Ben yarın duyarım ınsallahArkadaşlar bende bebişimin minik pıt pıtlarını 28 haziranda duyacağım inşallah :)
Bende 13 ünde ogrendım 97.54 tı 15 önde 384.5 17sınde cuma günü de 1155 oldu yarın kontrole gıdecegım bana da ıkız olabılır dedıler bazıları ama 2 gunde 2 katına çıkması gerekıyormus çıkıyor ama ıkız mı bılemem doktor keseye bakınca anlarMerhabalar anne adayları Ben de hamile oldugumu ilk 14 haziranda öğrendim Rabbime cok sukur ve adetime daha 5 gün vardı beta hcg 38 çıktı. Bugün yani 6 gün sonra tekrar kan verdim beta hcg 1258 olmuş. İkiz olma ihtimali var mıdır sizce
Nurcancik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tek kese oluşumu mu var onu anlamadım tek kese tek yumurta ikizimi.benim kan değerim adete 4 gün kala 400du ben tek kese gördüm :)Cok pardon kizlar basin donuyodu o an ne yazdigimi anlamadim 5+2 gunluk ben tup bebekle gebe kaldim ikiz suan insallah sag salim herkez kucagina alir benim beta hgc cem 154.7 cikmisti ayin onunda ve ayin 18 de gittim keseyi 5.7mm di kesem bakalim ne olcak ve ben poliks over hastayim yumurtam cok ama catlamiyo ve catlamiyo asilama yaptik iki kere olmadi ve sonra tup bebek yapmaya karar verdik doktorum normal yollarla olur aslinda dedi ama biz istemedik ve istanbulda oturanlara tavsiye edebilirim jinepol mükemmel bi hastane bu arada 3 kez denedim ve 1 rincisinde kimyasal gebelik oldu 2 inci tutmadi suan 3 uncu denemem ve ikiz allahim hayirlisi nasip eder insallah sizin beta hgc kac cikti cok merak ediyorum ve keseniz kacti 5 haftalikken
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.5.haftada kese görünür 15 gün sonra da kalp atışları ama sen hemen bi dr a git sonuçlarını göster folik asitle beraber başka ilaçlar da verir muhtemelenmerhaba,
bende bata 2 gün kala (c.tesi) kanda öğrendim. 4 haftadan daha küçük demişlerdi. 105 çıktı değer. birde yarın gidicem bakalım değer ne olucak? folik asit falanda vericek sanırım. daha sonra ne zaman gitmek gerekicek acaba? değer 2000 den sonramı kadın doğuma gidilmesi gerekicek acaba? sonra kese ve kalp atışı dimi sırasıyla?
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.5.haftada kese görünür 15 gün sonra da kalp atışları ama sen hemen bi dr a git sonuçlarını göster folik asitle beraber başka ilaçlar da verir muhtemelen
Rica ederim :) zaten aile hekimin de yönlendirir seni ne yapman gerektiği konusunda :)teşekkür ederim Allah razı olsun. yarın aile hekimine gidicem.orda kan değerleri vs bakılır.. sanırım haftaya kadın doğuma gidilmesi gerekir..
slm kızlar dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sabah ta yaptım emin olmak için dahada silik çıktı anlamadım çok başım dönüyor belirtiler var ama kafam çok karıştı. 5 aylık bir oğlum var eğer hamileysem aralarında 1 yaş olacak
hepimize inşallah ilki klomen tedavisiyle olmuştu 1 kere korunmdık çok şaşkınım hayırlısı tabiki
Canim duydunmu kalp atislariniBen yarın duyarım ınsallah
cuma gunu kontrolum var kısmetse o zaman duyucaz canmCanim duydunmu kalp atislarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?