• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Kızlar ben de dün hastaneye gittiğimde oğrendim, 6 haftalık gebeyim. beklenen doğum 10 şubat dedi doktorum. Allah hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun HoppaHoppa

Emin ol hiç bir fikrim yok , kan ve idrar verdim , Çarşamba günü sonuçlar için gel konuşalım Dedi . Bebek iyi bakalım anne ne durumda Dedi :) öyle apar topar oldu ki :21::21:
Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaoti;)

Bende doktora kac haftalik die sorrmamışım.bize oyle suoriz oldiki iki yildir olmuyirdu dis gebelik gecirdim ocakta.asilama falanda olmustum.kuzum suoriz yaoti:KK66:

Ah sen bir de bana sor .. Bir kaç yıldır Pko ile uğraşıyordum , sonra ne varsa bıraktım , spora asıldım . Hiç düşünmüyordum çünkü doktor düşünmeyebaşlamadan en az 8 ay önce gel Dedi , bir gittim bir minik jr fasulye :anne::nazar::nazar:

Ah sen bir de bana sor .. Bir kaç yıldır Pko ile uğraşıyordum , sonra ne varsa bıraktım , spora asıldım . Hiç düşünmüyordum çünkü doktor düşünmeyebaşlamadan en az 8 ay önce gel Dedi , bir gittim bir minik jr fasulye :anne::nazar::nazar:
Oy masallah..rabbim kucagimiza almayida nasip etsin..isteyen herkese nasip etsin cok zor

Back