2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ağrılarınızda azalma var mı? mesela bugün bende hiç yok ağrı, akıntı yok , göğüs hassasiyetide normalde öyle çok çok olmuyor. bulantı da yok. yani anlıcağınız olsa bi dertttt olmasa bi dert..
Haftamız aynı benim çok az ağrı var böyle adetime az kalmış gibi ama çok fazla akıntım yok baştan beri.doktora gittiğimizde kesesini gördük bu cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne durumda minik mercimek görünecek mi bakalım

Haftamız aynı benim çok az ağrı var böyle adetime az kalmış gibi ama çok fazla akıntım yok baştan beri.doktora gittiğimizde kesesini gördük bu cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne durumda minik mercimek görünecek mi bakalım
işte diyorum ya ağrı olsa bi dertt olmasa bi dert. inşallah görünür, ben 26 kasımda gidicem

Kızlar göğüs ucunda renk değişikliği yaşayan varmı yada gogus damarlarinda değişim oldumu??
Büyümesi ve sürekli bir gerginlik hali dışında mı? Süt kanalları çalışmaya başladı galiba. İlk hamileliğimde renk değişimi oldu. Koyulaşmıştı.

Benimki 6+2 de duyuldu kalbinin sesi..cok tatlıydı eşimle gözlerimiz sulandı . .tup bebek olunca bide insan daha da bir önemsiyor
Kesinlikle evlat başka bişey bizde çocuğumuz olsun çok istiyoruz 2.5 yıl sonra klomenle iğnesiz oldu ama çok savaş verdim ameliyat oldum 30 kg verdim sabrettim dua ettim rabbim nasip etti çok şükür kavuşmak zorlasınca ayrı bir kıymete biniyor

kızlar keseyi ve kalp atışlarını kaç haftalıkken gördünüz geçen hafta salı 556 beta hcg ile öğrenmiştim yarın gidicem doktora işte heyecan var.

Kolay gelsin herkese. Ben de kısmetse bu topikte olmayı çok istiyorum. Sat 19 ekim. Olursa 26 temmuz olacak doğum tarihi.
17 aydır bebek için uğraşıyoruz.
Ağustos ayında zorunlu kürtajım, geçen ay da kimyasal gebeliğim var.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3.de gelsin artık çekirgem. Çok bekletti çok uğraştırdı çok.
Bu ay klomen kullandım, çörek otu bal tarçın kürü kullandım. Eşime vitamin verdim ve keçiboynuzu özü yedirdim her gün, hala çalışmalara devam ediyoruz :)
İnşallah iki hafta sonra aranıza "ben de hamileyimmmm" diye katılırım.
Benim için de dualarınızı eksik etmeyin güzel hamileler.

Dua eden olduysa Allah razı olsun. Evet ben de ucundan yetiştim gruba. :) Al_pi Al_pi Canım beni de listeye eklersen sevinirim. Valla 2 hafta önce anlatmışım nasıl uğraştığımı :KK70:
Beklenen tarih 26 Temmuz 2016

:KK55::işsiz:Arkadaslar bir sorum daha olacak. Cok wcye gidiyorum ve her gidisimde ay bu sefer geldi diyorum regli oldum diyorum ama lavaboya girdigimde cok az bi akinto var hamilemiyim ya of catlicam

Dua eden olduysa Allah razı olsun. Evet ben de ucundan yetiştim gruba. :) Al_pi Al_pi Canım beni de listeye eklersen sevinirim. Valla 2 hafta önce anlatmışım nasıl uğraştığımı :KK70:
Beklenen tarih 26 Temmuz 2016
ekledım sızıde .. Hayırlı olsun bu arada..
Kızlar ilk sayfaya eklemediğim var mı ?

X