• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Netten okuyorum bu ilaci vermislr herkese ama dr a sordum ilac vermicem dedi ne yapcami sasidim valla kalkamiyorum yerimden:KK43:sanki ayaga kalkinca dusup gidecek gbi psikljim bozulduuuuuu :KK43:
Bebeğin düşmemesini sağlıyormuş sabah aksam ıcecegım sen kac haftalık Hamılesın

Benimde lekem sancim herseyim var moral sifir :( rabbim korktugumuza ugratmasin bnde 7 haftaligim

Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıklı bır sekılde kucağımıza almayı Nasıp etsın

amin kızlar insallah cok korkuyorum bende leke yok ama
İnsallah olmaz Canım o Zaman daha bır korku oluyo su an ben yasıyorum her an bırsey olacakmış gıbı Ağrı'n olması normalmıs çünkü rahmi genısledıgı ıcın rahmi kasları ıyı çalışırmış Ağrı olunca

Kizlar bende kalp atisini duydum bugun yanlz doktr ck ilgiszdi ben 7 haftalk diye biliyrm megerse 6+6 mis ve bi kese daha gorundu oda 6+4mus bu ne demek oluyor ikizse neden biri geride acaba sorunmu var tup bebek benimki simdi de sancm var lavaboda ack pembe bise geldi peceteye suan ck korkuyrm Allahim bize bagislasn bebislermizi bu sanci surekli kasiklarda oluyo normalmi bu acaba herkeste oluyomu

Kizlar bende kalp atisini duydum bugun yanlz doktr ck ilgiszdi ben 7 haftalk diye biliyrm megerse 6+6 mis ve bi kese daha gorundu oda 6+4mus bu ne demek oluyor ikizse neden biri geride acaba sorunmu var tup bebek benimki simdi de sancm var lavaboda ack pembe bise geldi peceteye suan ck korkuyrm Allahim bize bagislasn bebislermizi bu sanci surekli kasiklarda oluyo normalmi bu acaba herkeste oluyomu
Canım galiba ikiz olacak seninkiler. Ultrasondaki ölçülere göre yapıyorlar o hesabı 6+6 gibi. Farklı olması seni korkutmasın. Hareketlerine çok dikkat et. Uzanma, eğilme, yavaş hareket et. En azından 6 hafta dayan. Sonra rahat döneme geçeceksin. Yerleştiği için öyle pembe akıntı gelmiş olabilir. Ama sen takip et. Gene olmaya devam ederse vakit geçirmeden doktora git

Merhabaaa iyi baramlar .. hamile oldugumu 3 haftalıkken ögrendim degerim 137 çıkmıştı polikinlik doktoru korkuttu beni deger düşük dedi.. 2 gün sonra özel hastaneye gittim degerim 777 ye çıktı doktor bebegi şuan göremeyiz zaten üzülmeyin dedi ultrason ile üstten rahim duvarıma baktı rahim duvarın kalınlaşmış kendini gebelige hazırlamış dedi .. ve bana kalp atışı duymak için tarih verdi 15.07.2017 ama gebelikten midir nedir aklım hep kalp atışını ya duyamassam ya bir sorun oılursa diye kafayı yicem .. hep kaynanam ve görümcem yüzünden lütfen biri bi akıl verebilirmi lütfen ...

Merhabaaa iyi baramlar .. hamile oldugumu 3 haftalıkken ögrendim degerim 137 çıkmıştı polikinlik doktoru korkuttu beni deger düşük dedi.. 2 gün sonra özel hastaneye gittim degerim 777 ye çıktı doktor bebegi şuan göremeyiz zaten üzülmeyin dedi ultrason ile üstten rahim duvarıma baktı rahim duvarın kalınlaşmış kendini gebelige hazırlamış dedi .. ve bana kalp atışı duymak için tarih verdi 15.07.2017 ama gebelikten midir nedir aklım hep kalp atışını ya duyamassam ya bir sorun oılursa diye kafayı yicem .. hep kaynanam ve görümcem yüzünden lütfen biri bi akıl verebilirmi lütfen ...
Kötü düşünüp kötüyü çağırma canım. Değerin gayet güzel artmış maşallah. Icin rahat olsun bir şey olmaz 15'inde kalp atışını göreceksin inşallah. Şeytan vesvese veriyor. Aldırma ona. Allah'ım sana teslim oldum hayırlısını ver de ve tevekkülün gücüne sığın. Bol su iç, stresten uzak dur ve bebeğinin huzurla gelişmesine izin ver :)

Merhabalar :anneadayı::KK200:
Ben de subatta hayirlisiyla bebegimi kucagima alacagim. Bana basta doktor progestan vermisti. benim asermem agir gectiginden bir hafta kullanabildim bulantilarim zaten siddetliyken hap daha da beter ediyordu.
Gecen randevum vardi. Anne iyiyse birsey yok dedi. kendiligimden biraktim hapi. Ben daha iyi hissediyorum simdi dedim. Agir gecen bir hamileligim vardi cünkü. Bulantilarim normal düzeyde degildi. Sabredeceksin dedi doktor. yine de kafama takildi basta hormonum düsükmüs.
Simdi de bebegi kaybederim korkusu sardi beni =(

Kötü düşünüp kötüyü çağırma canım. Değerin gayet güzel artmış maşallah. Icin rahat olsun bir şey olmaz 15'inde kalp atışını göreceksin inşallah. Şeytan vesvese veriyor. Aldırma ona. Allah'ım sana teslim oldum hayırlısını ver de ve tevekkülün gücüne sığın. Bol su iç, stresten uzak dur ve bebeğinin huzurla gelişmesine izin ver :)
teşekkür ederimmmmmmmm :) en iyisi dua etmek aslında ..

Kizlar peki bu adet olacakms gibi agrilar neden oluyor suan 7 haftalk oldk ve sanki heran adet olcam oyle sancm var bide bu kulandgm progestsn jele pembe kana benzer bisiler geliyo bu ne demk korktum biraz neden bole olmus olablirki endiselnmeye grek varmi birde ben onceden igne kullaniydm progestan hamile kaldktn sonra dktr gunde bi tane jel kullandirdi hala kullaniyorm acaba igneye devam.mmi etseydim surekli sancim oluyor ve ck korkuyrm

Back