• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

inş ya sabahtan berı netten okuyorum herkes farklı bışı yazmıs ama ben hep ıyı olanı dıkkate almak ıstıyorummmm,şu perşembe bı hayırlısıyla gelseydı de o mınnak kalbının sesını duysaydıkkkk
Birşey olmaz Allah in izniyle vücudumuzda tabi ki değişiklikler olacak bel ve kasik ağrısı zaten hamileliğin ilk belirtileri kaygılanma :) Hayırlısıyla duyarsin bebesinin kalbini inşallah için daha rahat eder :)

Birşey olmaz Allah in izniyle vücudumuzda tabi ki değişiklikler olacak bel ve kasik ağrısı zaten hamileliğin ilk belirtileri kaygılanma :) Hayırlısıyla duyarsin bebesinin kalbini inşallah için daha rahat eder :)
inş canım çok saol,hepimiz duyarız o pıtpıt seslerını inş :)

Canim sen kac haftaliksin?Bugün dr.bakti geçen hafta üstten görünen bebek bugün görünmedi alttan bakti kese ve yolk kesesi göründü 6 hafta 2 günlük fetal noď izlenmis ama cok cok kucuk dedi..Siz kalp atışını hAngi haftalarda duydunuz?Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama çok agladim bugun ama böyle dua ediyorum

Kızlarrrr bebeğimin kalp atışlarını 5 gün önceden duydum dün. Kuru fasulye tanesi kadar benim yavrum. Aslında 28 haziranda gidecektim. Ama ben myom ameliyetı geçirdiğim için son 1 haftadır sol kasığımda ağrı hissettim bebeğim sağda olduğu için korktum. Çok şükür hiç bir sorunumuz yok ama hamilelik döneminde myomların tekrarlama olasılığı varmış. Doktorum düşük tehlikesine karşı fitil verdi bana. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

Canim sen kac haftaliksin?Bugün dr.bakti geçen hafta üstten görünen bebek bugün görünmedi alttan bakti kese ve yolk kesesi göründü 6 hafta 2 günlük fetal noď izlenmis ama cok cok kucuk dedi..Siz kalp atışını hAngi haftalarda duydunuz?Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama çok agladim bugun ama böyle dua ediyorum
Tatlım ben bebeğin kalp atışını dün 6+3 te duydum ama tabi alttan muayene ile.

Merhaba kızlar bende 7+3 günlük hamileyim allahım nasip ederse bende şubat annesi olcam çok güzel ve endişeli bi duygu bu doktor randevuları gelmek bilmiyor bebeğimi merak ediyorum nasıl sağlıklı mi diye bide iştahsızlık halsizlik bulantılarım oluyo sizde de varmı neler yapiyorsunuz

Hayırlı olsun inşallah.Ben sadece normalden fazla uyuyorum onun dışında birseyim yok anlamıyorum bile hamile oldugumu :) kişiden kişiye değişiyor belirtiler

Son düzenleme:
Back