- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh masallah kocaman olmuş tosbik sağlıkla gelsinler inşallahNe demk cnm tşk ederim bizim bugün kontrolümüz vardı 1kilo 117 gr olmşuz hayrlsyla :)
Yok canım ne küçüğü benim oğluşum 25+2 de 730 grdı doktor ooo kocaman olmuş dedi. Boyu da 35 cm di. Şimdi 28 hafta 3 gün olduk. Haftaya kontolümüz var. Hergün aç karnına muz yiyorum ardından balık hapı içiyorum. Kilosunu yazarım size. Önemli olan sağlıklı olsun küçük bebişler daha çabuk büyüyor :))merhaba kızlar ben de kismetse Şubat 20 de doguracam bu gün kontrolüm vardı 25+5 haftaligim kızım 780 gr mis çok küçük sanki moralim çok bozuldu ne yapmalıyım ne yiyip ne içmeliyim ya da normal mi bi fikri olan var mı yazın litfenn
ne bileyim işte okuduklarım duyduklarım aklımı karıştırıyor kendim 7 kilo aldım sanki bebeğime gitmiyor hep ben şişiyor muşum gibi bir de ben sadece kan hapı ve imom kullanıyorum balık hapı kullanmıyorum daha mı faydalı acaba almalı miyim kiYok canım ne küçüğü benim oğluşum 25+2 de 730 grdı doktor ooo kocaman olmuş dedi. Boyu da 35 cm di. Şimdi 28 hafta 3 gün olduk. Haftaya kontolümüz var. Hergün aç karnına muz yiyorum ardından balık hapı içiyorum. Kilosunu yazarım size. Önemli olan sağlıklı olsun küçük bebişler daha çabuk büyüyor :))
Tatlım illa balık hapı olcak diye bir şart yok sen doktoruna danış o zaten iç veya içme der bende 8 kilo aldım bebeğimiz sağlıklı olsunda gerisi hikaye bunları takıp stres yapma sakın bebişide üzme.ne bileyim işte okuduklarım duyduklarım aklımı karıştırıyor kendim 7 kilo aldım sanki bebeğime gitmiyor hep ben şişiyor muşum gibi bir de ben sadece kan hapı ve imom kullanıyorum balık hapı kullanmıyorum daha mı faydalı acaba almalı miyim ki
masallah bebisine benim de kontrolüme iki hafta kaldı 29 bitince gidicem kismetse bakalım büyümüş mu tospigim İnşallah güzel besleyebilmisimdirBende bugün gittim 1250 Gr olmus
Aminn çok teşekkür ederim yine okudum diye yazın olurmu çok teşekkürlergece yatmadan okuyacağım canım allah sağlık sihhatle gebe kalmanı anne olmanı nasip etsin inşallah.
Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine diyip bir tane ayetel kürsi okurmusunuz?okuyan yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Okudum canım arkadaşına da inşallah dualarınız kabul olurçVe aynı şekilde tedavide olan bir arkdşım daha var ismi gülşah.ona da gülşahın niyetine diyim bir tane okursanız ve okuduk diye yazarsanız duacınız oluruz