2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

hala haberin gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum. hadi bakalım minişimizin minik kalbinden pıt pıt ses duyacakmıyız

kızlar , ben şimdilik hamiledeğilim ama buraya takılayım sizinle de bana da uğur getirsin hamile kızlar

ben de şubat annesi değilim ama şubat teyzesiyim :)
canimin ici biliyon bugun baya sikintili gecti gerizekali bi drun yuzunden neyseko ozelde boyle bi sacmalin olmadini ogrendik neyseki kalp atisini 8 temmuzda duyucaz insaAllah

canımcım rahim duvarı kalınlığın kaç olmuş ?
Ona bakma firsati gelemdiki dengesiz drun yuzunden soramadimda zaten usg de daha karnima koymadna baktim bise gorunmuyo ki ekran beyaz sasmamali yani yanlis yonlendirmesine neys egcti gitti bidaha tovbr gitmem o dra

Bebegi gormeme ihtimali varmi kizlar ben cok korkuyorm doktra gitmeye sanki bebegimi goremiycem gibi geliyr bu korkuyu atamiyrm icimden 6+2oldum ama bebek varmi kese olusumu kalp atisi varmi hic bilmiyrum bu korkumu nasl yenicem onuda bilmiyrm kizlar hala regl olcakmsm gibi cok sancm oluyor cok korkuyorm bugun agridan artk duramadim bide sanki su gibi akintim oluyor bu ne demek acaba kotu bisey yoktur demi belim cok kotu agiryr suan napcagmi bilemiyorum Allahim bebislerimzi bize bagislasin yillardr bekledim bebegimi nolur Dua edin kizlar..

Canım benım de senın gıbı korkularım vardı ama keseyi gördüm yarın da kalp atışını duyacağım ınsallah ıcını ferah tut rabbım bebıslerımızı sağlıklı kucağımıza almayı Nasıp Etsın Ağrı'nın olması normalmıs rahmi kaslar ıyı çalışmasıymış benımde hala akıntım gelıyor normal

selam kızlar bende dün hamile olduğuöu öğrendim önce idrarda sonra kanda 6680 çıktı değerim bu değerlere göre 6+7 haftalık oluyo ama kahverengi lekelenmem var 10 gündür falan adet olucam sanıyodum bi test yapım dedim ve çift çıktı ama bu lekelenme korkutuyo beni yarın dr gidicem inşallah kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce

Kızlarr keseyi gördükk çok şükürr :) Şimdi sıra kalp atışlarında.. Hayırlısı ile ona gün sayıcaz artık :)) Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

Kızlarr keseyi gördükk çok şükürr :) Şimdi sıra kalp atışlarında.. Hayırlısı ile ona gün sayıcaz artık :)) Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
Cok güzel bır duygu Ben de kalp atışlarını duydum bugün sende bayram sonrası duyarsın kalp atıslarını

kızlar kalp atışlarını bugün duydum cok mutluyum bu mübarek gunde Rabbıme bınlerce şükür olsun Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın tüm hamilelerinde Bebişlerini sağlıklı bır sekılde kucaklarına almayı nasip Etsın hayırlı evlatlarımız olsun Kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun

Kizlar banada dua eder misiniz bende 8 temmuzda duymaya gidicem kalp atislarini vajinal usg de keseyi ve icinde nokta gibi olan bebeisi gorduk bebekte olusmus dedi dr ama kalp atislarini 8 temmuzda duyacahiz insaAllah dua edin bana allah rizasi ici olir mu dun hic iyi bigun gecirmedim ruhsuz bi dra denk geldigim icin haliyle kendi druma gidicem 8 temmuzda bana dua edin olur mu iki dusuk yasadim bunu da kaybetmek istemiyorun dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…