2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alpi senin kiz zaten hareketli cok kilo tutmaz artik boyuda kilosuda normal. Benimki 3, 4 aydır 9 buçuğu gecemedi. Bende ilk oğlumda üzülüyordum çok zayıf diye ama şimdi oğlum az yesen kilo aldın iyice diyorum :)
Asiri hareketli kucagimda bile bir gun sabit durmadi su ana kadar :) Milletin cocugu kucaginda sus gibi arkasindan bile tutmadan gidiyor ben ahtapot gibi sariliyorum o yuzden kangurusuz asla tasiyamiyorum :)

Asiri hareketli kucagimda bile bir gun sabit durmadi su ana kadar :) Milletin cocugu kucaginda sus gibi arkasindan bile tutmadan gidiyor ben ahtapot gibi sariliyorum o yuzden kangurusuz asla tasiyamiyorum :)
Ayni biz. Savrula Savrula duruyo kucakta uyanikken hareketsiz anı yok diyebilirim

Biz coktan basladik çilek, kiraz denedik. Yumirta akida yemis oldu, şöyle ki ben yerken istedigi icin tavada yumurtadan tattiriyorum

Biz coktan basladik çilek, kiraz denedik. Yumirta akida yemis oldu, şöyle ki ben yerken istedigi icin tavada yumurtadan tattiriyorum
Karpuz kavun kiraz bunlar alerji riski yok domates yumurta aki cilek bunlarin riski fazla o yuzden korkarak veriyorum yasini doldurmasini bekledim nasilsa ömür boyu yiyecek :)

Selaaammm temmuz anneleriiiii.. nasılsınız?? Uzunnn bir süre giremedim, şöyle bir göz attım ki bir de ne göreyim tekrardan hamiş olanlarımız var.. tebrik ederim Rabbim daim etsin ve sağlıcakla kucağınıza alın.. benim kız vahşi bişey oldu, herşeye saldırıyor, tabaklar kırılmaya başlandı, dolaplarımızda çiziklerimiz oluştu, masamızın boyası kalktı vs . evde resmen savaş çıkıyor.. henüz yürümüyoruz ama tutunarak adımlıyoruz heryeri..çok yoruluyorum.. kızı 9 ay emzirebildim midemle ilgili sıkıntı yaşıyorum antibiyotik ve mide ilaçları alıyorum.. bu yüzden memeyi kestik ğzülüyorum geçen sağdım hala sütüm var.. kafam karma karışık.. bu arada büyük gelişme su korkumuzu yendik şimdi suya bayılıyor, çıldırıyor resmen.. hergün suyla oynuyoruz.. kilo alımımız durdu öok dert etmiyorum çünkü çok hareketli, yemeside güzel..annesi gibi ince uzun bişey olcak sanırım..bizden haberler böyle.. şimde dört gözle ağutosun gelmesini bekliyoruz süresiz türkiye iznimiz başlıyor anne-kız gezip tozucaz.. ne zaman sıkılırsak ı zaman geri dönücez.. hepinizi öpüyoruzz

Ya bak bu hareketliliğe birde kilolu olsaydı nasıl taşıyacaktın kanguruda :))) zor olsada hareketli çocuk herzaman iyidir.

Maşallah, 9ayda güzel bir süre olsun yarasın kuzuya. Bugünlerde her temmuz bebeğinin evinde ayni durumlar yaşanıyor.
Bizde temmuzda izine gidecez 2 ay kalacağız bakalım 4 çocukla 3 gün yol nasıl olacak

Merhaba kızlar kusura bakmayın yazmadım uçak yolculuğumuz çok güzel geçti çok şükür hicbir sorun yaşamadık annemin yanındayız burda da çok mutlu azra tanem havası denizi çiçekler bahçe çimen hayvanlar herşey güzel cok mutlu guzel vakit geçiriyor çok şükür sizler ne yapıyorsunuz hamislerimiz nasıl hepinizi öpüyorum destekleriniz için teşekkür ediyorum

Yusra tugba da hayvanlari yeni yeni kesfetmeye basladim malum istambulda ancak kedi bulabiliyoruz hayvanlari cigliklari ile korkutup kaciriyo. Bugun ananesi bbayramlik aldi ona, gecen yil bayramda ayaklarim kocamann yurumekte zorlaniyodum yatarak gecirmistim. Simdi kizcemle gezebiliriz inşallah :)
Bu aralar dişten mi ataktan mi hic durmugo. Bebek arabasina bile binmek istemez oldu. Disari kanguruyla cikinca ondan mutlusu yok iyiki almisim. Tabi tasimak biraz zorlasti heleki sirtta da canta olunca ama en azindan bebek arabasi cikar geri getir derdide yok. İki gece once aniden koltuktan tutunup kalkmaya basladi ay ben şok artik en zor zamandayiz surekli kalkmaya cabalayacak tabi dusebilir allah korusun. Bide yerden biseyler yemeye calisiyo hic boyle bisey yoktu acaba demir eksikligimi var. Yarin dra gidicem zaten kana bakilsin istiyorum. Sizde var mi boyle yeme durumlari

Benimkide emeklemeye başladığından beni yerde ne görse iki parmak alıp ağzına götürüyordu yürüyor yine aynı eegg diyorum oda artık yerden birşey alırken eegg deyip bana uzatıyor yafa bana bakıp gülüp kaçıyor

Kalkacak dusecek korkacak yine cesarete gelecek yine kalkacK sonra koltuklara tirmanma asamasi var. ...:)) yerden copleri saclari alip agzina gotururdu. Agzina goturmeden anneye ver diye diye bana vermeyi ogrettim. Simdi yerde buldugu her seyi iki kucik parmaginin arasinxa tutup bana verir:)) o nedenle yerdekileri yeme derdimiz kalmadi cok sukur. En cok iki kucuk parmagi arasina ekmegi sikistirip hih diye yemem icin uzatiyor yaa oda bitiyorum. Bana yedirmeden karni doymaz prwnsesimin. Cok tatlilar masaallah hepsine.

Maşallah kızına canım.Biz de haftaya salı annemlerin yanına gideceğiz uçakla inşallah.Bakalım bizim yolculuk ve tatil nasıl geçecek? İnşallah iyi geçer.Benim kızım da çok hareketli...Kucakta oturmuyor.Sürekli emekleyecek, etrafı karıştıracak, biraz yükselti bulsa tutunup ayağa kalkacak, nokta gibi şeyleri bulup ağzına atacak...Allaha emanet olsunlar kuzular...

Günaydın kızlar.. yazdıklarınızı okuyorum maşallah bütün bebişlere. Benim kız heryerde iki adım atıp düşüyor hiç korkmuyor. Kanepeye cıkmak için ayağını kaldırıyor ama tabi cıkamıyor :) .. yazlık ayakkabı almak istiyorum hem bayram için hem artık ayakkabısı olsun bence Siz aldınızmı nasıl bişey aldınız bana fikir olsun

Adidasın ilk adim ayakkabisini aldim. Babetler filan cok var evde suslu elbiselerin altina giydirecegim ama ayak sagligi icin spor tercih ettim digerlerinin seklini begenemedim. Birde ben hep spor giydigim icin sanirim ona yöneldim.

Adidasın ilk adim ayakkabisini aldim. Babetler filan cok var evde suslu elbiselerin altina giydirecegim ama ayak sagligi icin spor tercih ettim digerlerinin seklini begenemedim. Birde ben hep spor giydigim icin sanirim ona yöneldim.
Süslü olanlar makosen olanlar bizdede var bende onları istemiyorum ilk adım ayakkabısı oğlumun adidastı kıştı ama kızım yaz olacak spor sıcak olur diye düşündüm.. ..

Süslü olanlar makosen olanlar bizdede var bende onları istemiyorum ilk adım ayakkabısı oğlumun adidastı kıştı ama kızım yaz olacak spor sıcak olur diye düşündüm.. ..
Yarim acik olanlar var ya kizlar icin onlarida dusunebilirsin.
Genelde biz aksamlari disarda oluyoruz o yuzden ilkini spor tercih ettim gunduz sicak olur evet ama gunduz zaten disari ciktigimiz sayili :)
Makosen degil bez ayakkabida aldim ben babette makosenleri sevmedim lastigi sıkıyor hep

Merhaba annisler inşallah hepiciginiz iyisinizdir baska hamislerde var galiba çok mutlu oldum. Cok şükür 30. Hafta sorunsuz girdim bugun. Bizim nazli kızın gelişimi sok şükür iyi en son 27 haftda kontrole gittim 1200 gr 38 cm di haftasindan ileriydedi yarin kontrolüm var inşallah daha da kilo almıştır

MasaAllah sen hepimizden erkencisin o zmn:) kac ay olcak aralari bebislerin

MasaAllah sen hepimizden erkencisin o zmn:) kac ay olcak aralari bebislerin
Onun melegi cennette.
Oyy masallah kuzuya zaman nasil da hizli geciyor. Ismini dusundunuz mu ? Aman kiloyu dert etme benim karnimda da almiyordu disardada almiyor sagligi yerinde olsum yeter :)
Bizi unutma hep haberdar et dualarimdasiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…