Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM
- Konu Sahibi Byn aLiye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Ben cuma gitmiştim en son o zaman 6+1di bebek görünmedi alttan bakınca görürüz ama gerek yok sonraki geldiğinde bebeğide görürsün kalp atısınıda duyarsın dedi 24ünde gidicem tekrar inşallah görürüz de rahat ederiz sanki görsem rahatlıcam güzel haberlerini bekliyorum :)Canım benim de sat 28 Nisan, en son ne zaman baktırdın, 6+1 de göremedik biz. Yarın inşallah bir daha baktıracağım inşallah görürüm
- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
İnşallahhhh kaç haftalık canımİnş bizde kalp atışlarını duyarız
- 11 Ağustos 2011
- 497
- 384
- 303
Canım benim de cuma 6+1 de görülmemişti, bugün 6+6 da kalp atışlarını duyduk kendisini gördük çok şükür. Kesem farklı ölçülünce korkmuştum baya. Bugün direkt alttan baktırdım ben ve kesinlikle daha net belliydi her şey.inşallah sen de görürsün canım ama 24 üne kadar stres yapacak olursan bekleme hemen git görün benceBen cuma gitmiştim en son o zaman 6+1di bebek görünmedi alttan bakınca görürüz ama gerek yok sonraki geldiğinde bebeğide görürsün kalp atısınıda duyarsın dedi 24ünde gidicem tekrar inşallah görürüz de rahat ederiz sanki görsem rahatlıcam güzel haberlerini bekliyorum :)
- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Ayyy darısı bana inşallah canım alttan görünüyomus evet ama ultrasonda daha sonra görünüyomus zaman geçmiyo sanki ama napıcam bilmiyorum :) Kesem farklı ölçülünce derken canımCanım benim de cuma 6+1 de görülmemişti, bugün 6+6 da kalp atışlarını duyduk kendisini gördük çok şükür. Kesem farklı ölçülünce korkmuştum baya. Bugün direkt alttan baktırdım ben ve kesinlikle daha net belliydi her şey.inşallah sen de görürsün canım ama 24 üne kadar stres yapacak olursan bekleme hemen git görün bence
- 28 Ocak 2016
- 135
- 53
- 18
- 30
5+5 günlük :)İnşallahhhh kaç haftalık canım
- 11 Ağustos 2011
- 497
- 384
- 303
Canım 5+6 da 12 mm, 6+1 de başka bir doktorda 10 mm ölçtü. Kahverengi akıntım da vardı. 6+1de de göremeyince ve kese küçük görününce çok stres olmuştum. Ama cihaz farklılığından olabiliyormuş.Ayyy darısı bana inşallah canım alttan görünüyomus evet ama ultrasonda daha sonra görünüyomus zaman geçmiyo sanki ama napıcam bilmiyorum :) Kesem farklı ölçülünce derken canım
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et bizi de.
- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Canım benimde sarı akıntım olmuştu doktor enfeksiyon olabilir devam ederse gelirsin bakarim ilac veririm oyleyse dedi tekrar etti aradim bugun yarin gidicem 1hafta beklemek zorunda kalmicam insallah bende duyarim yarin 7haftalik oluyo ama merak ediyorum yarin olsada gorsem bebisimi :)Canım 5+6 da 12 mm, 6+1 de başka bir doktorda 10 mm ölçtü. Kahverengi akıntım da vardı. 6+1de de göremeyince ve kese küçük görününce çok stres olmuştum. Ama cihaz farklılığından olabiliyormuş.
- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Bide bebegi ultrasonda gordunmu canımCanım 5+6 da 12 mm, 6+1 de başka bir doktorda 10 mm ölçtü. Kahverengi akıntım da vardı. 6+1de de göremeyince ve kese küçük görününce çok stres olmuştum. Ama cihaz farklılığından olabiliyormuş.
- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 53
- 29
Selam kizlar bende yeni katildim. Daha bugun ogrendim hamileligimi doktora gitmedim kendi doktorumu bekliyorum pazartesi gidicem kan degerlerime bakicaz ozmana kadar gec olmaz dimi. Belki kese flnda olusmus olur bi ihtimal. Daha adetim geceli 6 gun oldu idrar testinde pozitif cikti hemde aradan iki dakika bile gecmedi hemen cikti. Insallah sagsalim kucagimiza aliriz rabbim hayirli evlarlar nasip etsin ekiaya duzgun saglikli bebislerrr
- 11 Ağustos 2011
- 497
- 384
- 303
suskunsevda gördüm canım arpa şehriyesi aynı. Beklemek çok zor canım şu bir hafta resmen geçmedi benim ve görünce nefes aldım, bir hafta eziyet olurdu sana.yarın gitmen iyi olmuş.gittiğinde haber ver mutlaka.
kisafile hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ben de adet günü öğrenmiş öğrendikten bir hafta sonra gitmiştim kese ancak görünüyor zaten
kisafile hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ben de adet günü öğrenmiş öğrendikten bir hafta sonra gitmiştim kese ancak görünüyor zaten
- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 53
- 29
Doktor neye gore hesapladi canm olucagin son adetmi yoksa digr gecen gorduvun son adetmisuskunsevda gördüm canım arpa şehriyesi aynı. Beklemek çok zor canım şu bir hafta resmen geçmedi benim ve görünce nefes aldım, bir hafta eziyet olurdu sana.yarın gitmen iyi olmuş.gittiğinde haber ver mutlaka.
- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
- 11 Ağustos 2011
- 497
- 384
- 303
Canım sata göre Yani son adete göre hesaplama oluyor. Son adetimin ilk günü 28 nisan hamileliğimde 12 Mayıs (Yumurtlama günüm). 28 nisan baz alınır.Doktor neye gore hesapladi canm olucagin son adetmi yoksa digr gecen gorduvun son adetmi
- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Canım gittim geldim bugün çok şükür bebişimide gördüm kalp atışınıda duydum darısı bütün bekleyen hamilelere inşallahhh :) bugün tam 7 haftalık 5 hafta sonra yeniden gidicem :)suskunsevda gördüm canım arpa şehriyesi aynı. Beklemek çok zor canım şu bir hafta resmen geçmedi benim ve görünce nefes aldım, bir hafta eziyet olurdu sana.yarın gitmen iyi olmuş.gittiğinde haber ver mutlaka.
- 11 Ağustos 2011
- 497
- 384
- 303
Ayy çok sevindim insan nasıl rahatlıyor değil mi?amin inşallah bütün hamişler tadar bu sevinci.Canım gittim geldim bugün çok şükür bebişimide gördüm kalp atışınıda duydum darısı bütün bekleyen hamilelere inşallahhh :) bugün tam 7 haftalık 5 hafta sonra yeniden gidicem :)
- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 53
- 29
Hmmmm ozman benim 11mayis adetimde bu ayin 11 de olucaktim olmadimm allaha sukur hamileymisim ozman hesaplanirsa 4haftalik fln tabi yumurtlama gunune bakmazlarsaCanım sata göre Yani son adete göre hesaplama oluyor. Son adetimin ilk günü 28 nisan hamileliğimde 12 Mayıs (Yumurtlama günüm). 28 nisan baz alınır.