• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Selam anneler anne adayları bende şubatta doğum yapacağım İnşallah kızım var Hayırlısıyla birde erkek evlat istiyorum Yinede herkesin gönlünden geçeni versın İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah: )

Nazlılar gerçekten :KK46: bende hissetmek istiyorum onu zaten toplamda 20 kere ya kustum ya kusmadım hiç hamile değil hibi geçiriyorum günlerimi :KK76:

Nazlılar gerçekten :KK46: bende hissetmek istiyorum onu zaten toplamda 20 kere ya kustum ya kusmadım hiç hamile değil hibi geçiriyorum günlerimi :KK76:
Bakalım ne zaman hissedicez :) Benim 4 aya kadar işte sıktı kusmam kilo vermiştim hatta ama şükür rahatladım onun haricindede bişeyim yoktu bi gaz sancısı çekiyorum öyle :)

Benim de hep kiza benzetiliyor ama daha goremedik yan durmaya bayiliyor benim ki sizce erkege doner mi kiz midirrr tecrubesi olan var miii

Kızlar ya bn duygularıma karşı koyamıyorum sürekli aglamak geliyo içimden bana baygınlık geldi bu durumdan hep böylemi olcm bn ya :(

Kızlar tetanoz aşısı oldum çarşamda günü hala kolum ağrıyo ya sizler vuruldunuzmu ne zaman geçti ağrısı :KK43:

Back