Yok canim bnm bende bugun gidicem dra bakalim duyabilicekmiyim yaaaheycanliyim kiz
kızlar , ben şimdilik hamiledeğilim ama buraya takılayım sizinle de bana da uğur getirsin hamile kızlarYok canim bnm bende bugun gidicem dra bakalim duyabilicekmiyim yaaaheycanliyim kiz
Yok canim bnm bende bugun gidicem dra bakalim duyabilicekmiyim yaaaheycanliyim kiz
hala haberin gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum. hadi bakalım minişimizin minik kalbinden pıt pıt ses duyacakmıyız
kızlar , ben şimdilik hamiledeğilim ama buraya takılayım sizinle de bana da uğur getirsin hamile kızlar
canimin ici biliyon bugun baya sikintili gecti gerizekali bi drun yuzunden neyseko ozelde boyle bi sacmalin olmadini ogrendik neyseki kalp atisini 8 temmuzda duyucaz insaAllah
ben de şubat annesi değilim ama şubat teyzesiyim :)
canımcım rahim duvarı kalınlığın kaç olmuş ?canimin ici biliyon bugun baya sikintili gecti gerizekali bi drun yuzunden neyseko ozelde boyle bi sacmalin olmadini ogrendik neyseki kalp atisini 8 temmuzda duyucaz insaAllah
Ona bakma firsati gelemdiki dengesiz drun yuzunden soramadimda zaten usg de daha karnima koymadna baktim bise gorunmuyo ki ekran beyaz sasmamali yani yanlis yonlendirmesine neys egcti gitti bidaha tovbr gitmem o dracanımcım rahim duvarı kalınlığın kaç olmuş ?
Bende yarın duyacağım ınsallahKalp atışlarını duydun mu canim..ben bugün duyacağım inşallah çok heyecanliyim
Cok sevındım Canım bende yarın duyarım insallahBen Bugun fasulyemin kalp atislarini duydum kizlarrrrrr minnakim benimmm hadi darisi sizleree ins
Canım benım de senın gıbı korkularım vardı ama keseyi gördüm yarın da kalp atışını duyacağım ınsallah ıcını ferah tut rabbım bebıslerımızı sağlıklı kucağımıza almayı Nasıp Etsın Ağrı'nın olması normalmıs rahmi kaslar ıyı çalışmasıymış benımde hala akıntım gelıyor normalBebegi gormeme ihtimali varmi kizlar ben cok korkuyorm doktra gitmeye sanki bebegimi goremiycem gibi geliyr bu korkuyu atamiyrm icimden 6+2oldum ama bebek varmi kese olusumu kalp atisi varmi hic bilmiyrum bu korkumu nasl yenicem onuda bilmiyrm kizlar hala regl olcakmsm gibi cok sancm oluyor cok korkuyorm bugun agridan artk duramadim bide sanki su gibi akintim oluyor bu ne demek acaba kotu bisey yoktur demi belim cok kotu agiryr suan napcagmi bilemiyorum Allahim bebislerimzi bize bagislasin yillardr bekledim bebegimi nolur Dua edin kizlar..
Cok güzel bır duygu Ben de kalp atışlarını duydum bugün sende bayram sonrası duyarsın kalp atıslarınıKızlarr keseyi gördükk çok şükürr :) Şimdi sıra kalp atışlarında.. Hayırlısı ile ona gün sayıcaz artık :)) Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
Cok güzel bır duygu Ben de kalp atışlarını duydum bugün sende bayram sonrası duyarsın kalp atıslarını
Kizlar banada dua eder misiniz bende 8 temmuzda duymaya gidicem kalp atislarini vajinal usg de keseyi ve icinde nokta gibi olan bebeisi gorduk bebekte olusmus dedi dr ama kalp atislarini 8 temmuzda duyacahiz insaAllah dua edin bana allah rizasi ici olir mu dun hic iyi bigun gecirmedim ruhsuz bi dra denk geldigim icin haliyle kendi druma gidicem 8 temmuzda bana dua edin olur mu iki dusuk yasadim bunu da kaybetmek istemiyorun dua edin bana
Allah razi olsun canim benim hepimiz aliriz insaAllahAllah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?