)

Amann niye belli olmadiki ayni seyleri yasayabilirsin ama belli olmaz mide bulantin filan olmadi dimi bundada .
Hayir canim cok agir gelir 1 tam yumurta az az ver hani biz ilk az az yumurta sarisi vermistik 1 ay 1 bucuk ay sonra tamamina gecmistik ya oyle ver.

Hosbulduk sagol cnm, ne kadar kostursakta o telefonlar hep yanimizda. Aklim buradaydi ama telefon hep hata gösterdi.
Bende hep onu diyorum geçen sene bugün hastanedeydi diye. Çok şükür bugünleri gördük. Darısı inci kıza ve bütün yavrulara inş.

Kapatmıştı kendini doktor göremedi
Yok canım mide bulantısı falan yaşamıyorum.
Iyi gidiyor şimdilik..
Tamam az az vereyim bende öyle

Alpi senin kiz zaten hareketli cok kilo tutmaz artik boyuda kilosuda normal. Benimki 3, 4 aydır 9 buçuğu gecemedi. Bende ilk oğlumda üzülüyordum çok zayıf diye ama şimdi oğlum az yesen kilo aldın iyice diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…