Dualarım senınle Canım inşallah duyarsın stres yapma rahatlamaya çalış her dr bir olmuyor maalesef bızlerıde anlamayanlar çıkıyor pozıtıf enerjısını alıyor bazıları anne adaylarınınKizlar banada dua eder misiniz bende 8 temmuzda duymaya gidicem kalp atislarini vajinal usg de keseyi ve icinde nokta gibi olan bebeisi gorduk bebekte olusmus dedi dr ama kalp atislarini 8 temmuzda duyacahiz insaAllah dua edin bana allah rizasi ici olir mu dun hic iyi bigun gecirmedim ruhsuz bi dra denk geldigim icin haliyle kendi druma gidicem 8 temmuzda bana dua edin olur mu iki dusuk yasadim bunu da kaybetmek istemiyorun dua edin bana
Evet malesef canim ama cok sukur daha iyiyim o gunu unutmaya calosiyorum ki unuttumda sadece heycanla 8 trmmuzu bekliyorumDualarım senınle Canım inşallah duyarsın stres yapma rahatlamaya çalış her dr bir olmuyor maalesef bızlerıde anlamayanlar çıkıyor pozıtıf enerjısını alıyor bazıları anne adaylarının
8 temmuZda duyacaksın insallah bulantın kusman falan varmıEvet malesef canim ama cok sukur daha iyiyim o gunu unutmaya calosiyorum ki unuttumda sadece heycanla 8 trmmuzu bekliyorum
Olmaz mi ya su bi haftadir cok fenayim bulanti gene bise degil ama kusma beni benden aliyo yaa yemek yiyemiyorum sadece kraker falan atistirmalik yiyorum napim yemek kokusuna dayanamiyom 7/24 mide bulaniyo zaten hayirlisi ya gun gectikce daha artiyo nasi raharlicam bilmiyom herkesin sabah baslar benim gce 1 den sonra basliyo bulanti8 temmuZda duyacaksın insallah bulantın kusman falan varmı
Ben gayet Iyıyım aksıne cok yıyorum sımdıden 2 kıloya yakın aldım bulantımda kusmam da yok uykum ve halsızlık ve arada kasık arılarım var doktorda keyfını çıkar dedı insallah geçer Senınde yememekte kotu 2 3 kere benımde bulantım oldu ama kusmadım bundan sonrasını kılmıyorum ınsallah kusmam kız çocuklarında kusma olurmuş erkekte olmaz dıyorlar ama Allah bılır ben bol bol erık yıyom eksı normalde eksıyo cok severımOlmaz mi ya su bi haftadir cok fenayim bulanti gene bise degil ama kusma beni benden aliyo yaa yemek yiyemiyorum sadece kraker falan atistirmalik yiyorum napim yemek kokusuna dayanamiyom 7/24 mide bulaniyo zaten hayirlisi ya gun gectikce daha artiyo nasi raharlicam bilmiyom herkesin sabah baslar benim gce 1 den sonra basliyo bulantisen nasilsin canim bnm iyimisiniz bakem
Valla ben tuzlu disinda ne eksi ne tatli yiyemiyoruk aadce tuzlu yiyorum tatli yesem cikiyo benm midede ulser baslangici vardi o yuzden cok hassas midem yani hamilelik onceside vardi bende bi kere kussam bi hafta devam ederdi yani oyuzden cinsiyet diyemeyiz bnmeltimde kiz cocuna hamile dguracak 10 gune ve hic bulantisi olmadi o cinsiyetle alakali degil bebegim saglkkli olsunlarda gerisi muhim degil allaha sukir saglicakla kucagimiza alalim insaAllahBen gayet Iyıyım aksıne cok yıyorum sımdıden 2 kıloya yakın aldım bulantımda kusmam da yok uykum ve halsızlık ve arada kasık arılarım var doktorda keyfını çıkar dedı insallah geçer Senınde yememekte kotu 2 3 kere benımde bulantım oldu ama kusmadım bundan sonrasını kılmıyorum ınsallah kusmam kız çocuklarında kusma olurmuş erkekte olmaz dıyorlar ama Allah bılır ben bol bol erık yıyom eksı normalde eksıyo cok severım
inşallah CanımValla ben tuzlu disinda ne eksi ne tatli yiyemiyoruk aadce tuzlu yiyorum tatli yesem cikiyo benm midede ulser baslangici vardi o yuzden cok hassas midem yani hamilelik onceside vardi bende bi kere kussam bi hafta devam ederdi yani oyuzden cinsiyet diyemeyiz bnmeltimde kiz cocuna hamile dguracak 10 gune ve hic bulantisi olmadi o cinsiyetle alakali degil bebegim saglkkli olsunlarda gerisi muhim degil allaha sukir saglicakla kucagimiza alalim insaAllahcok sukur su aralar iuiyim
Al bendendebo kadar bend eyiyemiuorum bisi surekli midr bulantim var tatlodan igrenir oldum eksi yanindan gecemiuom tuzlu cubuk yiyorum sadce aradada ufak tedek atistiriyorum o kadar zorla morla yemeye calisiyorum zor vallahi halimixKızlar mrb durumlar nasıl ben sürekli yemekten bıktım sürekli karnım aç sürekli domates yiyesim geliyo allah aşkına napcam ben
Benimde canim cok sey cekiuo ama yemek yeyisimi gorsen sanki maratona kosuyom sanki onumdrn alacaklarmis gibi yiyorum bi gorsen varya normaldr hic hizli yemek yiyemeyen ben simdi acayip hozli yiyorum oda canimin cektigi ssyi bide tuzlu olani yiyorum eksi ve dadli yiyemiyom hele tatli yersem cok durmuyo midede hemencik cikiyo allah yardimcimiz olsunAynen ya canmda çok şeyler istiyo valla :) ne kadar arsız oldum anlatamam
Bende aynı durumdayım cok yıyorum en çokta ekşi erik hep yemek ıstıyorumKızlar mrb durumlar nasıl ben sürekli yemekten bıktım sürekli karnım aç sürekli domates yiyesim geliyo allah aşkına napcam ben
Çok üzüldüm canım yaRabbim verir inşallah yine sağlıklı sıhhatli
Son adet tarihine göre çnk ultrsn dgşyoKızlar bende Allah'in izniyle şubat annesi olucam ama şöyle bir sorun var benim sat göre 19 şubat ama ultrason tarihine göre 17 şubat hangisine göre takip etmeliyim ?
Aynı sekılde benımde lekelenme arada geliyor ama agrım var cok ınsallah bırsey olmaz bebişlerimizeBenden de iki gundur kahve leke geliyo ve belim com agriyo dr gittim yatacaksin dedi ilac filan vermedi kafayi yicem bayram tatili ve normal kontrellrde gidemiyum yerimden kalkamiyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?