2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bir sorum daha olacak. Cok wcye gidiyorum ve her gidisimde ay bu sefer geldi diyorum regli oldum diyorum ama lavaboya girdigimde cok az bi akinto var hamilemiyim ya of catlicam
Lütfen bekleme ve kan testi yaptır yeterince gecikmiş reglin

kızlar, bu arada diğer sayfalarda göz ucuyla folik asiti günde 3 tane alıyorum diye yazan arkadaşları okumuştum sankim.. ya ben 1 ay önce (gebelik öncesi) başladım içmeye . .Markası folidoce. ve 1 tane içiyorum . .Niye ki acep?3 tane arkadaşlar niye öyle iciyor ki? dr mu yanlış anlamıştım acaba..gerçi yarın gittiğimde sorucam ama

Ya kızlar ben çok yiyorum gece kalkıp kalkıp yiyorum gün içinde öğün denen bişi yok ağzım durmuyo NApacam bilmiyorum ya ..

Ben folbiol kullaniyorum gunde yarim olarak hemde .. Sen yine iyisin tam aliyormussun Yarin sorarsin bende folidoce kullananlarin hep gunde 3 tane kullandigini biliyorum gecen bi arkadasta sormustu burda ..

Ben folbiol kullaniyorum gunde yarim olarak hemde .. Sen yine iyisin tam aliyormussun Yarin sorarsin bende folidoce kullananlarin hep gunde 3 tane kullandigini biliyorum gecen bi arkadasta sormustu burda ..
Cnm ya ben öğrendiğimde sağlık ocağındaki ebe Dedi doktoruna ne zmn gidiceksin dedim keseyi fln görürüm 21 kasımda gidicem o da Dedi o zamana kadar folik asit kullan bende dedim ne kullanayım Dedi elevit kullan hem folik asit hem mineral hem vitamin hepsi var daha iyi Dedi bende onu kullanıyorum ama buradaki herkes hemen hemen ya folidoce ya folic plus kullanıyo ben yanlış yapmadım inşallah bebişe zarar vermemişimdir pazartesi doktoruma gidicem bakalım .

bende folbiol tam alıyorum günde bir kez. folidoce değilde folik trioyu 3 kez alıyolarmış çünkü başka vitaminlerde olduğu için bir tabletteki folik asit miktarı az oluyormuş o yuzden 3 tablet

Korkma canim iyi yapmissin .. Banada doktorum elevitin bi degisigi decavit verirdi ama yaninda yine yarim folbiol verirdi..
Bu sefer vermedi bana herkes vitamin kullanirken ben kullanmiyorum ama bi bildigi vardir diyorum..
Folbiol digerlerine gore daha agirmis etkisi daha cokmus o yuzden hamilelik oncesi kullandirip hamileyken vitaminli olanlarindan kullandiriyorlar ..
Bebisin iyidir merak etme

doktor bana elevit yazdı bi hafta kullandım. daha sonra içinde katkı maddesini duyunca doktoruma sordum o da folbiola dön dedi

bende doktoruma elevit yerine decavit kullanayım dedim kabul etmedi pek tuhaf

bende doktoruma elevit yerine decavit kullanayım dedim kabul etmedi pek tuhaf
Niye acaba eleviti cok duydum doktor verse bile almam diyordum ama vermedi zaten Ayy vermesin zaten gerekmedikce yiyeceklerden alalim vitaminlerimizi decaviti yutana kadar ölüyorum zaten kocaman hap hala var evde tedaviden kalanlar ..

Niye acaba eleviti cok duydum doktor verse bile almam diyordum ama vermedi zaten Ayy vermesin zaten gerekmedikce yiyeceklerden alalim vitaminlerimizi decaviti yutana kadar ölüyorum zaten kocaman hap hala var evde tedaviden kalanlar ..
bende anlamadım aslında hiç bir fark yokmuşş, folbiole döndürdü o da yeterli mi emin değilim

Ya kızlar ben çok yiyorum gece kalkıp kalkıp yiyorum gün içinde öğün denen bişi yok ağzım durmuyo NApacam bilmiyorum ya ..
Ben de aşırı derecede yiyorum ki normalde çok dirayetliyimdir. Pis boğaz oldum. Bulantı başlasın diye iple çekiyorum. Sabah 7'de kalkıp makarna yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…