• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Selam hanimlar 4 haftalik hamile oldugumu zannedip doktora gittim ve ne görelim bizim ufaklik baya bir buyukmüs kese var mi acaba derken direk kalp atışlarini dinledik❤ sat a göre mart ayi ama ultrasona göre sanırım subat annesi olacaģım ben de haftaya netleşecek bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim

Selam hanimlar 4 haftalik hamile oldugumu zannedip doktora gittim ve ne görelim bizim ufaklik baya bir buyukmüs kese var mi acaba derken direk kalp atışlarini dinledik❤ sat a göre mart ayi ama ultrasona göre sanırım subat annesi olacaģım ben de haftaya netleşecek bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim

Hayırlı olsun......aramiza hoşgeldiniz

Kızlar dün tam 12 haftalık olduk hafta sonu doktora gideceğiz sizce cinsiyeti için erken mi ?
Slm canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz sanırım☺️Bizde yarın doktorumuza sorucaz cinsiyeti☺️Umarım hayırlısı olur.Bazı dr lar erken olduğu için görüş bildirmekten çekiniyorlarmış.Bazıları ise gördükleri gibi patt diye söylüyorlarmış☺️

Slm canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz sanırım☺️Bizde yarın doktorumuza sorucaz cinsiyeti☺️Umarım hayırlısı olur.Bazı dr lar erken olduğu için görüş bildirmekten çekiniyorlarmış.Bazıları ise gördükleri gibi patt diye söylüyorlarmış☺️

Ayyy inş öğreniriz. Çoooookkk merak ediyorum :)

• Beğen
Reactions: KHN
Bize tahminen söyledi cinsiyeti belki size de söyleye bilirler sağlıkla gelsinler insallah

• Beğen
Kızlar ben de şubat ayında bekliyorum yavrumu :) ama kusmaktan hastanelik oldum orası ayrı bir dert :) ben de almanyadayım ve doktorum 13. Haftama girmeme rağmen cinsiyet için erken diyor ay sonundaki randevumu bekliyorum heyecanla:KK71: ikili tarama için salı günü gitcez. Siz yaptırdınız mı ne dediler size?

• Beğen
Back