Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar pazartesi kontrolüm vardı 16+6yım şu an cinsiyeti öğrendim kızımız olucakmış sizlerde öğrendinizmi :)
İnşallah canım ya :)Ben 16+4 gunluk hamileyim allah nasip ederse kızımız olucak sağlıkla gelsinler
İnşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin hadi bakalım hayırlısı saglıklı olsunlardaHayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin cumartesi günü ikili testi yaptirmaya gittim ben sormadan erkeğe benziyo dedi
Kızlar çoğunlukta bu sene heralde, Hayırlı olsun canım :)Biz de kan testi vermiştik genetik rahatsızlığı var mı yok mu diye. Oradan da cinsiyete bakmışlar. Kız bebiş bekliyoruz:))
Belli oldumu cinsiyeti :)Bende bugün kontrole gideceğim 2li test sonuçlarını göstereceğim şükür risk düşük çıktı.bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı bugün çok merak ediyorum ya
Sağol canım ya ben de hep kız duyuyorum kız bebek yılıKızlar çoğunlukta bu sene heralde, Hayırlı olsun canım :)
Demekki sadece bende öyle değilmiş benim duyduklarımda hep kız :)Sağol canım ya ben de hep kız duyuyorum kız bebek yılı
Oldu gibi erkeğe benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bizimki uyuyordu derin derin dürttük mürttük açmadı bacağınıBelli oldumu cinsiyeti :)