ovulasyon testi ile olabilir belki.o konudaki forumları oku istersen.merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz
Kacinci jaftada oluuo o test ben unuttumkızlar 2 li tarama zamanlarımız yaklaşıyooo hepimizin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle inşallahhhher evre farklı heyecan inş kucağımıza alana kadar hep hayırlı haberler alırızzzzz
Himm sagol canjm bnm bende yeni girdim 11 haftaya banada soylemisti 4 hafta sonra gelirsin testlerle beraber dedi bana hayirlisi ins guzel haberle doneriz burada guzel haber veririz insaAllah11-14 hafta arası dedi dr benımde suan 11.haftam 3 hafta sonraya gtcem bakalım
isiyla kuzum ne hissediuosun kizmi erkekmi ben kuvvetli bi sekildr erkek hissediyorum nedense bilmiyorum kendimi alamiyorum o derece saglikli olsunlar da cinsiyeti hic onemli degilinş yaa her yapılan test stres gibisonuçlar inş hep temız cıkar sonrada cinsıyet öğrenırız hayırlısıyla
Aynen oyle kzuum saglivakla gelsin insaAllahbenım için cinsiyetın hiç önemi yok valla çünkü 4 yıl yolunu gözledik ve ilk bebeğim sadece kıyafetlere imrenıyorum bısıye odaklanmak için merak edıyorum canım saglıcakla hayırlısıyla kucagıma alıyım da ennn önemlısı o
evet canım 11.haftdan sonra testler başlıyor down sendromu testi yapılıyo bu dönem sonrası zaten dr zamanlarını söyluyo aksatma11-14 haftalar arası oyle mı testler ?
benım doktoruma kendım soyledım gerek yok oyle testlere dedı ve ben zaten dr umdan memnun degılım bulndugum yerdede baska hastane yok
Ben 11.ci hafta icindetim halen o bicim sikayetlerim var bulanti kusma falan oyle isteBu arada sikayetleri devam eden varmi.bulanti kusma gibi.
Ben 11.ci hafta icindetim halen o bicim sikayetlerim var bulanti kusma fal
Ben 11.ci hafta icindetim halen o bicim sikayetlerim var bulanti kusma falan oyle iste
Benimde geceleri bacaklarimin arkasina kramp giriyor ve kasiliyor.sabah kadar uyuyamiyorum...hamileligin son aylarinda olan sey bende erken basladi...simdi kalsiyum ilaci kullaniyorum...
benım şükür bulantım çok yok kusma hiç olmadı ama bel ve kasık ağrısı çok çekıyorum ama sıkayet edemıyorum bebişim saglıklı olsunda ben bunlara razıyım dıeBu arada sikayetleri devam eden varmi.bulanti kusma gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?