- 6 Ağustos 2016
- 67
- 63
- 3
- 39
Ayy bebişler daha anne karnında nazlanıyoOldu gibi erkeğe benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bizimki uyuyordu derin derin dürttük mürttük açmadı bacağını
Bakalım ne zaman hissedicez :) Benim 4 aya kadar işte sıktı kusmam kilo vermiştim hatta ama şükür rahatladım onun haricindede bişeyim yoktu bi gaz sancısı çekiyorum öyle :)Nazlılar gerçektenbende hissetmek istiyorum onu zaten toplamda 20 kere ya kustum ya kusmadım hiç hamile değil hibi geçiriyorum günlerimi
Ya nasıl bir his neye benziyor hareketleriBen hissediyorum hemde hergun2. Oglum
Dogumlarmız aynı cnmİlk oğlum seyirme şeklindeydi ama bu kayma oluyor hafif şekilde
Bende aynıyım canım çok hassas oldum nolcak böyle bilmiyorum :)Kızlar ya bn duygularıma karşı koyamıyorum sürekli aglamak geliyo içimden bana baygınlık geldi bu durumdan hep böylemi olcm bn ya
Bnde 7 ekimde olcm çokmu kötü oluyo ya kaç haftalıkkn yapıldıKızlar tetanoz aşısı oldum çarşamda günü hala kolum ağrıyo ya sizler vuruldunuzmu ne zaman geçti ağrısı
Benim 7 ekimde ikincisi var canım. Sızlıyo ağrıyo ama dayanılmayacak gibi değil yani hareket ettirirken ağrısı biraz zorluyo. 18+6yken yaptılar bana şu an 19+2yimBnde 7 ekimde olcm çokmu kötü oluyo ya kaç haftalıkkn yapıldı
Cinsiyet nedirAmn hayyırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?