• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Kızar 3 doktor ekek dedi hastanede detaylı ultrason girdim adı ne dedi ali dedim Aliye olmasın dedi umut verme dedi 2 haftaya belli olur gel dedi

Kızlar ya ben 16+4te kız olduğunu öğrendim doktor emin olamamış soru işareti koymuş bize söylediğini sanmış 20+5te salı günü gittiğimde de erkek bu dedi bakın buda ultrason resmi artık değişirmi ya şoklardayım :confused:

Eklentiler

• 14438846_999911000131333_160644052_o.jpg
    14438846_999911000131333_160644052_o.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 45
Benim küçüğümde kıpır kıpır maşallah ona:KK46: Artık kesin cinsiyetini bir öğrensem süper olacak :110:

Cokk kötü hastayım 4 gundur ateş ve sıtma tuta tuta geçiyor yarın tam doktora gidip ilaç alaçam idrarında kan görüldü bakalım hayirlisi

Arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim. Ben üç üç çocuk annesiyim. Ortanca oğlum şubat doğumlu artık Burcu'ndan dolayımı bilmiyorum çok çok hareketli. O yüzden şimdi bol bol dinlenin çok yorulacaksınız şubat anneleri.

Ben de şubat doğumluyum ama gayet uyumlu sakin bir bebekmişim sakin olun o bebeğin kişiliğine bağlı. Benim kızımda inşallah şunat doğumlu olacak bakalım o nasıl olur:anneadayı:

Benim de sanki iki gündür hareket az ve alt tarafta hissediyorum çok endişelendim inşallah soru. Yoktur :dua:

Muayeneye gittim bugün ters dönmüş bebiş o yüzden alt tarafımı tekmeliyormuş çok şükür bir sorun yok

Back