Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım seninde hayırlı olsun Allah sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin ne kadarlik senin ki benim bu ikinci ilk bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum malesef onda bunlar yoktu bu sefer bulantı iştahsızlık yorgunluk hepsi var napalim iyi saglikli olsunlardaHayırlı olsun inşallah.Ben sadece normalden fazla uyuyorum onun dışında birseyim yok anlamıyorum bile hamile oldugumu :) kişiden kişiye değişiyor belirtiler
İnşallah güzel haberleri duyarız canım biliyorum o korkuyu bende ilk bebeğimi kaybettim malesef bende de aynı korkular var2 kez düşükten sonra bu kez yine hamileyim ve çok korkuyorum.İnşallah bende sizler gibi güzel haberleri buradan paylasırım..
6-7haftalikken bebeği görür kalp atışını duyarsin ufak olduğu için pek birşey hissetmezsin zaten biraz daha geçince bulantıların başlar belki tabi herkeze olcak diye birşey yok düşükte herkeze gore değişebilir kanaman olur dayanamicagin ağrıların olabilir iyi dusun iyi olsun bol bol dinlen hayırlısı olsun canım Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıkla gelsinler inşallahKizlar 5+3 gunluk hamileyim tup bebek tedavisyle oldu daha ultrasona girmedim kan tahlilini iki kez tekraladim sadece acaba ne zaman kalp atisni duyabilirm yardmci olurmusunuz...Bide hic bisey hisstemiyorum normlami bbebk varmi yokmu hic his yok ara ara adet olcakmism gibi sancim oluyor bu normal mi dusuk olursa nasl anlarm neden korkmaliym aklmda deli sorular nolur yardmci olun yillar sonra ilk hamileligim ve cok korkuyorum bise olcak diye...
Korkma canim bende 7. Haftaya kadar surekli regl olacak gibi sanciyla gezdim.midem bulanmiyor goguslerim sismiyor yani hic hamile gibi hissetmiyordum.taaki 7.haftanin ortalarinda artik mide bulantim halsizligim baslayana kadar.suan herseyden igreniyor kafami kaldiramiyorum.cokta istenilecek bir durum degilmis.tabi saglikla kucagimiza alalim gerisi bos.ay hic hamile gibi degilim derken zinkkk diye al sana hamile dedi bebegim bana.Rabbim huzurla gecirmeyi ve mis kokularini duymayi nasip etsin.Kizlar 5+3 gunluk hamileyim tup bebek tedavisyle oldu daha ultrasona girmedim kan tahlilini iki kez tekraladim sadece acaba ne zaman kalp atisni duyabilirm yardmci olurmusunuz...Bide hic bisey hisstemiyorum normlami bbebk varmi yokmu hic his yok ara ara adet olcakmism gibi sancim oluyor bu normal mi dusuk olursa nasl anlarm neden korkmaliym aklmda deli sorular nolur yardmci olun yillar sonra ilk hamileligim ve cok korkuyorum bise olcak diye...
Canım ben gecen hasta keseyı gördüm cuma da kalp atışlarını duyacağım ınsallah aramızda 4 gün var sen gıttıgınde hem keseyı hem atışları duyarsın artıkAyyy oda kotuymus yaaa...daha cok sey gorcez demektir..benim tup bebek oldugu icin biraz tedirginim bisey olcak diye korkuyrm yillardir ilk kez hamileyim ve hic bir sey bilmiyrm o yuzden sizlerin yardmna ihtiyacm var birde ben daha doktor kontrlne gitmedim sadece kanda gebelik vardi bana iki kat olunca gitme artk dediler simdi 5+4 gunlugum acaba ne zman gidersem kese ve kalp atisni birlikte gorururm...tup yaptgim hastane artk ilgilenmiyo kadin doguma gitmem lazmmis sizce ne zman gitmeliyim doktora
Hemen git tahlillerini yaptirirsin. Hemde keseyi gorursun belki minicik benim gorunmustuAyyy oda kotuymus yaaa...daha cok sey gorcez demektir..benim tup bebek oldugu icin biraz tedirginim bisey olcak diye korkuyrm yillardir ilk kez hamileyim ve hic bir sey bilmiyrm o yuzden sizlerin yardmna ihtiyacm var birde ben daha doktor kontrlne gitmedim sadece kanda gebelik vardi bana iki kat olunca gitme artk dediler simdi 5+4 gunlugum acaba ne zman gidersem kese ve kalp atisni birlikte gorururm...tup yaptgim hastane artk ilgilenmiyo kadin doguma gitmem lazmmis sizce ne zman gitmeliyim doktora
Allah tamamina erdirsin insallahBenim bebişde şubat sonu katılacak inş aramıza
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini inşallah :)Benim bebişde şubat sonu katılacak inş aramıza
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini inşallah :)
Hayirli olsun ayni tarihlerdeyiz bebegi gorebildiniZ mi sizinde mi sat 19mayistiHERKESE HAYIRLI OLSUN BENIMDE ŞUBAT ALLAH NASIP EDERSE