Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyorMerak etme yeterlidir bende kullanmiyorum corasprin cleksan igne progestan folbiol kullaniyorum .. Belki ileriki zamanlarda verir ..
Canim hiç aklınızı karistirmayin ben iki Dr değiştirmiştim ikiside Prof tu ve folbiol vermişlerdi sorun yok ben gebelik öncesi başladım şimdi de almamı istedi Dr um ben ayrıca bemiks decavit alıyorum devit de kullandımfolbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyor
Bence de tatlım Dr una güveniyorsan hiç inceleme birseyi ne kadar irdelersek o kadar sorun çıkıyorBi topicte yazmışlar ki elevitte fazla vitamin var gerekli değilse vitamin fazlası zarar verebilir bebeğe demiş birinin doktoru Ben Napayım şimdi içmeyeyim o zAman eleviti yaa pazartesi doktor ne verirse ona başlayayım Napayım
Saol Can'ım iyi yapmışsınF Findikkiran Rizeli-53 kızlar gezinirken buraya rastladım güzel ve faydalı bir grup olacağını düşünüyorum
Doktor bana bir sürü yiyecek listesi verdi. Diyet listesi gibi mübarek, çok yemeyeceksin dedi. Hamurişleri, kızartmalar tatlılar hep yasakBen de aşırı derecede yiyorum ki normalde çok dirayetliyimdir. Pis boğaz oldum. Bulantı başlasın diye iple çekiyorum. Sabah 7'de kalkıp makarna yaptım.
Bende daha öncesinde. Folbiol kullanıyordum. Şimdi gittiğim doktor onun kullanımı eskide kaldı diye değiştirdi. Bende anlamadımCanim hiç aklınızı karistirmayin ben iki Dr değiştirmiştim ikiside Prof tu ve folbiol vermişlerdi sorun yok ben gebelik öncesi başladım şimdi de almamı istedi Dr um ben ayrıca bemiks decavit alıyorum devit de kullandım
Aklini bulandiriyorsa normal folic asit al kullan folbiol al en ucuzu pazartesine kadar kullan sonra doktorun ne verirse ona gecersin icin rahat eder..Bi topicte yazmışlar ki elevitte fazla vitamin var gerekli değilse vitamin fazlası zarar verebilir bebeğe demiş birinin doktoru Ben Napayım şimdi içmeyeyim o zAman eleviti yaa pazartesi doktor ne verirse ona başlayayım Napayım
Aynen canimmF Findikkiran Rizeli-53 kızlar gezinirken buraya rastladım güzel ve faydalı bir grup olacağını düşünüyorum
Ben kendi doktoruma danismadan hic bir ilac kullanmiyorum belki daha iyidir kullanman ama doktoruna sor icin rahat etsin ..Arkadaşlar merhaba, doktorum vitamin yazmıştı. Eczanede folik asit yok diye ayrıca folik asit aldırdılar. Sizce fazla olur mu? Teşekkürler
Gerçekten mi, olamaz, hamur işleri candır. Bizle de paylaşır mısın canım? Nasıl bi liste.Doktor bana bir sürü yiyecek listesi verdi. Diyet listesi gibi mübarek, çok yemeyeceksin dedi. Hamurişleri, kızartmalar tatlılar hep yasak
Sanirim kilo önemli hamile kaldigimiz kilo yani .. Ekmek hamurisi makarna kizartma olmadan asla ☺Gerçekten mi, olamaz, hamur işleri candır. Bizle de paylaşır mısın canım? Nasıl bi liste.
Bende de var o canim bi de 2 aylık evliyim 1 sene yapmayız diye kararlaştırdık ama bi anda kendimi hamile buldum şaşkınim biraz.garip duygular yaşıyorum.Ya kizlar ruh haliniz nasil ben bi bunalimda gbi oluyorum bi cok mutlu bi heyecanli bazen duygusal karmakarisik oldum