2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar selam nasilsiniz bizim atak haftamiz.cok zorlaniyoruz hep kucak istiyor ya da surekli dizimin dibinde...cok agliyor ve huysuz.hicbir is yapamiyorum uzun suredir..ya uyucak ya da babamiz olcak baska turlu imkansiz.Allah yardimcimiz olsun tek bakinca.cok yoruluyor insan...bu arada puturlu gidadan bahsedenler olmus ben de yapamam sanardim ama simdi makarna bile yediriyorum:) pilav tavuk biz ne yersek yiyor tuzsuz ve baharatsiz olmak kaydiyla... bir de yasakli gidalari vermiyorum yumurta beyazi.domates.vsvs
Bir de tasindik biz ve bu surecte babanemiz bakti bebise.bir baktim bizim bebis gel gel ogrenmis hatta basbas vs biseyler de ogretmisler ama simdi onu yapmiyor.diyecegim o ki ustune dusunce ogreniyor bu bebisler ben cok birsey ogretmis degilim.

Kizlar bebegimin disinin ucu miniiicik cikmis. Simdi huysuzluk olayi bitecek mi? Lutfen bitecek diyin :). Bir de bu dis ne kadar zamanda uzuyo.
Bizim de alt iki disin oldugu yer damaginda dis seklinde sislik var acaba yakin zamanda cikar mi disi cikan bebislerin anneleri cebaplarsa cok sevinirim

Bizim de alt iki disin oldugu yer damaginda dis seklinde sislik var acaba yakin zamanda cikar mi disi cikan bebislerin anneleri cebaplarsa cok sevinirim
O şişlik sonra beyaz seffaf oluyor. ( Sanki su toplamis gibi) seffafliktan sonra dis damagi yariyor. Dokununca elle hissediliyor. 1-2 haftaya da buyuyor.

Dis seklindeki sislikten sonra 2 ay surdu bizim. Ama son 3 haftamiz anlatilmaz yasanir. Bence buyume atagiyla cakisti. Cok huysuz mizmizdi. Hala da oyle . Disler uzayana kadar boyle mi olacak simdi

Bebeğinde pişik sorunu olanlar arko krem iyi geliyormuş. Bebeğimiz acı çekeceğine denemekte fayda var. Yeşil tüplü olanlardan. Gece gece kızıma yemek yapiyorum:))) ınstagramda takılırken bu bilgi gözün e çarptı. Takip ettiğim bir bebek yemek sitesinde anne kendisi denemiş.

Bende senin gibiyim.8 aylık olacak hala bir çay kaşığı çorbanın suyundan yiyor okadar.boğazına kalacak diye korkuyorum.panik oluyorum.eşim de bana kızıyor.o işten gelince veriyorum eline birşeyler
Aynen tek basimayken hic veremiyorum bi sey olcakta kurtaramiycam gibi geliyor , nasil yenecegiz bu korkuyu bilmiyorum yavas yavas yedigini gordukce rahatlariz sanirim ama su an cidden yiyemiyor oguruyor bu da dogal bi refleksmis aslinda ama o an bana boguluyormus gibi geliyor

Benim sipa gel gel bay bay yapmiyor henuz sadece çak ogrendik kaldik oyle:) ogretmeye calisiyorum ama cok anlamsiz bakiyor bu ne simdi der gibi :) zamanla ogrenir insallah

Oha ne kadar cesaretlisin yaa cok ozendim beni gormen lazim cocuk öluvercek zannediyorum basliyorum dovunmeye cirlamaya off bilmiyorum nasil olacak en iyisi annemler falan varken vereyim tek cesaret edemiyorum tesekkur ederim canim cevap icin :)
Biz 9 aylıgız 7 aydan beri herşeyi veriyorum eline ekmek armut elma makarna haşlayıp önüne koyuyorum brokoli karnıbahar patates filan ilk zamanlar eşim korkuodu sonra baktı oğlum yiyemeyince hemen çıkarıo ögürüo şimdide bişeyi yutamazsa ver annecim diyorum hemen çıkarıyor hiç blendar kullanmadım şimdi bildiğin yemek yiyor biraz cesaret işi birazda bebeğe bağlı oğlum meraklı idi eline almaya. Kötü yanı çorba içmiyor sürekli katı gıdalar istiyor ben klasik başladım ama kendi blwci oldu

Kızlar selam birsey sorucam ben bu aksam balık yapıcam bizim kızada veriyim diyorum ama kafamada takılıyor yemeklerin ustune genelde formul mama iciyor bir sakıncası olurmu onun

Anneler selam. Benim kız iki gündür bakicisinda hicbir şey yemiyor. Sadece mama içmeye başlamış. 8bucuk aylık olduk. Acaba dişten midir? Başka bir şey olabilir mi?

Anneler selam. Benim kız iki gündür bakicisinda hicbir şey yemiyor. Sadece mama içmeye başlamış. 8bucuk aylık olduk. Acaba dişten midir? Başka bir şey olabilir mi?
Bugun benim kizim da aynisini yapti bana. Sabah yumurtayi zor yedirdim. Oglen meyve verdim agzindan cikarip durdu. Israr etmedim ben de. Disten oldugunu dusunuyorum ben. Insallah oyledir yoksa yine memeye donus mu bilmem.

Benim sipa gel gel bay bay yapmiyor henuz sadece çak ogrendik kaldik oyle:) ogretmeye calisiyorum ama cok anlamsiz bakiyor bu ne simdi der gibi :) zamanla ogrenir insallah
Aynenn zamanla ögreniyorlar bende hiç ögretmedim kendisi gel gel diyor elini gel gel yapıyor birde yerim :) baybayıda dayısından görüp yaptı ha bide ben ona sürekli cee eee yapardım o da elinde örtü oldugu zaman cee ee yap derim örtüyle yüzüne kapatıp indirir ahahahah ölüoz o hallerine :)

Diş de olabilir atak haftası da olabilir canm, biz de yaşadık aynı sorunu çünkü 2hafta kadar umarm cabuk atlatırsınz

Evet ya.ilk aylarda bir gün bakamasam sayfalarca ilerlemiş olurdu.bak bak yorulurdum.şimdi iki gün bakamayayım bir kaç yazı okadar.çocukların büyüyüp herşeyin yavaş yavaş oturmasından mı desem.umarız öyledir.

Akşam yemeklerini nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben kıza yemek yapmaktan yedirmektwn etmesinden fırsat bulup yapamıyorum. Ben mi cok tembelim anlamadım gitti.

Selamlar hayırlı kandiller kızlar. Kızım gene hasta iyice alerjiden şüpheleniyoruz. Evimize yEvimize yerleştik. Birkac banka sinavina girdim bir tanesinden mulakata cagrildim. Hayirlisi insallah

Akşam yemeklerini nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben kıza yemek yapmaktan yedirmektwn etmesinden fırsat bulup yapamıyorum. Ben mi cok tembelim anlamadım gitti.
Ben yapabiliyorum
Ama esim oyle cok yemek secmez. İlla super yemek olsun demez. Bazen sadece corba makarnada yiyoruz. Dun mesela sabah dra gittim, ogleden sonra sinava girdim. Aksam 5ten sonra pirasa yemeği ve corba yaptim
Kizimada pirasa verdim

Selamlar hayırlı kandiller kızlar. Kızım gene hasta iyice alerjiden şüpheleniyoruz. Evimize yEvimize yerleştik. Birkac banka sinavina girdim bir tanesinden mulakata cagrildim. Hayirlisi insallah
Çok geçmiş olsun. Alerjiyi anlamak uzun sürebiliyor sanırım. Anlayan doktora denk gelmek önemli. Arkadaşım yaşadı oradan biliyorum. Bebeği 1 yaşına gelene kadar perhiz yaptı emdiği için. Kadın hicbir şey yiyemiyordu. 2 yaşına yaklaştı hem kendi yiyor hem bebeğine veriyor. Cabuk atlatırsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…