Aynen banada folik 1 iyi geldi. Bende içeriğini beğendim baya tiroidlerede faydası varmış.Merhaba, ben de folio kullanıyorum,4 aya yakın. Daha önceki hamileligimde folbiol kullaniyodum, o bende bulanti yapıyodu.Folionun içinde b12 de var.Folic1 de kullanmıştım, o da bulantı yapıyodu bende.Bana folio iyi geldi.Kişiye göre değişiyor demekki.
Kendimi bulantı olmama durumuna modladım ama malesef sabahlar kabus :-(Bende onu kullanıyorum 3 aydır gebe kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum mide bulantısı hiç yapmadı biraz pahalı ama ben cok memnunum vitaminler cok iyi içindekiler. Bence bebiştendir senin bulantın
ya kızlar bu 8 ay bana geçmez tüp bebek olunca 4 yıldırda bekleyince evhamdan ölcem. iş yerinde wc deyim kapı birden açıldı ben uzandım kapatayım diye refleks olarak şimdi hindi gibi düşünüyom dr. ların dediği uzanma o uzanmalar mı bir şey olmuşmudur of pof
Merak etme içini ferah tut canım bişey olmamıştır. Ben çok dikkat ettim hamileliklerimde, ama iki tane karnimda öldü malesef.En sonkinde ablamla birlikte hamileydik, ablam hiç dikkat etmezdi, sürekli ayaktaydi,temizlik yapti, uzandı bişey olmadı kucağına aldı. Ben dikkat ettiğim halde olmadı.ya kızlar bu 8 ay bana geçmez tüp bebek olunca 4 yıldırda bekleyince evhamdan ölcem. iş yerinde wc deyim kapı birden açıldı ben uzandım kapatayım diye refleks olarak şimdi hindi gibi düşünüyom dr. ların dediği uzanma o uzanmalar mı bir şey olmuşmudur of pof
Hayirlisi olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da isim nasıl olsa koyulurbenim ismimde büşra :) eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik kızımız olursa Yüsra diye.. Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunda bir gün kızımız olursa koycaz inşallah
aynen yıllardır bugünlerin hayalini kurdum hatta son zamanlarda olmayacak heralde deyip hayal kurmayı bile bıraktım mutluluktan delirmem lazım ken saçma sapan şeylere takıntı yapıyorum evhamdan boğuyorum kendimi ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya birşey olduysa ya düşerse kendimden gına geldiYa kizlar ruh haliniz nasil ben bi bunalimda gbi oluyorum bi cok mutlu bi heyecanli bazen duygusal karmakarisik oldum
sağol canm rahatladım biraz ya diyorum Allahım ol dediyse olacak yoksada her şekilde gider 9 aylıkken bile gider ama gel gör ki ruhum daralıyor Sanada Rabbim sabırlar versin inşallah sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri yaşatsın bizlereMerak etme içini ferah tut canım bişey olmamıştır. Ben çok dikkat ettim hamileliklerimde, ama iki tane karnimda öldü malesef.En sonkinde ablamla birlikte hamileydik, ablam hiç dikkat etmezdi, sürekli ayaktaydi,temizlik yapti, uzandı bişey olmadı kucağına aldı. Ben dikkat ettiğim halde olmadı.
Aa niye kötülüyorlar ki acaba, ben ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım, şimdi de kullanıyorum, doktorum hiç uyarmadı folik asit kullanmamı söylemişti o kadar, folbiol alıyorum dedim tamam dedi.folbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyor
Evham yapma canım herşey olcağına varır.korku,evham en kemirici bitirici şeydir insanı.iyiyi güzeli hayal et.içinde tutunmak istiyorsa naparsan yap bişey olmaz.hazır değilken ansızın geldi tutundu içime hoşgeldiaynen yıllardır bugünlerin hayalini kurdum hatta son zamanlarda olmayacak heralde deyip hayal kurmayı bile bıraktım mutluluktan delirmem lazım ken saçma sapan şeylere takıntı yapıyorum evhamdan boğuyorum kendimi ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya birşey olduysa ya düşerse kendimden gına geldi
bilmiyorum ki işte bir anlayabilsem bu folik asit denen şey bütün ilaçlarda aynı değilmi bu ne ayrım anlamadım :SAa niye kötülüyorlar ki acaba, ben ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım, şimdi de kullanıyorum, doktorum hiç uyarmadı folik asit kullanmamı söylemişti o kadar, folbiol alıyorum dedim tamam dedi.
Sağol canım., amin.Kötü şeyler yaşayınca ben de korkuyorum tabi ama Allah'a sıgınmaktan başka çaremiz yok.sağol canm rahatladım biraz ya diyorum Allahım ol dediyse olacak yoksada her şekilde gider 9 aylıkken bile gider ama gel gör ki ruhum daralıyor Sanada Rabbim sabırlar versin inşallah sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri yaşatsın bizlere
Ben ikisini kullaniyorum Dr um verdiBen 4 aydir folbiol kullaniyorum doktorum decavit verdi simdi de ikisini birlikte kullanmamin zarari yoktur degil mi
Benim boyum kısa olduğu için 56 kiloyum ama zayıf sayılmam. Yine de doktor yok dediği için yememeye çalışıyorumcnm kaç kilo ile hamile kaldın ? Ben oğlumu 101 kilo ile doğurdum sonra 56 kiloya düştüm. Azimliyimdir ama çikolata olayına hamilelikte hayatta dayanamam yani ..
aklına kötü birsey getirme ama dikkat et uzanmak sıkıntı ben izne ayrıldım sonra da rapor alicam bu 5 . Gebeliğim 4 kaybım var dikkat etmek lazım biz önlem alalım tevekkül edelim gerisi Allah tanya kızlar bu 8 ay bana geçmez tüp bebek olunca 4 yıldırda bekleyince evhamdan ölcem. iş yerinde wc deyim kapı birden açıldı ben uzandım kapatayım diye refleks olarak şimdi hindi gibi düşünüyom dr. ların dediği uzanma o uzanmalar mı bir şey olmuşmudur of pof
of canımm neler yapmışşsın öyle maşallah Bebişim sımsıkı tutunmuş annesine inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz.Sevda_S bende hiç beklentim yoktu artık vazgeçmiştim.. öğrenmeden 5 gün önce evde bir temizlik yaptım ki ağır yatak bazamı mı çektim, halıları kaldırdım, koltukları eşyaları hep çektim, cam sildim.. o gün lekelenmem başladı regl oluyorum sandım hiç takmadım bile. sonra baktım regl olmadım kan verince öğrendim, grip oldum grip ilacı aldım. tam döllenme haftası bilmeden işe yeni girmiştim akciğer filmi çekindim. çok şükür kesemi bu cumartesi gördüm.. ya ben napayım ? merakla kalp atışını bekliyorum...
Kalp atışı için gün verdi mi doktorunuz günlerimiz aynı olduğu için soruyorum bende bu ctesi gidicem acaba duyabilir miyim kalp atışını.Sevda_S bende hiç beklentim yoktu artık vazgeçmiştim.. öğrenmeden 5 gün önce evde bir temizlik yaptım ki ağır yatak bazamı mı çektim, halıları kaldırdım, koltukları eşyaları hep çektim, cam sildim.. o gün lekelenmem başladı regl oluyorum sandım hiç takmadım bile. sonra baktım regl olmadım kan verince öğrendim, grip oldum grip ilacı aldım. tam döllenme haftası bilmeden işe yeni girmiştim akciğer filmi çekindim. çok şükür kesemi bu cumartesi gördüm.. ya ben napayım ? merakla kalp atışını bekliyorum...
ben 26 kasımda gideceğim, 12sinde kesemi gördüm iki hafta sonra gel dedi. erken gitmek istemiyorumKalp atışı için gün verdi mi doktorunuz günlerimiz aynı olduğu için soruyorum bende bu ctesi gidicem acaba duyabilir miyim kalp atışını.
şimdi sen uzandım diye öyle düşünüyosan ben nabıyım canım :) tutundu şükür şimdilik ama kalbi atacak mı gelişim geriliği olacak mı... sorular asla bitmeyecek kafamızda..of canımm neler yapmışşsın öyle maşallah Bebişim sımsıkı tutunmuş annesine inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz.
Aa niye kötülüyorlar ki acaba, ben ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım, şimdi de kullanıyorum, doktorum hiç uyarmadı folik asit kullanmamı söylemişti o kadar, folbiol alıyorum dedim tamam dedi.