2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kese gördükten sonra kalp atışInıda duyduktan sonra artık cınsıyet tahmınlerımızı yazalım ben şimdıden düşünüyorum valla rüyalarınızda be görüyorsunuz
2 gundur ust uste 2yaslarinda kız cocuklari seviyorum evliler icin bebek müjdesi demekmis sevinmekmis

Tekrar selam kizlar :) bendenhep erkek gibi hissediyorum yani hamile degilkende boyleydi hayirlisi olsun saglikli olsunpar benm icin hic sorun degil..Size bisey sorucam benim tup bebek yaptirdigim yerde dogum yada gebelik takibi yok 3. ay baska biyerde devam etmem gerekiyo sanirim doguma kadar..Istanbulda olan var mi anadolu yakasi iyi bi hastan doktor onerisi olan daha erken ama iste aklimda olsun :))
Merhaba tebrik ederim :) Bana da 2 kasımda transfer yapıldı. Pazartesi kan testi yapacağım ama hiç belirtim yok, olmadı galiba. Transferden sonra hep yattınız mı?

2 gundur ust uste 2yaslarinda kız cocuklari seviyorum evliler icin bebek müjdesi demekmis sevinmekmis
Kiz vlla bisi diyeyim mi etrafinda hepsi oluyo kiz isteyen oglu oglan isteyen kizi oluyo hele ikisi birlikte hamileysen vallahi birebir sahit oldum Ve bizim durumumuzdan korkuyorum acikcasiii:KK70:

Kiz vlla bisi diyeyim mi etrafinda hepsi oluyo kiz isteyen oglu oglan isteyen kizi oluyo hele ikisi birlikte hamileysen vallahi birebir sahit oldum Ve bizim durumumuzdan korkuyorum acikcasiii:KK70:
Kısmet canım allah gönlümüze gòre versin insallah

Kızlar bende 6. Haftamdayim ve sürekli ağlıyorum bir mutsuzluk var üzerimde tam 1 buçuk yildir deniyoruz çokta istedik ben niye böle oldum sizdede varmı böle şeyler

Kızlar bende 6. Haftamdayim ve sürekli ağlıyorum bir mutsuzluk var üzerimde tam 1 buçuk yildir deniyoruz çokta istedik ben niye böle oldum sizdede varmı böle şeyler
Bende eşimde çok gerginiz. Ozellikle bende çok sinir var yakinda bende aglamalara gecerim gibi.. bence kaybetme korkumuzdan kaynakli

Bende eşimde çok gerginiz. Ozellikle bende çok sinir var yakinda bende aglamalara gecerim gibi.. bence kaybetme korkumuzdan kaynakli
İnşallah hemen geçer bu haller çünkü insan hayattan soğuyor gibi oluyor bide bu kadar uğraş uğraş sonra böle bir mutsuzluk hiç böle ummuyordumeşim gayet anlayışlı davraniyorda ben sürekli ağlıyorum yazık adamcagiza bi yerde oda yeter bu kadar istedik şimdi niye böle diye sorarsa oooyyy oyyyy hayattan bezmiş gibi hissediyorum gorumcem 5 . Haftasindayken bana hayatının kıymetini bil dediğinde ona çok kizmistim çünkü ozaman bizim olmuyordu ama gerçekten öyleymiş bu durum geçici olur insallah

Ben de sanirim depresyondayim. Tedaviyle kismet oldu, cok da istiyorduk. Ama simdi acaba yanlis mi yaptik, tum hayatimiz degisecek vs gibi dusuncelerim var bu aralar. Esimle paylasmaya da korkuyorum yanlis anlayacak diye..

Ben de sanirim depresyondayim. Tedaviyle kismet oldu, cok da istiyorduk. Ama simdi acaba yanlis mi yaptik, tum hayatimiz degisecek vs gibi dusuncelerim var bu aralar. Esimle paylasmaya da korkuyorum yanlis anlayacak diye..
Canim ilk cocuk sanirim, benim de kizimda ayni hislerim oldu. Hayattim bitti diye dusundugum bile oldu, sonrasinda ben iyi bir anne olamayacagim korkum basladi , sanirim hep hormonlarin isi bu Ama simdi diyorum ki keske evlendigimiz gibi cocuk yapsaymisiz, cok tarifsiz bir sevgi.

Aynı işte bende ki sorunlarda ben eşimle paylaşıyorum oda kesinlikle kizmiyor hatta gülüyor bu durum çabuk geçer insallah

Canim ilk cocuk sanirim, benim de kizimda ayni hislerim oldu. Hayattim bitti diye dusundugum bile oldu, sonrasinda ben iyi bir anne olamayacagim korkum basladi , sanirim hep hormonlarin isi bu Ama simdi diyorum ki keske evlendigimiz gibi cocuk yapsaymisiz, cok tarifsiz bir sevgi.

Evet ilk cocuk.. sorumluluk sanirim gozumu korkuttu belki de istemiyodum ki istedigimi sandim diye dusunuyorum. Biraz agrim oldu, her gun vucudumda bi degisiklikle uyaniyorum ve kendi kendimin rahatini bozdum diye kiziyorum. :KK12:

X