2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Kızlar ben de dün hastaneye gittiğimde oğrendim, 6 haftalık gebeyim. beklenen doğum 10 şubat dedi doktorum. Allah hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun

Emin ol hiç bir fikrim yok , kan ve idrar verdim , Çarşamba günü sonuçlar için gel konuşalım Dedi . Bebek iyi bakalım anne ne durumda Dedi :) öyle apar topar oldu ki
Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaoti

Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaoti

Ah sen bir de bana sor .. Bir kaç yıldır Pko ile uğraşıyordum , sonra ne varsa bıraktım , spora asıldım . Hiç düşünmüyordum çünkü doktor düşünmeyebaşlamadan en az 8 ay önce gel Dedi , bir gittim bir minik jr fasulye

Oy masallah..rabbim kucagimiza almayida nasip etsin..isteyen herkese nasip etsin cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…