2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Kizlar size bi sorm var ikiz gebeligm var tup bebek.bayrma ailemin yanina gitmek istiyrm 1 buck saat yol tutuyo ucakla yanlz ben ucakta biraz stres yapiyorm korkuyrm yani ucak kalktgnda sallandgnda ailem de yolumu gozluyo 1 2 ayada yurtdisina gitmem lazm ailemi gormeden gidersem cok ama cok kotu olurum bana ne onerirsinz yolculk yapmamda bi sikinti olurmu...doktr kontrlm ayda bir sormayi unuttm...ailemide cok ozledm bana bi yol soyleyn...bayrama dogru gidecegm icn 16 haftaya geliyo heemen hemenn...

Sanırım belli bir dönem seyahat yasağı var ama 16. Hafta bu döneme dahil değil, yani risk altında değilseniz mesela kanama , erken doğum riski , şişlik veya herhangi başka bir durum yoksa,, sanmıyorum ki bir sorun oluştursun. Siz bir telefon edip sorun doktorunuza , sonuçta kontrol ve takiplerinizle ilgilendiği için ve de 1.güvenli kişi olduğu için fikir alın öyle uçun .

Hanımlar merhaba
mıde kanaması ,polıkıstık over ve seker hastası oldugumu ogrendım
merak ettıgım bır dıger seyse CINSIYET ını ogrenen oldu mu acaba?

Kızlar pazartesi kontrolüm vardı 16+6yım şu an cinsiyeti öğrendim kızımız olucakmış sizlerde öğrendinizmi :)

Hayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin cumartesi günü ikili testi yaptirmaya gittim ben sormadan erkeğe benziyo dedi
İnşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin hadi bakalım hayırlısı saglıklı olsunlarda

Biz de kan testi vermiştik genetik rahatsızlığı var mı yok mu diye. Oradan da cinsiyete bakmışlar. Kız bebiş bekliyoruz:))

Bende bugün kontrole gideceğim 2li test sonuçlarını göstereceğim şükür risk düşük çıktı.bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı bugün çok merak ediyorum ya

Kizlar selam bende bir erkek var sanirim ikinciside erkek ama doktor kesin degil birdahaki kontrolden sonra alisverise basla dedi :)

Erkek bebekliler de gelmiş ya biz de herkeste kız var diyorduk tam sağlıkla alın kucağınıza bebislerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…