Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Canımİnşallah duyarız bebişlerin kalp atışlarını :)
Ben hem devlete hem Özele gıdıyorum devlete cuma gıttım 15 gün sonra gel dedı özele dün gıttım 10 gün sonra gel kalp atışı ıcın dedı 2 sıde 1 temmuza gün verdiben bugun kendı dr gıttım bayramın bıtısındekı haftaıcı gel dedı ozaman bakalım dedı,ama ılk öğrendiğimde özele gıtmıstım (gectiğimiz cumartesı)oda 12 gun sonra dedı hangısını yapcam beeennn
İnsallahben kendım hastane personelıyım ama ogun heycandan dırek ozele gıttım :) hocamda ank dısındaydı ona bugun gıdebıldım bakalım özeldekı gunum haftaya perşembeye aiv inş
Tatlım aile hekiminde çoğu kan testi yapılmıyor örneğin toxella,rubella vb testleri yapmıyor. Beni aile hekimim devlet hastanesinde bir kadın doğuma yönlendirdi. Tüm testlerimi orada yaptırdım. Bilgin olsun canım.teşekkür ederim Allah razı olsun. yarın aile hekimine gidicem.orda kan değerleri vs bakılır.. sanırım haftaya kadın doğuma gidilmesi gerekir..
Hayırlı olsun bebişin Sağlıklı sıhhatli hayırlı olur inşallahHerkese hayırlı olsun bebeklerimizi kucagimiza alalım insallah.Bende 17 haziranda öğrendim gebeliğimi.Son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlük.Kese ve bebek var ama çok küçük dedi dr.yarın tekrar gitcem.
Tatlım aile hekiminde çoğu kan testi yapılmıyor örneğin toxella,rubella vb testleri yapmıyor. Beni aile hekimim devlet hastanesinde bir kadın doğuma yönlendirdi. Tüm testlerimi orada yaptırdım. Bilgin olsun canım.
bende 18 hazıranda öğrendim :)4,5 haftalık dedıler hakkımızda herseyın hayırlısı olsunHerkese hayırlı olsun bebeklerimizi kucagimiza alalım insallah.Bende 17 haziranda öğrendim gebeliğimi.Son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlük.Kese ve bebek var ama çok küçük dedi dr.yarın tekrar gitcem.
allah nasip ederse benimkide 25 subatBenimde bebegim subat 24 dogacak insallah allahim izin verirse
canım sabah gittim aile hekimine.. tekrar beta HCG- şekerime ve birde sanırım Kan sayımı yapıldı.. yarın sonuç çıkıcak.. senin dediğin test sanırım KIZAMIKÇIK. onunla ilgili bişey demedi bende kadın doğuma bayramdan hemen sonra gitmeyi planlıyodum. hem kese vs görünür diye.. geç kalmış olurmuyumki? senle aramızda 15 gün var onuda göz önüne alırsak..
Korkulacak birşey yok bebişin ben burdayım dikkat et diyor :))kızlar benım dunden berı cok asırı bel ağrım var ara arada kasık batmaları sızlerdede varmı nedir bu aceba kiiiyerleşme belırtılerımı aceba
Hayatım ben bebeğin kesesini 13 haziranda gördüm. 28 haziranda kalp atışını duymaya gideceğim. Yüksek ihitmal ile senin bebişin kesesi 28 haziranda görünür. Ama sen her ihitmale karşı kadın doğumcuya muhakkak git. Folik asitini düzenli kullan. Ben folik trio kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca sana o dediğim testler dışında hepatit testleri de yapılacak. Ayrıca söylediğin gibi kızamıkçık vs gibi testlerin yapılması gerekiyor. Çünkü geçirmediysen yada geçirsen bile bağışıklık kazanmadıysan hamilelikte geçirebilirsin yada kızamıklı bir çocuktan bulaşabilir dikkatli olman açısından ve doktorunun bilgi sahibi olması açısından çok önemlidir.