Hayır Canım duyamadık 10 gün sonra gel dedı keseyi gördük amaCanim duydunmu kalp atislarini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır Canım duyamadık 10 gün sonra gel dedı keseyi gördük amaCanim duydunmu kalp atislarini
Keseyi ilk defami gordun bugunHayır Canım duyamadık 10 gün sonra gel dedı keseyi gördük ama
Hadi insallahcuma gunu kontrolum var kısmetse o zaman duyucaz canm
Evet canım 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım ınsallahKeseyi ilk defami gordun bugun
inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın geçen ikiz bebekler gördüm biri kız biri erkek çok tatlılardı inşallah seninde öyle olur :)
Hayırlı olsun inşallahmrb kızlarr sizleri hep okurdum aranıza katılmayı rabbim banada nasip eyledi :)))))) bende inş şubat annesi olucaaaammm
teşekkür ederimmm...sizin ne kadarlıkHayırlı olsun inşallah
5+5 oldu inşallah :)teşekkür ederimmm...sizin ne kadarlık
benimde 5 haftalık :) allahım hepimiz yavrusunu kucağına almayı,olmayan kullarınında kucagını doldurmayı nasip eylesin inşallaaaaaahhh5+5 oldu inşallah :)
Amin inşallah.pek fark yokmuş aramızda :) keseyi gördüm çok şükür sıra kalp atışlarında heyecanlı bekleyiş devam edecek yani :)Rabbim bu duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın inşallahbenimde 5 haftalık :) allahım hepimiz yavrusunu kucağına almayı,olmayan kullarınında kucagını doldurmayı nasip eylesin inşallaaaaaahhh
bizde keseyi gördük sıra küçük melekte :) oda haftaya dedıler ılk haberı aldıgımız andakı mutluluk inş haftaya dahada katlanır :)Amin inşallah.pek fark yokmuş aramızda :) keseyi gördüm çok şükür sıra kalp atışlarında heyecanlı bekleyiş devam edecek yani :)Rabbim bu duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın inşallah
Ayy inşallah o pıt pıt seslerini duyariz hayırlısıyla :) ne güzel bunları konusuyor olmak :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünbizde keseyi gördük sıra küçük melekte :) oda haftaya dedıler ılk haberı aldıgımız andakı mutluluk inş haftaya dahada katlanır :)
ben 4 yıl hasretını cektim ve duam hep ben ve benım gıbı hasret cekenler ıcındı sımdı bunu yasayınca dahada cok dua edıyorum olmayanlara onlarda tatsın dıyeAyy inşallah o pıt pıt seslerini duyariz hayırlısıyla :) ne güzel bunları konusuyor olmak :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Benim de 3.yılım tüp bebek annesi olacağım çok iyi anlıyorum seni o zorlu bekleyişleri çeken bilir .Artik evden dışarı çıkamaz olmuştum biri bebek yok mu daha diye sormasin diye ( hamile arkadaşları görünce içim cız ediyordu hep.Onlar adına çok seviniyordum ama hep eksikli gibi sus pus duruyordum Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasinben 4 yıl hasretını cektim ve duam hep ben ve benım gıbı hasret cekenler ıcındı sımdı bunu yasayınca dahada cok dua edıyorum olmayanlara onlarda tatsın dıye
amin canım aminnn benim normal yoldan oldu ama bende çok zorlandım o sınır bozucu soruları cevaplayamakta öğrendğim anki duam yalvarısım ısteyen herkes ıcındı o anı hıcbısıye değişemem ıns devamınıda yasarız :)Benim de 3.yılım tüp bebek annesi olacağım çok iyi anlıyorum seni o zorlu bekleyişleri çeken bilir .Artik evden dışarı çıkamaz olmuştum biri bebek yok mu daha diye sormasin diye ( hamile arkadaşları görünce içim cız ediyordu hep.Onlar adına çok seviniyordum ama hep eksikli gibi sus pus duruyordum Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin
İnşallah Rabbim bu duyguyu tattirsin isteyen herkese bizlere de sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin inşallah :)amin canım aminnn benim normal yoldan oldu ama bende çok zorlandım o sınır bozucu soruları cevaplayamakta öğrendğim anki duam yalvarısım ısteyen herkes ıcındı o anı hıcbısıye değişemem ıns devamınıda yasarız :)
Hayırlısı olsun Canım Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı Nasıp Etsınmrb kızlarr sizleri hep okurdum aranıza katılmayı rabbim banada nasip eyledi :)))))) bende inş şubat annesi olucaaaammm
Bende dün keseyi gördüm sıra kalp atışında 10 gün sonra ınsallah duyarımAmin inşallah.pek fark yokmuş aramızda :) keseyi gördüm çok şükür sıra kalp atışlarında heyecanlı bekleyiş devam edecek yani :)Rabbim bu duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın inşallah
İnşallah duyarız bebişlerin kalp atışlarını :)Bende dün keseyi gördüm sıra kalp atışında 10 gün sonra ınsallah duyarım