2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etme yeterlidir bende kullanmiyorum corasprin cleksan igne progestan folbiol kullaniyorum .. Belki ileriki zamanlarda verir ..
folbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyor

folbiolu nedense çoğu kişi kötülüyor o yetersiz falan diyolar ama doktorum ısrarla onu veriyor
Canim hiç aklınızı karistirmayin ben iki Dr değiştirmiştim ikiside Prof tu ve folbiol vermişlerdi sorun yok ben gebelik öncesi başladım şimdi de almamı istedi Dr um ben ayrıca bemiks decavit alıyorum devit de kullandım

Birde bizim gelinimiz folik asit almadı ve ilk bebeginin 5. Ayda sırtında açıklık vardı boyoe bile dogabilir demisti dr ama kaoandi 7. Ayda omurilik gelişimi için önemli 3 ay olacak sekilde mutlaka kullanin

Bi topicte yazmışlar ki elevitte fazla vitamin var gerekli değilse vitamin fazlası zarar verebilir bebeğe demiş birinin doktoru Ben Napayım şimdi içmeyeyim o zAman eleviti yaa pazartesi doktor ne verirse ona başlayayım Napayım

Bence de tatlım Dr una güveniyorsan hiç inceleme birseyi ne kadar irdelersek o kadar sorun çıkıyor

Ben de aşırı derecede yiyorum ki normalde çok dirayetliyimdir. Pis boğaz oldum. Bulantı başlasın diye iple çekiyorum. Sabah 7'de kalkıp makarna yaptım.
Doktor bana bir sürü yiyecek listesi verdi. Diyet listesi gibi mübarek, çok yemeyeceksin dedi. Hamurişleri, kızartmalar tatlılar hep yasak

Arkadaşlar merhaba, doktorum vitamin yazmıştı. Eczanede folik asit yok diye ayrıca folik asit aldırdılar. Sizce fazla olur mu? Teşekkürler

Bende daha öncesinde. Folbiol kullanıyordum. Şimdi gittiğim doktor onun kullanımı eskide kaldı diye değiştirdi. Bende anlamadım

Aklini bulandiriyorsa normal folic asit al kullan folbiol al en ucuzu pazartesine kadar kullan sonra doktorun ne verirse ona gecersin icin rahat eder..

Arkadaşlar merhaba, doktorum vitamin yazmıştı. Eczanede folik asit yok diye ayrıca folik asit aldırdılar. Sizce fazla olur mu? Teşekkürler
Ben kendi doktoruma danismadan hic bir ilac kullanmiyorum belki daha iyidir kullanman ama doktoruna sor icin rahat etsin ..

Doktor bana bir sürü yiyecek listesi verdi. Diyet listesi gibi mübarek, çok yemeyeceksin dedi. Hamurişleri, kızartmalar tatlılar hep yasak
Gerçekten mi, olamaz, hamur işleri candır. Bizle de paylaşır mısın canım? Nasıl bi liste.

Ya kizlar ruh haliniz nasil ben bi bunalimda gbi oluyorum bi cok mutlu bi heyecanli bazen duygusal karmakarisik oldum
Bende de var o canim bi de 2 aylık evliyim 1 sene yapmayız diye kararlaştırdık ama bi anda kendimi hamile buldum şaşkınim biraz.garip duygular yaşıyorum.

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim 2010 da kuzenim açmıştı hesabı öyle kalmış yabancılaşmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…