- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım zaten oruç tutmakta sıkıntı yok çünkü daha küçük bebeklerimiz gebelik belirtilerini ağır yaşamıyoruz ama benim doktorum tutma dedi gelişimi için ertafımda da herkes tutma dedi şu an gelişim aşamasında sen bilirsin tabi ilk felan tuttum ayrıca tutmakta istiyorum ama korkuyorum hayırlısı bakalımMerhabalar ..Bende nasipse şubat ta alicam kucağıma sat 3 mayıs adete 3 gün kala 336 çıktı değerim şuan kaçtır bilmem ama biraz bekledikten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum orucumuda tutabiliyorum çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik:)
Henuz doktora gitmedim.bende canım kan testi yaptırdım sadece o yüzden gitmek istiyorum bakalım ne diyecek haftaya nasipse gidicemCanım zaten oruç tutmakta sıkıntı yok çünkü daha küçük bebeklerimiz gebelik belirtilerini ağır yaşamıyoruz ama benim doktorum tutma dedi gelişimi için ertafımda da herkes tutma dedi şu an gelişim aşamasında sen bilirsin tabi ilk felan tuttum ayrıca tutmakta istiyorum ama korkuyorum hayırlısı bakalım
Canım kanamam yok ama dusuk olur mu kiYarından sonra tekrar yaptır cnm hamilede olabilirsin düşükde yapıyo olabilirsin
Canım benim de sat 28 Nisan, en son ne zaman baktırdın, 6+1 de göremedik biz. Yarın inşallah bir daha baktıracağım inşallah görürümKızlar bende 6+5 günlük hamileyim sat 28 nisan inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :) Bende keseyi görenlerdenim ama bebeği görmedim henüz sonraki gitmemde görücem inşallah siz bebekleri görebildinizmi