2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Alerjiyi anlamak uzun sürebiliyor sanırım. Anlayan doktora denk gelmek önemli. Arkadaşım yaşadı oradan biliyorum. Bebeği 1 yaşına gelene kadar perhiz yaptı emdiği için. Kadın hicbir şey yiyemiyordu. 2 yaşına yaklaştı hem kendi yiyor hem bebeğine veriyor. Cabuk atlatırsınız insallah
Yiyecekten mi neyden o da belli degil malesef en kotusude o

Akşam yemeklerini nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben kıza yemek yapmaktan yedirmektwn etmesinden fırsat bulup yapamıyorum. Ben mi cok tembelim anlamadım gitti.

Bende öyleyim walla bu aralar bunaldım iyice yemiyor da bizim zilli

Selamlar hayırlı kandiller kızlar. Kızım gene hasta iyice alerjiden şüpheleniyoruz. Evimize yEvimize yerleştik. Birkac banka sinavina girdim bir tanesinden mulakata cagrildim. Hayirlisi insallah

Deri testi de yapıyorlar ama sadece yiyecek için mi onu bilmiyorum

Yemek derdi hiç birmiyor ki :)) sürekli bir hizmet söz konusu , kadının hakkını valla erkekler asla ödeyemez , evlenmek demek hizmetçiliği kabul etmek demekmiş hele çocuklar olunca ohoooo hiç bitmiyor iş ama kıymet bilen var mıı yok

Akşam yemeklerini nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben kıza yemek yapmaktan yedirmektwn etmesinden fırsat bulup yapamıyorum. Ben mi cok tembelim anlamadım gitti.
Oyle degisik ve uzun suren yemeklere bi sureligine mola. Zaten kiz uyuynca evde cit cikmiyo. Dolayisiyla o uyanikken ne yaparsam kar:)

Yemek derdi hiç birmiyor ki :)) sürekli bir hizmet söz konusu , kadının hakkını valla erkekler asla ödeyemez , evlenmek demek hizmetçiliği kabul etmek demekmiş hele çocuklar olunca ohoooo hiç bitmiyor iş ama kıymet bilen var mıı yok
Bilen biliyo Hepsi ayni degil. Allah evlatlarmizn karsina hep guzel insanlar cikarsn ins

M MutluHuzurluBereketli benim kizim da yemiyordu demistim ya. O gun ates 39 oldu. Bademcigi sismis minigimin. Hala hicbisey yemiyo. Agzindan atip duruyo. Insallah aliskanlik olmaz.

Bu gece hiç uyumadım yarım saatte bir emmeye kalktı yok yani böyle bir gecemiZ şimdiye kadar çok fenaydı ataktamıyız şimdi biz de acaba :) noluyor bu miniklere

Bu gece hiç uyumadım yarım saatte bir emmeye kalktı yok yani böyle bir gecemiZ şimdiye kadar çok fenaydı ataktamıyız şimdi biz de acaba :) noluyor bu miniklere
Ne oldugunu bilemiyo ki insan. Diş mi atak mi baska derdi mi var. Bi de bu aralar annem yanimda mi uyanmasi yapiyorlarmis. Uyanip iki meme cekip uyuyorlarmis. O da olabilir.

Kızlar bugün bime büyük koordinasyon oyunu geliyor 29tl.
Dışarda daha pahalı kacirmayin:KK66:

Kizlar nasilsiniz benim bebise her goren kilo alsin biraz diyor zayifmis biraz bende simdi taktim acaba ben az mi yediriyorum bu cocuga diye.cok istahli bir bebek degil ama bebek sonucta benim kadar yiyecekte degil.bebegi kilolu olan anneler bebeginin sevdigi ogunleri paylasirsa cok sevinirim bize de ornek olur

M MutluHuzurluBereketli benim kizim da yemiyordu demistim ya. O gun ates 39 oldu. Bademcigi sismis minigimin. Hala hicbisey yemiyo. Agzindan atip duruyo. Insallah aliskanlik olmaz.
Çok geçmiş olsun. Cabuk iyileşir inşallah. Bizimki bugün güzel yedi. Bir günü bir günü e uymuyor kuzuların.

Kizlar nasilsiniz benim bebise her goren kilo alsin biraz diyor zayifmis biraz bende simdi taktim acaba ben az mi yediriyorum bu cocuga diye.cok istahli bir bebek degil ama bebek sonucta benim kadar yiyecekte degil.bebegi kilolu olan anneler bebeginin sevdigi ogunleri paylasirsa cok sevinirim bize de ornek olur
Sabah yumurta sarısı bir tatlı kaşığı labne ile aptamilin muhallebi çeşitlerinden biriyle yarım kaseden biraz faZla mama yapıyorum keçiboynuzu pekmezi ekliyorum , öğlenden sonra karışık sebze çorbası yoğurtla yediriyorum yine yârim kase kadar sonra meyve aynı ölçülerde bundan hariç sürekli emiyor

çok sakin burası . yazamasak da takip ediyorum, burayı okudukça yalnız olmadigimi hissediyorum doğrusu. Bizim kız atak döneminde yalandan ağlamayı ve ellerinden tutunca yürümeyi öğrendi. devamı gelir inşallah :)

X