- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Sağol canım aynen ya insanda bi stres oluyo ister istemez cok şükür bitti rahatladımAyy çok sevindim insan nasıl rahatlıyor değil mi?amin inşallah bütün hamişler tadar bu sevinci.
hayırlı olsunnnn tebriklerrr :)Arkadaşlar merhaba.bende araniza yeni katildim......bugun 4 bucuk haftalik hamile oldugumu öğrendim❤..... Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin inşallah.....
Benımde 13 mayıstıBen de bugün hamile olduğumu öğrendim, inşallah şubatta doğucak sat 13mayıs
Hmm çok iyiBenımde 13 mayıstı
Cok teşekkürler☺hayırlı olsunnnn tebriklerrr :)
Gıttım Canım kese gozukmedı salı tekrar gıdecegımHmm çok iyikontrole gittin mi canım
Ben de gittim vajinalle baktı baya inceledi göremedi basta en son gördü. Çok küçük olduğundan zor görülüyo. Senin de görünür yakında canımGıttım Canım kese gozukmedı salı tekrar gıdecegım
Benim ovulasyondan beri sürekli ağrıyodu ama 2 gündür rahatım su anda hiç bi belirtim yok. Ağrımayınca da niye ağrımıyo diye düşünüyorum şimdiKizlar kasık agrilariniz oluyormu
Devamli agrimiyo ama ara ara batarak agriyo..gaz sancisi ozellikle aksamlari cok cekiyorum;( kalp atislarini duydunuzmu sizBenim ovulasyondan beri sürekli ağrıyodu ama 2 gündür rahatım su anda hiç bi belirtim yok. Ağrımayınca da niye ağrımıyo diye düşünüyorum şimdi
Daha çok erken kalp atışı için. Geçen çarşamba vajinal ultrasonla baktı keseyi zor gördü doktor. Heralde kalp atısı iki haftaya ancs duyulur. Erken gidipte duyulmassa moralimi bozmak istemiyorumDevamli agrimiyo ama ara ara batarak agriyo..gaz sancisi ozellikle aksamlari cok cekiyorum;( kalp atislarini duydunuzmu siz
Anladim canimDaha çok erken kalp atışı için. Geçen çarşamba vajinal ultrasonla baktı keseyi zor gördü doktor. Heralde kalp atısı iki haftaya ancs duyulur. Erken gidipte duyulmassa moralimi bozmak istemiyorum
İnsallah salı günü görürümBen de gittim vajinalle baktı baya inceledi göremedi basta en son gördü. Çok küçük olduğundan zor görülüyo. Senin de görünür yakında canım
Aynı sekılde benım de su an agrımıyor arada gaz sancısı gıbı sıkışıyorBenim ovulasyondan beri sürekli ağrıyodu ama 2 gündür rahatım su anda hiç bi belirtim yok. Ağrımayınca da niye ağrımıyo diye düşünüyorum şimdi
hcg degerlerınız kac kızlarAnladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?