Benımde Ağrı'larım var kahverengı lekelenmemde var ben progestane ılacını kullanıyorum ıgne vermedı jeli Sana ne için verdıKizlar peki bu adet olacakms gibi agrilar neden oluyor suan 7 haftalk oldk ve sanki heran adet olcam oyle sancm var bide bu kulandgm progestsn jele pembe kana benzer bisiler geliyo bu ne demk korktum biraz neden bole olmus olablirki endiselnmeye grek varmi birde ben onceden igne kullaniydm progestan hamile kaldktn sonra dktr gunde bi tane jel kullandirdi hala kullaniyorm acaba igneye devam.mmi etseydim surekli sancim oluyor ve ck korkuyrm
Ayın 28 için gün verdi bana ikili test için gitcem yaptırmaya sen yaptirmican miKızlaar doktor 2li tarama için gün verdimi size yaptırcakmısınız
Yaptırcam cnm 26 temmuzda inş bakalım kimse yaptırmıyo bu testleri ondan sordumAyın 28 için gün verdi bana ikili test için gitcem yaptırmaya sen yaptirmican mi
sorun olmadığını duymuştum canım ama hep kulaktan dolma bilgiler oluyor keşke doktoruna sorsaydın.. ben ilk muayenelere gittiğimde ramazandı alttan hiç bakmayacağım dedi normal baktı. kalp atışını duymak ne güzel di miKızlar az önce duyduk kalp atışını inanılmaz duygusal bişey canının içinde can var resmen hissediyorsun.size bişey soracağım doktorumdan çok memnunum ama alttan muayene ediyor.sizlerinki nasıl bişey olur mu diye korkuyorum açıkcası doktorada soramıyorum
ben de çok merak ediyorum 13 haftalıkken gideceğim belki bir ihtimal görünür diye çok heycanlıyızAnneler bebeğin cinsiyetini merak ediyor musunuz? Ben çok merak ediyorum. Doktor beni bayramdan sonra gel diye çağırmıştı. Haftaya 12 haftalık olacak. O zaman gideyim diyorum. Hem doktoru sıkıştırırım belki cinsiyeti için tahminde bulunur. Gerçi her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
Ben doktoruma sordum 16. haftada en doğru teşhis dedi cinsiyet için. Benim iki oğlum 14. haftada belli olmuştu. Benim de haftaya 12 olacak doktora rica edeceğim. Neye benziyor söyleyin diye. Bir de doktora gitmeden önce tatlı birşeyler yemelisin bebeğin hareket etmesi için. Belki görür o zamanben de çok merak ediyorum 13 haftalıkken gideceğim belki bir ihtimal görünür diye çok heycanlıyız
doğru söyluyosun canm;4 yıl sonra geldı bebişim o yuzden fazla takıntılıyımHamilelikte vücudumuz tıpkı bir fabrika gibi çalışır. Rahim portakal büyüklüğünden içinde kocaman bir bebeğin ve eşinin olduğu büyüklüğe ulaşır. Onun için endişelenmeden hamileliğin tadını çıkarmaya bakalım.
Şahane bişey öğleden beri bir tık daha rahatladım endişem geçti Kümseye rahat rahat hamileyim diyemiyordum öğleden beri söyleme başladımsorun olmadığını duymuştum canım ama hep kulaktan dolma bilgiler oluyor keşke doktoruna sorsaydın.. ben ilk muayenelere gittiğimde ramazandı alttan hiç bakmayacağım dedi normal baktı. kalp atışını duymak ne güzel di mi
Ayni sekildeyim ve dr yyok cumartesiyi iple cekiyorum Allah yar ve yardimcimiz olsundurumlarınız nedir kızlar ben cuma gunukı olaydan mahvoldum bebişime bişi olcak dıe kafayı yedimmşimdi içim içimi yiyo dr da burda deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?