2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Merhaba bayanlar. Nasipse bende Şubatin ilk günlerinde doğum yapıcam 14 haftaliGiz şimdi

Reactions: KHN
Kızlar bende 13 haftalıktım doktora gittim doktorum izinli olduğu için beklemek zorunda kaldım. Tam ikili test yapcak doktor. Oda nesi :) Bizim tosbik olmuş mu 14+2 aman Yarabbim. Ondan ikili test yapamadılar. 2 hafta sonra kesin sonuç veren 4 lü test yapılacak. Cinsiyet için doktor bakacaktı ama bizimki döndü popişini ultrasona uyudu babam uyudu. Bana mısın demiyor. Yani gösterirse tam 16 haftada cinsiyeti öğrencez inş. EEE bi maşallahınızı alırız teyzeleri :)))))))

M

Maşallah.sağlıklı olsunlarda cinsiyet onemli değil bence.

Günaydın güzel anneler bugün dr gittim 2.5 aylık olmuşuz haftaya ense kalınlığı ve zeka testi için tekrar gidicem allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bize de kız gibi görünüyor dedi doktor ama amerikaya gönderdik kan örneğimi. Orada %100 sonuç veren sağlık testi yapılacak. Ekstra da cinsiyeti rapor edecekler. Pazartesiden itibaren bekliyoruz sonuçları

Amerikada yapılanın %100 sonuç vermesi sebebiyle gönderdik, almanyada yaşıyorum ama burada yapılan testler %80-90 sonuç veriyor yani sadece tahmini. Bu arada ücreti 500€. Sanırım türkiyede de var bu testin aynısı. Orada da yaklaşık 3.500tl gibi bir rakam duydum. Emin değilim.

İki buçuk uç civariymis galiba ama bi risk görürlerse söylüyorlar o testi diğer turlu yaptirmiyorlar pek duymadım hiç yaptiranda genelde amino senteze yapiyorlarmis birşey olursa inşallah iyidir sonuc hepimizin bebekleri sağlıkla gelir insallah

Risk görmedi doktor bizde .. burada her isteyen anne adayı yapabiliyor. Amniyon sıvısından da kesinlikle örnek almıyorlar çünkü bebek sağlıklı veya değil büyük riskleri var

Merhaba guzel anne adaylari nasilsiniz,Rabbim evlat isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin,hamile olan.arkadslarada saglikli hayirli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin...

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim bebeğim sağ tarafımda. Ben uyurken sağ tarafıma dönerken ağrı çekiyorum. Yada normal otururken bebeğin tam olduğu yer değilde biraz daha sağı boşluk kısmı ağrı yapıyor. Doktoruma sordum. Bel fıtığı yada myom ameliyetından dolayı rahim yapışıklığı olabilir. Daha da artarsa genel cerraha göndericem seni dedi. Bunu yaşayan var mı ? (

Ayy hiçbir fikrim yok ya ne desem bilemedim. Birkaç doktora gitmeden önemli şeyler yaptırma. Bazen bir doktorun dediği ile diğerinin dediği tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…