• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Hayirli olsun ayni tarihlerdeyiz bebegi gorebildiniZ mi sizinde mi sat 19mayisti
yok canım gorunmedı.19 mayıs son regl tarıhım ultrasonda gorunmedı hıcbısı cok ufak daha dedı folıcasıt verdı 16 temmuzda randevum var.senınde hayırlı olsun aynıyız haberleşelım:KK49:

yok canım gorunmedı.19 mayıs son regl tarıhım ultrasonda gorunmedı hıcbısı cok ufak daha dedı folıcasıt verdı 16 temmuzda randevum var.senınde hayırlı olsun aynıyız haberleşelım:KK49:
Canmmm bnmde 16 sinda ve o gunu bekleyemiyorum sabrim kalmadi.daha once iki dusugumde oldugundan korkuyorum .Allah hicbirimizi korktuklarimizla sinamasin.

Canmmm bnmde 16 sinda ve o gunu bekleyemiyorum sabrim kalmadi.daha once iki dusugumde oldugundan korkuyorum .Allah hicbirimizi korktuklarimizla sinamasin.
INS TUTUTNUR BEBISIN AYNIYMIS RANDEVULARMIZDA MEDIPOLE GIDICEM BAKALIM NASIL.SEN OYLEYSE CALISMIOSAN UZAN DINLEN İŞ YAPMA FAZLA UC AY COK ONEMLI CANIM

INS TUTUTNUR BEBISIN AYNIYMIS RANDEVULARMIZDA MEDIPOLE GIDICEM BAKALIM NASIL.SEN OYLEYSE CALISMIOSAN UZAN DINLEN İŞ YAPMA FAZLA UC AY COK ONEMLI CANIM
Bagcilar medipol mu..ben silivrideyim Allah utandirmasin insallah bizde diger arkadaslarda bir sikinti cikmaz..iki yil evvel bayramda dusuk yapmistim doktor bulamadim cok kotu gunlerdi yine bayram uzeri ve cok tedirginim..ama medipole cok iyi diyorlar umarim sende memnun kalirsin.guzel haberlerle yeniden gorusucez insallah..cok memnun oldum.

Bagcilar medipol mu..ben silivrideyim Allah utandirmasin insallah bizde diger arkadaslarda bir sikinti cikmaz..iki yil evvel bayramda dusuk yapmistim doktor bulamadim cok kotu gunlerdi yine bayram uzeri ve cok tedirginim..ama medipole cok iyi diyorlar umarim sende memnun kalirsin.guzel haberlerle yeniden gorusucez insallah..cok memnun oldum.
bende canım sagolasın ıyı dıleklerın ıcın bagcılar medıpol evet.ama dr bayan soguksa bırdaha oraya gıtmem cunku onem verıorum guleryuzlu olmalarına gorucez bakalım:)))

Kizlar bende yeni hamile oldugumu ögrendim 5 haftalik keseyi görduk ama kalp atışını duymadik 3 hafta sonra gel dedi cok Şubat sonu gibi dogum olur dedi kalp atisini kac haftada duyabiliyoruz biliyomusunuz?

Herkese koccaman slm kizlar 6+3 gunluk hamileyim canlaeim bnm bende tahmini dgum zamanim 20 subat 2017 yi gosteriyo benode araniza kabul eder misiniz ;)

Benim çocuğunda şubatta doğacak ama rahim ağzımda birsey çıktı ve rahimde ağrı var neden olabilir

Kızlarrr bende bekliyormmm :) sat 22 mayıstı yarın kontrolüm var keseyi görücez inşallahh.. Kalp atışları ne zaman duyulur ki acaba?

perilacım bende bugun duycam allahın iznıyle inşallahhh :) saat 2 de randevum var bakalım hadı hepimız guzel haberleri verelim inşallahhhh

Hayırlı olsun inşallah :) keseden sonra 15.gün benim birazdan dr a gideceğim çok heyecanliyim inşallah herşey yolundadır

O zaman kısmetse ben bayramdan sonra anca duyabilirim kalp atışlarını :) Heyecanını anlayabiliyorum ben daha şimdiden yarınki kese için heyecanlıyım :) ve çok merak ettiğim seylerin basında da kalp atısı gelıyor şimdilik :)

O zaman kısmetse ben bayramdan sonra anca duyabilirim kalp atışlarını :) Heyecanını anlayabiliyorum ben daha şimdiden yarınki kese için heyecanlıyım :) ve çok merak ettiğim seylerin basında da kalp atısı gelıyor şimdilik :)
inş hepsını gormeyı duymayı yasatır rabbım herkese canım ben keseyı gordugumde ısrarla var dımı var dımı demıstım dr.a oda cıktısını vermıstı bak emın ol dıye :-)

inş hepsını gormeyı duymayı yasatır rabbım herkese canım ben keseyı gordugumde ısrarla var dımı var dımı demıstım dr.a oda cıktısını vermıstı bak emın ol dıye :-)

Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.. Yarını beklemekten helak oldum :) bu arada midem çok kazınıyor daha erken değilmi acabaaa?

Back