• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Merhabalar ..Bende nasipse şubat ta alicam kucağıma sat 3 mayıs adete 3 gün kala 336 çıktı değerim şuan kaçtır bilmem ama biraz bekledikten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum orucumuda tutabiliyorum çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik:)

Bebe time markasını 2. Gecikme günümde test ettim çift çizgi netti henüz kan vermedim bugün yine baska bi testle yenilemeli miyim

Merhabalar ..Bende nasipse şubat ta alicam kucağıma sat 3 mayıs adete 3 gün kala 336 çıktı değerim şuan kaçtır bilmem ama biraz bekledikten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum orucumuda tutabiliyorum çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik:)
Canım zaten oruç tutmakta sıkıntı yok çünkü daha küçük bebeklerimiz gebelik belirtilerini ağır yaşamıyoruz ama benim doktorum tutma dedi gelişimi için ertafımda da herkes tutma dedi şu an gelişim aşamasında sen bilirsin tabi ilk felan tuttum ayrıca tutmakta istiyorum ama korkuyorum hayırlısı bakalım

Canım zaten oruç tutmakta sıkıntı yok çünkü daha küçük bebeklerimiz gebelik belirtilerini ağır yaşamıyoruz ama benim doktorum tutma dedi gelişimi için ertafımda da herkes tutma dedi şu an gelişim aşamasında sen bilirsin tabi ilk felan tuttum ayrıca tutmakta istiyorum ama korkuyorum hayırlısı bakalım
Henuz doktora gitmedim.bende canım kan testi yaptırdım sadece o yüzden gitmek istiyorum bakalım ne diyecek haftaya nasipse gidicem

Kizlar bende cok sükür hamileyim.sat 14 mayis daha dün ögrendim hamile oldugumu.persembe doktora gidecegim insaallah güzel haberler alirim.rabbim hepimizin bebislerini korusun sagliklica kucaklamayi nasip etsin.

Kızlar Merhaba,
Bende 4,5 haftalık hamileyim çok şükür sat 9 Mayıs bende bebişimi inşallah 14 Şubat 2017'de kucağıma alacağım :)) Dün kesesini gördüm yavrumun. Allah isteyen herkese nasip etsn inşallah.

Kızlar bende 6+5 günlük hamileyim sat 28 nisan inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :) Bende keseyi görenlerdenim ama bebeği görmedim henüz sonraki gitmemde görücem inşallah siz bebekleri görebildinizmi

ben de bugün öğrendim beta hcg 2000 üstü çıktı,hamileymişim,,biraz şaşırdım,mutlu muyum bilmiyorum,,kendimi hazırlamam lazım galiba

Kızlar bende 6+5 günlük hamileyim sat 28 nisan inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :) Bende keseyi görenlerdenim ama bebeği görmedim henüz sonraki gitmemde görücem inşallah siz bebekleri görebildinizmi
Canım benim de sat 28 Nisan, en son ne zaman baktırdın, 6+1 de göremedik biz. Yarın inşallah bir daha baktıracağım inşallah görürüm

Merhaba kizlar hepinize hayirli olsun benim de sat 27 nisan 7 hafta bitti bugün. Dün kalp atisimizi da duyduk hayirlisiyla Rabbime binlerce kez şükür

Back