• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Ayy çok sevindim insan nasıl rahatlıyor değil mi?:halay:amin inşallah bütün hamişler tadar bu sevinci.:KK46:
Sağol canım aynen ya insanda bi stres oluyo ister istemez cok şükür bitti rahatladım :D Hamile arkadaslarimla konusunca her ay kontrole gittiklerini felan anlatirlardi böyle kendi kendime dusunurdum her ay naparlar acaba diye simdi basima gelince 1 hafta bile gecmiyo sanki ilk defa hastaneye seve seve gidiyorum :D insallah insallah :D

merhaba kızlar. Allah herkese bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Olmayanlara da nasip etsin inşallah. bu haftalarda baş dönmeniz, mide bulantınız filan oluyor mu? nasıl geçiyor bu haftalarınız?

Herkese merhaba ben Yasemin 32 yaşındayım. 4 yaşında bir kızçem var. Rabbim nasip ederse Şubat ayında ikinci bebişimi kucağıma alacağım. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere de nasip eylesin anne olmayı.

:anneadayı: Herkese merhaba. bende 33 yaşındayım. 7 yaşında ikiz kızçelerim var. şimdi yeniden bebek bekliyorum. Rabbim herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. ..

Arkadaşlar merhaba.bende araniza yeni katildim......bugun 4 bucuk haftalik hamile oldugumu öğrendim❤..... Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin inşallah.....

Benim ovulasyondan beri sürekli ağrıyodu ama 2 gündür rahatım su anda hiç bi belirtim yok. Ağrımayınca da niye ağrımıyo diye düşünüyorum şimdi
Devamli agrimiyo ama ara ara batarak agriyo..gaz sancisi ozellikle aksamlari cok cekiyorum;( kalp atislarini duydunuzmu siz

Devamli agrimiyo ama ara ara batarak agriyo..gaz sancisi ozellikle aksamlari cok cekiyorum;( kalp atislarini duydunuzmu siz
Daha çok erken kalp atışı için. Geçen çarşamba vajinal ultrasonla baktı keseyi zor gördü doktor. Heralde kalp atısı iki haftaya ancs duyulur. Erken gidipte duyulmassa moralimi bozmak istemiyorum

Back