2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşahsızlık bizdede vardı 2haftadr falan belki de normal bi sürec ,diş de etkiliyor olabilir cünkü bizim üst diş geliyor beyazlık var bi kısmı gözüküyo uyku problemimizde var bende zorlamıyorum ne seviyosa yada verebiliyosam o,emiyolarda yetiyo demekki :/

Sizin bebekler de sizi takip ediyor mu? Benimki yemeğimi takip ediyor. Eğer onunkinden farklı yiyorsan katiyen ağzını açmıyor. Bir bana bir ona verirsem yiyor. Ona yaptığım tarifi fazla yapıyorum birlikte yiyoruz artik

Tabi canım takip etmezmi valla canı çeker diye onun yanında yemiyoruz öyle masum bakıyor ki oyy kıyamam artık baya anlamaya başladı maşallah bazı şeyleri ama emekleme falan yok :) dönüyor sadece

A
Tabi canım takip etmezmi valla canı çeker diye onun yanında yemiyoruz öyle masum bakıyor ki oyy kıyamam artık baya anlamaya başladı maşallah bazı şeyleri ama emekleme falan yok :) dönüyor sadece
Asıl iş engelleyince başlıyor zaten:)) nereye gitsem takip ediyor, benden önce çığlık çığlığa banyoya girmeye çalışıyor cadi:)) bu gunlerim kıymetini bil, yakındır peşinden gelmesi

Her turlu takip ediyor. Oda bile degistiremiyorum avaz avaz bagiriyor. Karni tok olsada bizle yemek istiyo ıh ıh istiyo :) bazen birlikte yiyoruz. Zaten ona ozel bisey yapinca asla yemiyor. Ve kasikla verince yemiyo elle verince yiyo sadece :)

Selam kizlar emeklemeye kalkmaya heveslenmeyin ben 2 aydir sirt ve bel agrisindan duramiyorum.bir kere ayaklandilar mi asil maraton basliyor bebek arabasinda bile zor zaptediyoruz artik Allah yardimcimiz olsun
Disimiz hala yok bizim sadece izi var :)
Bir de cilesi var :)

Oğlumda dönerek geziniyor, popoyu dikiyor ama henüz emekleme yok. Havuzda baya yüzüyoruz ama :) Dişleri çıkmadı henüz. Yumurta , Avakado, ceviz karışımı yapıyorduk haftada bir geçen hafta gıdık boyun bölgesinde sivilcemsi bir alerji gelişti, kabuk bağladı korktum menüden kaldırdım bunu .Günde 1 kere sebzeli etli püre ve üstüne karışık meyve yiyor. Kalanı pre formül süt . 8 aylığız hala yoğurt peynir yemedik babamız doktorun sözünden çıkmak istemiyor çünkü . Son aylarda dışarda kim sevse ayına şaşırıyor, maxicosi ye dizden aşağısı sığmıyor . Kemik yapısı iri. Sarışınlığımız ise yerini kumrallığa bırakıyor. Yarın pasaportunu alıyoruz ve çrş. ilk defa Türkiye’ ye uçacağız 5 günlüğüne.

Al_pi iyi misin canım görünmüyorsun kaç zamandır?

Kızım tutunup kalkıyor bi haftadır ama cok düşüyor sürekli dibinde olmam gerekiyor oda mümkün değil.
Al_pi cnm yoksun iyisindir umarım inci kızımızla

Al_pi ben geldim sen yoksun nerdesin canım ? Herşey yolundadır inşallah

Al_pi nerelerdesin walla merakımdan baktım bu saatte:/ başka kanaldan haberleşen tanışan var mı Alpiyle bir yoklasa

Ben de merak etmeye başladım inşallah inciyle vakit geçirdiği için yazamıyordur Al_pi .ama özledik valla
Hakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.

Geçmiş olsun Al-pi cim. Acil şifalar diliyorum.

Kendinden büyük kitabı var
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

Çok gecmis olsun canim merak etiti seni

Massallah ogluna ya. Bende bugun ilk kez kofte verdim. Biraz yedi

Canm benm ya ne demek helal olsun bende baktm yazmamissin merak ettim cünkü yazmadan durmazdin.
Cok büyük gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin.
Insallah gecmez inci yede Rabbim korur onu merak etme
Allah a emanet ol bol su ic istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…