Kizlar nasilsiniz benim bebise her goren kilo alsin biraz diyor zayifmis biraz bende simdi taktim acaba ben az mi yediriyorum bu cocuga diye.cok istahli bir bebek degil ama bebek sonucta benim kadar yiyecekte degil.bebegi kilolu olan anneler bebeginin sevdigi ogunleri paylasirsa cok sevinirim bize de ornek olur
Oksuruk hapsuruk var. Dun ozele goturdum cigerleri temizmiş alerji surubuna devam edicezGeçmiş olsun neyi var canım
Yok. Gayet planlı oldu:))Cok sasirdim, tebrikler. Korunmuyor muydunuz?
18 temmuz dogumlu 8 ayi doldu en son 7 aylik gitmistik 7kusur kiliydu gecende babasi tartmisti 8 aylikken 8 kg falandi sanirim belki boy.kilo oranina gore zayif kaliyor bizimki ince uzunKac aylik kac kilo? Persentil degerdeyse kafana takma
Evet çok sakin , sakinler başka yerde mi buluşuyor yoksa:) neyse benim oğlanda atak dönemimde doymuyor meme manyağı oldu çok mızırdıyor yalandan yaygara yapıyor ve uyumak istemiyor off zormuşçok sakin burası . yazamasak da takip ediyorum, burayı okudukça yalnız olmadigimi hissediyorum doğrusu. Bizim kız atak döneminde yalandan ağlamayı ve ellerinden tutunca yürümeyi öğrendi. devamı gelir inşallah :)
Canım benimki kahwaltıya bayılıyor. Bulamaç yiyor ama ayrı verdiğimde de hayır demiyor ama ağzını buruşturuyor. Kahwaltısına haftada 3-4 gin avokado koyuyorum. Haricinde hergün 3 bebe bisküvisi bir yumurta sarısı klasik ezine peyniri tuzu alınmış. 1 çay kaşığı tepeleme çekilmiş ceviz 2 çay kaşığı pekmez. Karıştırıp yiyor. Çorbalarıda çok seviyor. Artık püre gibi yapıyorum sulu yapmıyorum. Birde ara öğün bazen muzun yarısını çatalla eziyorum 1 çay kaşığı pekmez döküyorum üstüne bayılıyo deneyebilirsin.Kizlar nasilsiniz benim bebise her goren kilo alsin biraz diyor zayifmis biraz bende simdi taktim acaba ben az mi yediriyorum bu cocuga diye.cok istahli bir bebek degil ama bebek sonucta benim kadar yiyecekte degil.bebegi kilolu olan anneler bebeginin sevdigi ogunleri paylasirsa cok sevinirim bize de ornek olur
Çok geçmiş olsun canım. Bizde de aynı. Gece hasta oluyo çocuk resmen. Gün içindeyse iyi genelde. Doktora gittik bizde dün alerjik dedi ilaç verdi bakalımOksuruk hapsuruk var. Dun ozele goturdum cigerleri temizmiş alerji surubuna devam edicez
Bizimde oyle canim. Şuan 8 buçuk aylık 8.5 kilo :) boyumuz ust sinira yakin gidiyor 72 cm o yuzden de zayif uzun. Kiyafetleri bile enleri bol gelsede beli ve kollardan kisa kaldiklari anlasiliyo. O yuzden kafana cok takma. Bende kizim hastalana dek kiloya cok takiliyodum. Ama sonra hastalaninca iyi olsunda varsin zayif olsun dedim18 temmuz dogumlu 8 ayi doldu en son 7 aylik gitmistik 7kusur kiliydu gecende babasi tartmisti 8 aylikken 8 kg falandi sanirim belki boy.kilo oranina gore zayif kaliyor bizimki ince uzun
Alerji testini anca 1 yaşında yaptircaz. O zamana dek kaç defa hasta olur kimbilir. Sizede gecmis olsunÇok geçmiş olsun canım. Bizde de aynı. Gece hasta oluyo çocuk resmen. Gün içindeyse iyi genelde. Doktora gittik bizde dün alerjik dedi ilaç verdi bakalım
Maşallah çok sevindim senin adına canım.Allah sağ salim kavuştursun.Gerçekten çok güzel bir duygu.Rabbim olmayanlara da tekrar isteyenlere de versin hayırlı sağlıklı bebişlerCok sevdim hamileligi:))) tesekkürler
Amin amin inşaAllah. Teşekkür ederimm:)Maşallah çok sevindim senin adına canım.Allah sağ salim kavuştursun.Gerçekten çok güzel bir duygu.Rabbim olmayanlara da tekrar isteyenlere de versin hayırlı sağlıklı bebişler
Sabah 1 yumurta sarısı bazen haşlama bazen omlet, biraz da lor peyniri yiyor sadece. Öğlen sebze çorbası veya yoğurt çorbası ya da sadece bir kase yoğurt , aksama doğru kiymali kemik sulu tarhana, onun dışında arada yarım elma armut veya muz. Sabaha kadar da bol bol emiyor aralarda da tabi.Kizlar nasilsiniz benim bebise her goren kilo alsin biraz diyor zayifmis biraz bende simdi taktim acaba ben az mi yediriyorum bu cocuga diye.cok istahli bir bebek degil ama bebek sonucta benim kadar yiyecekte degil.bebegi kilolu olan anneler bebeginin sevdigi ogunleri paylasirsa cok sevinirim bize de ornek olur
Saol canım benim. Bizim dr teste gerek görmediAlerji testini anca 1 yaşında yaptircaz. O zamana dek kaç defa hasta olur kimbilir. Sizede gecmis olsun
Bizden ter testi istediler. Korkumuza henuz yaptirmadik :/Saol canım benim. Bizim dr teste gerek görmedi