yok canım gorunmedı.19 mayıs son regl tarıhım ultrasonda gorunmedı hıcbısı cok ufak daha dedı folıcasıt verdı 16 temmuzda randevum var.senınde hayırlı olsun aynıyız haberleşelımHayirli olsun ayni tarihlerdeyiz bebegi gorebildiniZ mi sizinde mi sat 19mayisti
Çok üzüldüm canım yaBebişimi dün düşürdüm malesef
Canmmm bnmde 16 sinda ve o gunu bekleyemiyorum sabrim kalmadi.daha once iki dusugumde oldugundan korkuyorum .Allah hicbirimizi korktuklarimizla sinamasin.yok canım gorunmedı.19 mayıs son regl tarıhım ultrasonda gorunmedı hıcbısı cok ufak daha dedı folıcasıt verdı 16 temmuzda randevum var.senınde hayırlı olsun aynıyız haberleşelım
INS TUTUTNUR BEBISIN AYNIYMIS RANDEVULARMIZDA MEDIPOLE GIDICEM BAKALIM NASIL.SEN OYLEYSE CALISMIOSAN UZAN DINLEN İŞ YAPMA FAZLA UC AY COK ONEMLI CANIMCanmmm bnmde 16 sinda ve o gunu bekleyemiyorum sabrim kalmadi.daha once iki dusugumde oldugundan korkuyorum .Allah hicbirimizi korktuklarimizla sinamasin.
Bagcilar medipol mu..ben silivrideyim Allah utandirmasin insallah bizde diger arkadaslarda bir sikinti cikmaz..iki yil evvel bayramda dusuk yapmistim doktor bulamadim cok kotu gunlerdi yine bayram uzeri ve cok tedirginim..ama medipole cok iyi diyorlar umarim sende memnun kalirsin.guzel haberlerle yeniden gorusucez insallah..cok memnun oldum.INS TUTUTNUR BEBISIN AYNIYMIS RANDEVULARMIZDA MEDIPOLE GIDICEM BAKALIM NASIL.SEN OYLEYSE CALISMIOSAN UZAN DINLEN İŞ YAPMA FAZLA UC AY COK ONEMLI CANIM
bende canım sagolasın ıyı dıleklerın ıcın bagcılar medıpol evet.ama dr bayan soguksa bırdaha oraya gıtmem cunku onem verıorum guleryuzlu olmalarına gorucez bakalım:)))Bagcilar medipol mu..ben silivrideyim Allah utandirmasin insallah bizde diger arkadaslarda bir sikinti cikmaz..iki yil evvel bayramda dusuk yapmistim doktor bulamadim cok kotu gunlerdi yine bayram uzeri ve cok tedirginim..ama medipole cok iyi diyorlar umarim sende memnun kalirsin.guzel haberlerle yeniden gorusucez insallah..cok memnun oldum.
Herkese koccaman slm kizlar 6+3 gunluk hamileyim canlaeim bnm bende tahmini dgum zamanim 20 subat 2017 yi gosteriyo benode araniza kabul eder misiniz
Hayırlı olsun bebiş in inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza bebisleri :)
Kalp atışlarını duydun mu canim..ben bugün duyacağım inşallah çok heyecanliyimHerkese koccaman slm kizlar 6+3 gunluk hamileyim canlaeim bnm bende tahmini dgum zamanim 20 subat 2017 yi gosteriyo benode araniza kabul eder misiniz
Yok canim bnm bende bugun gidicem dra bakalim duyabilicekmiyim yaaaKalp atışlarını duydun mu canim..ben bugün duyacağım inşallah çok heyecanliyim
Aynen bende kacta randevunYok canim bnm bende bugun gidicem dra bakalim duyabilicekmiyim yaaaheycanliyim kiz
Hayırlı olsun inşallah :) keseden sonra 15.gün benim birazdan dr a gideceğim çok heyecanliyim inşallah herşey yolundadırKızlarrr bende bekliyormmm :) sat 22 mayıstı yarın kontrolüm var keseyi görücez inşallahh.. Kalp atışları ne zaman duyulur ki acaba?
Hayırlı olsun inşallah :) keseden sonra 15.gün benim birazdan dr a gideceğim çok heyecanliyim inşallah herşey yolundadır
inş hepsını gormeyı duymayı yasatır rabbım herkese canım ben keseyı gordugumde ısrarla var dımı var dımı demıstım dr.a oda cıktısını vermıstı bak emın ol dıyeO zaman kısmetse ben bayramdan sonra anca duyabilirim kalp atışlarını :) Heyecanını anlayabiliyorum ben daha şimdiden yarınki kese için heyecanlıyım :) ve çok merak ettiğim seylerin basında da kalp atısı gelıyor şimdilik :)
inş hepsını gormeyı duymayı yasatır rabbım herkese canım ben keseyı gordugumde ısrarla var dımı var dımı demıstım dr.a oda cıktısını vermıstı bak emın ol dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?