2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Benımde Ağrı'larım var kahverengı lekelenmemde var ben progestane ılacını kullanıyorum ıgne vermedı jeli Sana ne için verdı

Ben tup bebek yaptm canm transferden once progestan igne kullaniyodum hamile kalinca doktor igneyi biraktirip progestan jele gecirdi suan sadece jel kullaniyrm gunde 1 tane arti ilac olarakta coraspin ve folbiol aliyorum gunde 1 er tane ahhh Allahim bu sancilar cok korkutyor beni

Anneler bebeğin cinsiyetini merak ediyor musunuz? Ben çok merak ediyorum. Doktor beni bayramdan sonra gel diye çağırmıştı. Haftaya 12 haftalık olacak. O zaman gideyim diyorum. Hem doktoru sıkıştırırım belki cinsiyeti için tahminde bulunur. Gerçi her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

Kızlar yoğun çalıştığımdan sürekli bakamıyorum başlığa ama hepinizin güzel haberlerini birden okuyup çok mutlu oluyorum.bende bugun gideceğim kalp atışı duymaya çok heyecanlıyımm

Kızlar az önce duyduk kalp atışını inanılmaz duygusal bişey canının içinde can var resmen hissediyorsun.size bişey soracağım doktorumdan çok memnunum ama alttan muayene ediyor.sizlerinki nasıl bişey olur mu diye korkuyorum açıkcası doktorada soramıyorum

sorun olmadığını duymuştum canım ama hep kulaktan dolma bilgiler oluyor keşke doktoruna sorsaydın.. ben ilk muayenelere gittiğimde ramazandı alttan hiç bakmayacağım dedi normal baktı. kalp atışını duymak ne güzel di mi

ben de çok merak ediyorum 13 haftalıkken gideceğim belki bir ihtimal görünür diye çok heycanlıyız

Kimi doktor bazen daha net görebilmek için alttan bakabiliyor. Sorun olmaz. Bence onlar da göre göre bıkmışlardır :)

bende 9.haftadayım rahmımde göz seyirmesı gıbı bısı oluyo arkdslrıma sordum rahmın genıslıyo bebek yukarı cıkıyo korklma dedıler ama ben o kadar pinpirikliyimki en ufak seyde araştrmya koyuluyorum

Hamilelikte vücudumuz tıpkı bir fabrika gibi çalışır. Rahim portakal büyüklüğünden içinde kocaman bir bebeğin ve eşinin olduğu büyüklüğe ulaşır. Onun için endişelenmeden hamileliğin tadını çıkarmaya bakalım.

ben de çok merak ediyorum 13 haftalıkken gideceğim belki bir ihtimal görünür diye çok heycanlıyız
Ben doktoruma sordum 16. haftada en doğru teşhis dedi cinsiyet için. Benim iki oğlum 14. haftada belli olmuştu. Benim de haftaya 12 olacak doktora rica edeceğim. Neye benziyor söyleyin diye. Bir de doktora gitmeden önce tatlı birşeyler yemelisin bebeğin hareket etmesi için. Belki görür o zaman

doğru söyluyosun canm;4 yıl sonra geldı bebişim o yuzden fazla takıntılıyım kendımı dınlememelıyımmm

Şahane bişey öğleden beri bir tık daha rahatladım endişem geçti Kümseye rahat rahat hamileyim diyemiyordum öğleden beri söyleme başladım

merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz

durumlarınız nedir kızlar ben cuma gunukı olaydan mahvoldum bebişime bişi olcak dıe kafayı yedimm şimdi içim içimi yiyo dr da burda deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…