2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

vücut fazlalığı idrarla atıyor diye biliyorum ama kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap canım

Kızıma hamileyken gittiğim 2 Dr vardı sonra birini tercih edip devam ettim ama doğum zamanı gelince gel gör ki benim drum izindeymis hiç tanımadığım bir doktora gitmek zorunda kaldım yani anlayacaginiz nasip :)

İlk hamileligimde sürekli doğum yaptığımı gorurdum bunda henüz 1 defa gördüm :)

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim 2010 da kuzenim açmıştı hesabı öyle kalmış yabancılaşmayın yani
Hayırlı olsun ben de degistireyim çok heveslendim :):)

Ben 4 aydir folbiol kullaniyorum doktorum decavit verdi simdi de ikisini birlikte kullanmamin zarari yoktur degil mi

doğacak bebeğin için mi yüsra yoksa kızın mı var :) bende yüsra istiyorum kızım olursa. bu arada tanıyamadım alt kısma eski isimleriniz yazsanız

Eski ismim pztf
3.5 yaşındaki kızımın adı Yüsra çok severek koymustum tavsiye ederim canım
benim ismimde büşra :) eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik kızımız olursa Yüsra diye.. Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunda bir gün kızımız olursa koycaz inşallah

Kızlar bende folik-1 kullanıyordum hamilelikten 3 ay önce başladım. Şimdi doktorum folio diyeni folik asit önerdi içindeki vitaminler falan baya iyi eczacıda iyi Bi ilaç dedi. Ama sabah bulantı yapıyor bende kullanan var mı? :-(

ya kızlar bu 8 ay bana geçmez tüp bebek olunca 4 yıldırda bekleyince evhamdan ölcem. iş yerinde wc deyim kapı birden açıldı ben uzandım kapatayım diye refleks olarak şimdi hindi gibi düşünüyom dr. ların dediği uzanma o uzanmalar mı bir şey olmuşmudur of pof

Merhaba, ben de folio kullanıyorum,4 aya yakın. Daha önceki hamileligimde folbiol kullaniyodum, o bende bulanti yapıyodu.Folionun içinde b12 de var.Folic1 de kullanmıştım, o da bulantı yapıyodu bende.Bana folio iyi geldi.Kişiye göre değişiyor demekki.

Bende onu kullanıyorum 3 aydır gebe kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum mide bulantısı hiç yapmadı biraz pahalı ama ben cok memnunum vitaminler cok iyi içindekiler. Bence bebiştendir senin bulantın

takmamak mümkün değil cnm benim bir fikrim yok ama haftaya gidin olmadı sonra yine gidersiniz ama iki hafta böyle geçmez..

cnm kaç kilo ile hamile kaldın ? Ben oğlumu 101 kilo ile doğurdum sonra 56 kiloya düştüm. Azimliyimdir ama çikolata olayına hamilelikte hayatta dayanamam yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…