Ama yaptırmayıp donucu bilmemek daha kötü değil miBu test bur hastalik icin yapiliyormus
Helal olsunHakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.
Çok gecmis olsun canim merak etiti seni
Canm benm ya ne demek helal olsun bende baktm yazmamissin merak ettim cünkü yazmadan durmazdin.
Cok büyük gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin.
Insallah gecmez inci yede Rabbim korur onu merak etme
Allah a emanet ol bol su ic istirahat et
Sagolun kizlar bende merak ettiginizi dusundum ama kolumu kaldiracak mecalim yok.Helal olsunAl_pi cim Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım, günde iki kuşbaşı kadar et, tavuk yada balık yese yeter şimdilik miniklere.midesini ıvır zıvırla doldurmak yerine az, öz ve dengeli yemesi sağlıklı.Massallah ogluna ya. Bende bugun ilk kez kofte verdim. Biraz yedi
turkiyeye nereye geliyorsunuz canim. Tanidik var mi yoksa gezmeye mi?Oğlumda dönerek geziniyor, popoyu dikiyor ama henüz emekleme yok. Havuzda baya yüzüyoruz ama :) Dişleri çıkmadı henüz. Yumurta , Avakado, ceviz karışımı yapıyorduk haftada bir geçen hafta gıdık boyun bölgesinde sivilcemsi bir alerji gelişti, kabuk bağladı korktum menüden kaldırdım bunu .Günde 1 kere sebzeli etli püre ve üstüne karışık meyve yiyor. Kalanı pre formül süt . 8 aylığız hala yoğurt peynir yemedik babamız doktorun sözünden çıkmak istemiyor çünkü . Son aylarda dışarda kim sevse ayına şaşırıyor, maxicosi ye dizden aşağısı sığmıyor . Kemik yapısı iri. Sarışınlığımız ise yerini kumrallığa bırakıyor. Yarın pasaportunu alıyoruz ve çrş. ilk defa Türkiye’ ye uçacağız 5 günlüğüne.
İstanbul’ a canım, gezi, ziyaret, alış veriş. Annemler kardeşimin yanındalar şimdilik . Biz de oğlanı annemlere satıp gezeceğiz. Hasret gidersinler biraz torunlaturkiyeye nereye geliyorsunuz canim. Tanidik var mi yoksa gezmeye mi?
Masallah senin kuzucuk tosuncuk olmus :)
Eninde sonunda yaptircaz. Ozelde pahali, devlette randevu yokAma yaptırmayıp donucu bilmemek daha kötü değil mi
Sagol canim.Al_pi çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin insAllah
Hersey goturebilirsin bir yerden sicak su alirsin icine oturtup isitip yedirirsin.Kızlar biz gezmeye gidecez 5-6 saat dışarda kalacaz
Kendimiz yaptığımız kavanoz mamalar kaç saat kalabilir
Ekstra ne yapabilirim acaba hazır mama biberon almıyor.
Yoğurt falan alabilir miyim..meyve alayım bide
ohh miss .. simdiden iyi gezmeler tadini cikartİstanbul’ a canım, gezi, ziyaret, alış veriş. Annemler kardeşimin yanındalar şimdilik . Biz de oğlanı annemlere satıp gezeceğiz. Hasret gidersinler biraz torunla
Cok gecmis olsun canimHakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.
Al_pi nerelerdesin walla merakımdan baktım bu saatte:/ başka kanaldan haberleşen tanışan var mı Alpiyle bir yoklasa
Hakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
Cok gecmis olsun canim
Sagolun kizlar insallah hemen toplanirim. Bugun biraz daha iyiyim atesim normale döndü en azindan.Gördüm de yazamadım çok geçmiş olsun yahu iyileş bir an önce yolculuk varmış
Selam kizlar.uyku egitimi deneyen düşünen başaran var mı. Ben denedim 2 3 gun gayet iyi gidiyodu ama hastalandim bıraktım.simdi yeniden baslamayi düşünüyorum.
Sizlerde uyku nasil
Çok çok geçmiş olsun canım. Inşallah ameliyatsız iyi olur. Rabbim şifa versin inşallah.Oğlum kolunu kırdı tam dirsekten ameliyat gerekebilir. Ne olur dua edin alçıyla iyileşsin.. içimdeki acıyı anlatamam.. allahım sen evlatlarımızı koru