cuma günü 5660tıhcg degerlerınız kac kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma günü 5660tıhcg degerlerınız kac kızlar
Cok ıyı cuma 1155 tıcuma günü 5660tı
doktor hcg 2000 in üzerine çıkınca kese görünüyor demişti sanki benimki yüksek mi neCok ıyı cuma 1155 tı
Gayet normal benım kı gec döllenmeymıs m bugün 3500 olması gerekıyordu salı doktorda 10000 falan 2 günde bır artıyor ya görürüm ınsallahdoktor hcg 2000 in üzerine çıkınca kese görünüyor demişti sanki benimki yüksek mi ne
inşallah :)Gayet normal benım kı gec döllenmeymıs m bugün 3500 olması gerekıyordu salı doktorda 10000 falan 2 günde bır artıyor ya görürüm ınsallah
Amin Canım bende 6 haftalığımKızlar ben de dün hastaneye gittiğimde oğrendim, 6 haftalık gebeyim. beklenen doğum 10 şubat dedi doktorum. Allah hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun
Sali gunu sabah 2276 idi ve kese gorunmustu canim simdi kac bilmiyorum carsamba gunu ne cagirdi kalp tisi icinhcg degerlerınız kac kızlar
1155 ti cuma salı günü gıdecegım tekrar insallah kese görünür kalp atışını da dınlerımSali gunu sabah 2276 idi ve kese gorunmustu canim simdi kac bilmiyorum carsamba gunu ne cagirdi kalp tisi icin
Amin Canım bende 6 haftalığım
Tahlil dedigin beta degerin mi canimBen dün apart topar gittim hastaneye , dah doğrusu üşüttüm diye gidince sonu kadın doğumda bitti ve o da ne pıt pıt kalp atışları
Tahlillerim 22 06 da belli olucak o Zaman detaylı bilgi veririm
Gorunur canim insallah duyariz bizde seslerini1155 ti cuma salı günü gıdecegım tekrar insallah kese görünür kalp atışını da dınlerım
Tahlil dedigin beta degerin mi canim
Tamam Canım bende salı duyarım ınsallah atışlarıBen dün apart topar gittim hastaneye , dah doğrusu üşüttüm diye gidince sonu kadın doğumda bitti ve o da ne pıt pıt kalp atışları
Tahlillerim 22 06 da belli olucak o Zaman detaylı bilgi veririm
Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaotiEmin ol hiç bir fikrim yok , kan ve idrar verdim , Çarşamba günü sonuçlar için gel konuşalım Dedi . Bebek iyi bakalım anne ne durumda Dedi :) öyle apar topar oldu ki
5+9 değil 6+3 oluyorsunuz. 5+6 dan sonra 6+0 olursunuz. Inşallah duyarsınız hadi az kalmış :)Selam kizlar bende 5+9 gunluk hamileyim ayin 28 de kalp atislarini duyucaz insallah
Tamam Canım bende salı duyarım ınsallah atışları
Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaoti
Oy masallah..rabbim kucagimiza almayida nasip etsin..isteyen herkese nasip etsin cok zorAh sen bir de bana sor .. Bir kaç yıldır Pko ile uğraşıyordum , sonra ne varsa bıraktım , spora asıldım . Hiç düşünmüyordum çünkü doktor düşünmeyebaşlamadan en az 8 ay önce gel Dedi , bir gittim bir minik jr fasulye