• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

kızlar 2 li tarama zamanlarımız yaklaşıyooo hepimizin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle inşallahhh :dua:her evre farklı heyecan inş kucağımıza alana kadar hep hayırlı haberler alırızzzzz:dua::dua::dua:

kızlar 2 li tarama zamanlarımız yaklaşıyooo hepimizin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle inşallahhh :dua:her evre farklı heyecan inş kucağımıza alana kadar hep hayırlı haberler alırızzzzz:dua::dua::dua:
Kacinci jaftada oluuo o test ben unuttum ;) amin bu arada insaAllah guzel sonuclar cikacak ;)

11-14 hafta arası dedi dr benımde suan 11.haftam 3 hafta sonraya gtcem bakalım
Himm sagol canjm bnm bende yeni girdim 11 haftaya banada soylemisti 4 hafta sonra gelirsin testlerle beraber dedi bana hayirlisi ins guzel haberle doneriz burada guzel haber veririz insaAllah ;)

Hayirl
inş yaa her yapılan test stres gibi :KK43: sonuçlar inş hep temız cıkar sonrada cinsıyet öğrenırız hayırlısıyla:KK76:
isiyla kuzum ne hissediuosun kizmi erkekmi ben kuvvetli bi sekildr erkek hissediyorum nedense bilmiyorum kendimi alamiyorum o derece saglikli olsunlar da cinsiyeti hic onemli degil ;)

benım için cinsiyetın hiç önemi yok valla çünkü 4 yıl yolunu gözledik ve ilk bebeğim sadece kıyafetlere imrenıyorum bısıye odaklanmak için merak edıyorum canım saglıcakla hayırlısıyla kucagıma alıyım da ennn önemlısı o

A
benım için cinsiyetın hiç önemi yok valla çünkü 4 yıl yolunu gözledik ve ilk bebeğim sadece kıyafetlere imrenıyorum bısıye odaklanmak için merak edıyorum canım saglıcakla hayırlısıyla kucagıma alıyım da ennn önemlısı o
Aynen oyle kzuum saglivakla gelsin insaAllah ;)

11-14 haftalar arası oyle mı testler ?
benım doktoruma kendım soyledım gerek yok oyle testlere dedı ve ben zaten dr umdan memnun degılım bulndugum yerdede baska hastane yok

11-14 haftalar arası oyle mı testler ?
benım doktoruma kendım soyledım gerek yok oyle testlere dedı ve ben zaten dr umdan memnun degılım bulndugum yerdede baska hastane yok
evet canım 11.haftdan sonra testler başlıyor down sendromu testi yapılıyo bu dönem sonrası zaten dr zamanlarını söyluyo aksatma

Bende 10.haftaya yeni girdim...saglik ocagindaki ebe 2li testler icin 14uncu haftada git belki cinsiyetini bile soyleyebilirler dedi....dediginiz gibi hayirli guzel haberler alalimda gerisi onemli degil.

Sanada diger arkadaslarada(tabi banada:) )rabbim yardim etsin.guzel seyler dusunelim...elbet bunlarda gececek.ileride anlatacagimiz bir ani okarak kalacak bunlarin hepsi.

kalca acısından 2 haftadır cok yoruldum boyle bırsey duyan bışlen var mı hanımlar.sag kalcam sankı enjeksıyon ıgne vurulmusum gıbı agrıyor

Back