• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın geçen ikiz bebekler gördüm biri kız biri erkek çok tatlılardı inşallah seninde öyle olur :)

Insallah canim cok tatli olur oyle birsey olursa rabbim herkezin isteyinin hayirlisini versin allah kucaklarimizi bos birakmasin insallh

mrb kızlarr sizleri hep okurdum aranıza katılmayı rabbim banada nasip eyledi :)))))) bende inş şubat annesi olucaaaammm

benimde 5 haftalık :) allahım hepimiz yavrusunu kucağına almayı,olmayan kullarınında kucagını doldurmayı nasip eylesin inşallaaaaaahhh
Amin inşallah.pek fark yokmuş aramızda :) keseyi gördüm çok şükür sıra kalp atışlarında heyecanlı bekleyiş devam edecek yani :)Rabbim bu duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın inşallah

Amin inşallah.pek fark yokmuş aramızda :) keseyi gördüm çok şükür sıra kalp atışlarında heyecanlı bekleyiş devam edecek yani :)Rabbim bu duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın inşallah
bizde keseyi gördük sıra küçük melekte :) oda haftaya dedıler ılk haberı aldıgımız andakı mutluluk inş haftaya dahada katlanır :)

bizde keseyi gördük sıra küçük melekte :) oda haftaya dedıler ılk haberı aldıgımız andakı mutluluk inş haftaya dahada katlanır :)
Ayy inşallah o pıt pıt seslerini duyariz hayırlısıyla :) ne güzel bunları konusuyor olmak :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ayy inşallah o pıt pıt seslerini duyariz hayırlısıyla :) ne güzel bunları konusuyor olmak :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
ben 4 yıl hasretını cektim ve duam hep ben ve benım gıbı hasret cekenler ıcındı sımdı bunu yasayınca dahada cok dua edıyorum olmayanlara onlarda tatsın dıye

ben 4 yıl hasretını cektim ve duam hep ben ve benım gıbı hasret cekenler ıcındı sımdı bunu yasayınca dahada cok dua edıyorum olmayanlara onlarda tatsın dıye
Benim de 3.yılım tüp bebek annesi olacağım çok iyi anlıyorum seni o zorlu bekleyişleri çeken bilir .Artik evden dışarı çıkamaz olmuştum biri bebek yok mu daha diye sormasin diye :(( hamile arkadaşları görünce içim cız ediyordu hep.Onlar adına çok seviniyordum ama hep eksikli gibi sus pus duruyordum Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin

Benim de 3.yılım tüp bebek annesi olacağım çok iyi anlıyorum seni o zorlu bekleyişleri çeken bilir .Artik evden dışarı çıkamaz olmuştum biri bebek yok mu daha diye sormasin diye :KK43:( hamile arkadaşları görünce içim cız ediyordu hep.Onlar adına çok seviniyordum ama hep eksikli gibi sus pus duruyordum Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin
amin canım aminnn benim normal yoldan oldu ama bende çok zorlandım o sınır bozucu soruları cevaplayamakta :( öğrendğim anki duam yalvarısım ısteyen herkes ıcındı o anı hıcbısıye değişemem ıns devamınıda yasarız :)

amin canım aminnn benim normal yoldan oldu ama bende çok zorlandım o sınır bozucu soruları cevaplayamakta :KK43: öğrendğim anki duam yalvarısım ısteyen herkes ıcındı o anı hıcbısıye değişemem ıns devamınıda yasarız :)
İnşallah Rabbim bu duyguyu tattirsin isteyen herkese bizlere de sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin inşallah :)

Bende dün keseyi gördüm sıra kalp atışında 10 gün sonra ınsallah duyarım

Back