Amin canım hepimize inşCanım gözünaydın
Darısı kalp atışlarına
O tutmadi ben hatay ☺
Hoşgeldin canımmerhaba kizlar bende geldim biz haziran sonuyuz ama iki gunden bişi olmaz bende sizdenim
Yumurtlama tarihine gore hesaplaniyor canim bide doktorda soylediBsi sorcam 5+4 olduğunu sat à göre mi belirledin yoksa kan değerleri yada dr tarafından mi belirlendi? Benim anlamadığım hafta hesabı bhcg ile mi yapılıyor yoksa sat à göre mi?
Hoşgeldin canımIyi aksamlar kizlar bende katilayim araniza..
Ben inanıyorumbir çok arkadasımızda tuttu valla bu ay bizim erkek ayı oluyor herhaldeÇin takvimine inanıyomusunuz arkadaşlar
Sağol canım benimHayrlisi olsun insallh duam seninle
ona göre erkek çıkıyor bakalım takip edelim kızlar mı çok olacak erkekler miBen inanıyorumbir çok arkadasımızda tuttu valla bu ay bizim erkek ayı oluyor herhalde
Aynen canım bizbu çin takvimini geçen yıl yaptımızda 6 kişiye doğru tuttu şaşmadı sağlıklı olsunlarda bunlar işin esprisi ama mutlu oluyor insanona göre erkek çıkıyor bakalım takip edelim kızlar mı çok olacak erkekler mi
Benim erkek:)Kizlar benim cin takvimine gorede rus takvinine gorede kiz :)))
Mutlu mutlu gider,mutlu mutlu donersin insallah rabbim hayırlısını versin hepimiz içinGünaydın anneler ve anne adaylarıben daha dün hamile olduğumu öğrendim ve bügün hastaneye gidicem çok çok duâ edin bana ins iyi sonuçlarla dönerim
Benim de çin takviminde erkek rus takviminde kiz ciktiBenim erkek:)
Erkek ozmam :) benim gecen sene rus kiz cin erkek ti cindeki dogru ckti cnmBenim de çin takviminde erkek rus takviminde kiz cikti
Evet canim antakyaBen de Iskenderundayım.sen antakyadasın sanırım değil mi :)