• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

merhaba kızlar ben de kismetse Şubat 20 de doguracam bu gün kontrolüm vardı 25+5 haftaligim kızım 780 gr mis çok küçük sanki moralim çok bozuldu ne yapmalıyım ne yiyip ne içmeliyim ya da normal mi bi fikri olan var mı yazın litfenn

Biz 27+1 olduk 25 haftada 813 grdı pazartesi kontrolüm var tekrar söylerim sizede kilosu için özellikle açken muz kaşar peyniri ve yogurt ye çok gzel kilo aldryo dikkat et açkn ilk yedigin ne varsa bebge gdyo

çok teşekkürler byn Aliye dediklerini uygulicam inşallah bir daha ki kontrole daha iyi olur çok moralim bozuluyor yetemiyorum bebeğime sankio_O

merhaba kızlar ben de kismetse Şubat 20 de doguracam bu gün kontrolüm vardı 25+5 haftaligim kızım 780 gr mis çok küçük sanki moralim çok bozuldu ne yapmalıyım ne yiyip ne içmeliyim ya da normal mi bi fikri olan var mı yazın litfenn
Yok canım ne küçüğü benim oğluşum 25+2 de 730 grdı doktor ooo kocaman olmuş dedi. Boyu da 35 cm di. Şimdi 28 hafta 3 gün olduk. Haftaya kontolümüz var. Hergün aç karnına muz yiyorum ardından balık hapı içiyorum. Kilosunu yazarım size. Önemli olan sağlıklı olsun küçük bebişler daha çabuk büyüyor :))

Yok canım ne küçüğü benim oğluşum 25+2 de 730 grdı doktor ooo kocaman olmuş dedi. Boyu da 35 cm di. Şimdi 28 hafta 3 gün olduk. Haftaya kontolümüz var. Hergün aç karnına muz yiyorum ardından balık hapı içiyorum. Kilosunu yazarım size. Önemli olan sağlıklı olsun küçük bebişler daha çabuk büyüyor :))
ne bileyim işte okuduklarım duyduklarım aklımı karıştırıyor kendim 7 kilo aldım sanki bebeğime gitmiyor hep ben şişiyor muşum gibi :olamaz: bir de ben sadece kan hapı ve imom kullanıyorum balık hapı kullanmıyorum daha mı faydalı acaba almalı miyim kio_O

ne bileyim işte okuduklarım duyduklarım aklımı karıştırıyor kendim 7 kilo aldım sanki bebeğime gitmiyor hep ben şişiyor muşum gibi :olamaz: bir de ben sadece kan hapı ve imom kullanıyorum balık hapı kullanmıyorum daha mı faydalı acaba almalı miyim kio_O
Tatlım illa balık hapı olcak diye bir şart yok sen doktoruna danış o zaten iç veya içme der bende 8 kilo aldım bebeğimiz sağlıklı olsunda gerisi hikaye bunları takıp stres yapma sakın bebişide üzme.

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine diyip bir tane ayetel kürsi okurmusunuz?okuyan yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Ve aynı şekilde tedavide olan bir arkdşım daha var ismi gülşah.ona da gülşahın niyetine diyim bir tane okursanız ve okuduk diye yazarsanız duacınız oluruz

gece yatmadan okuyacağım canım allah sağlık sihhatle gebe kalmanı anne olmanı nasip etsin inşallah.

Cinsiyet tahminde bulunanlar .. 2016-12-04 12.02.37.png

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine diyip bir tane ayetel kürsi okurmusunuz?okuyan yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Okudum tatlım Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bende ayın 2 sinde gittim benim tosbidiğim de teyzeleri 1723 gr olmuş boyu da 42 cm, 30. haftadaydık o zaman. Ama kafa gelişimi 3 hafta önden gidiyor sat a göre de 2 hafta önde emir metem annesi yesin onu :) Bende her sabah aç karnına muz yiyorum ardından balık hapı içiyorum. Ama kansızım ve d vitamini depolarım bayağı azalmış b12 düşmüş. O nedenle hem kan ilacı hem d vitamini ve B12 kullanmaya başladım. :((((((((

Back