2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac aylik kac kilo? Persentil degerdeyse kafana takma

Evet çok sakin , sakinler başka yerde mi buluşuyor yoksa:) neyse benim oğlanda atak dönemimde doymuyor meme manyağı oldu çok mızırdıyor yalandan yaygara yapıyor ve uyumak istemiyor off zormuş

Canım benimki kahwaltıya bayılıyor. Bulamaç yiyor ama ayrı verdiğimde de hayır demiyor ama ağzını buruşturuyor. Kahwaltısına haftada 3-4 gin avokado koyuyorum. Haricinde hergün 3 bebe bisküvisi bir yumurta sarısı klasik ezine peyniri tuzu alınmış. 1 çay kaşığı tepeleme çekilmiş ceviz 2 çay kaşığı pekmez. Karıştırıp yiyor. Çorbalarıda çok seviyor. Artık püre gibi yapıyorum sulu yapmıyorum. Birde ara öğün bazen muzun yarısını çatalla eziyorum 1 çay kaşığı pekmez döküyorum üstüne bayılıyo deneyebilirsin.

18 temmuz dogumlu 8 ayi doldu en son 7 aylik gitmistik 7kusur kiliydu gecende babasi tartmisti 8 aylikken 8 kg falandi sanirim belki boy.kilo oranina gore zayif kaliyor bizimki ince uzun
Bizimde oyle canim. Şuan 8 buçuk aylık 8.5 kilo :) boyumuz ust sinira yakin gidiyor 72 cm o yuzden de zayif uzun. Kiyafetleri bile enleri bol gelsede beli ve kollardan kisa kaldiklari anlasiliyo. O yuzden kafana cok takma. Bende kizim hastalana dek kiloya cok takiliyodum. Ama sonra hastalaninca iyi olsunda varsin zayif olsun dedim

Çok geçmiş olsun canım. Bizde de aynı. Gece hasta oluyo çocuk resmen. Gün içindeyse iyi genelde. Doktora gittik bizde dün alerjik dedi ilaç verdi bakalım
Alerji testini anca 1 yaşında yaptircaz. O zamana dek kaç defa hasta olur kimbilir. Sizede gecmis olsun

Kizlar oğluma kahvaltıda yumurta sarışını çırpmadan top şeklinde kısık ateşte tereyağı ile pişiriyorum küçük parçalar halinde veriyorum cok seviyor lor peynir yapıp veriyorum.elma ve avakado karışımını yiyor.bal kabağı havuç pirsa buharda pişirip ezip veriyorum.ama çorbaları sevmiyor tarhanayı yemedi.sizlrr eti ve çorbaları nasil yapirosunuz

Sabah 1 yumurta sarısı bazen haşlama bazen omlet, biraz da lor peyniri yiyor sadece. Öğlen sebze çorbası veya yoğurt çorbası ya da sadece bir kase yoğurt , aksama doğru kiymali kemik sulu tarhana, onun dışında arada yarım elma armut veya muz. Sabaha kadar da bol bol emiyor aralarda da tabi.

Arkadaşlar ben kontrolde ceviz sormuştum verme sakin akciğerlerine kaçar dedi 3 yaşından önce onermiyorum dedi bilginize

Benim kız bazen yiyor bazen yemiyor. Bugün kahvaltı yaptıramadım. Biberon almaya başladı ama katiyen mama yani formül süt içmiyor. Ari nin piricununu duru pisiriyorum. Bir tek onu içiyor. Onu incirdim biraz da emdi uyudu. Uyanınca yoğurtlu patates yapacağım. Dün de yoğurdun içine ekmek doğradım onu yedi. Kıymalı şehriye corbasi yaptım içmedi. Bari onu yesin dedim. Mercimek pişireceğim yemez herhalde patatesle yoğurdu karıştırır veririm artık o da yerse yemezse muhallebi.

Ben kıymalı sebze çorbası yapıyorum hep onu yediriyorum çeşitli yemek için pütürlü için bana göre erken korkuyorum veremiyorum, veririm yer daha erken diye düşünüyorum vitaminin alsın şuan önemli olan o bana göre sadece karnının dpyması değil o yüzden karışıma ve karışık çorbaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…