• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ŞUBATDA BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAK ANNELER GELİN BERABER BEKLEYELİM

Kizlar banada dua eder misiniz bende 8 temmuzda duymaya gidicem kalp atislarini vajinal usg de keseyi ve icinde nokta gibi olan bebeisi gorduk bebekte olusmus dedi dr ama kalp atislarini 8 temmuzda duyacahiz insaAllah dua edin bana allah rizasi ici olir mu dun hic iyi bigun gecirmedim ruhsuz bi dra denk geldigim icin haliyle kendi druma gidicem 8 temmuzda bana dua edin olur mu iki dusuk yasadim bunu da kaybetmek istemiyorun dua edin bana :KK66:
Dualarım senınle Canım inşallah duyarsın stres yapma rahatlamaya çalış her dr bir olmuyor maalesef bızlerıde anlamayanlar çıkıyor pozıtıf enerjısını alıyor bazıları anne adaylarının

Dualarım senınle Canım inşallah duyarsın stres yapma rahatlamaya çalış her dr bir olmuyor maalesef bızlerıde anlamayanlar çıkıyor pozıtıf enerjısını alıyor bazıları anne adaylarının
Evet malesef canim ama cok sukur daha iyiyim o gunu unutmaya calosiyorum ki unuttumda sadece heycanla 8 trmmuzu bekliyorum

8 temmuZda duyacaksın insallah bulantın kusman falan varmı
Olmaz mi ya su bi haftadir cok fenayim bulanti gene bise degil ama kusma beni benden aliyo yaa yemek yiyemiyorum sadece kraker falan atistirmalik yiyorum napim yemek kokusuna dayanamiyom 7/24 mide bulaniyo zaten hayirlisi ya gun gectikce daha artiyo nasi raharlicam bilmiyom herkesin sabah baslar benim gce 1 den sonra basliyo bulanti ;) sen nasilsin canim bnm iyimisiniz bakem ;)

Olmaz mi ya su bi haftadir cok fenayim bulanti gene bise degil ama kusma beni benden aliyo yaa yemek yiyemiyorum sadece kraker falan atistirmalik yiyorum napim yemek kokusuna dayanamiyom 7/24 mide bulaniyo zaten hayirlisi ya gun gectikce daha artiyo nasi raharlicam bilmiyom herkesin sabah baslar benim gce 1 den sonra basliyo bulanti :KK66: sen nasilsin canim bnm iyimisiniz bakem :KK66:
Ben gayet Iyıyım aksıne cok yıyorum sımdıden 2 kıloya yakın aldım bulantımda kusmam da yok uykum ve halsızlık ve arada kasık arılarım var doktorda keyfını çıkar dedı insallah geçer Senınde yememekte kotu 2 3 kere benımde bulantım oldu ama kusmadım bundan sonrasını kılmıyorum ınsallah kusmam kız çocuklarında kusma olurmuş erkekte olmaz dıyorlar ama Allah bılır ben bol bol erık yıyom eksı normalde eksıyo cok severım

Ben gayet Iyıyım aksıne cok yıyorum sımdıden 2 kıloya yakın aldım bulantımda kusmam da yok uykum ve halsızlık ve arada kasık arılarım var doktorda keyfını çıkar dedı insallah geçer Senınde yememekte kotu 2 3 kere benımde bulantım oldu ama kusmadım bundan sonrasını kılmıyorum ınsallah kusmam kız çocuklarında kusma olurmuş erkekte olmaz dıyorlar ama Allah bılır ben bol bol erık yıyom eksı normalde eksıyo cok severım
Valla ben tuzlu disinda ne eksi ne tatli yiyemiyoruk aadce tuzlu yiyorum tatli yesem cikiyo benm midede ulser baslangici vardi o yuzden cok hassas midem yani hamilelik onceside vardi bende bi kere kussam bi hafta devam ederdi yani oyuzden cinsiyet diyemeyiz bnmeltimde kiz cocuna hamile dguracak 10 gune ve hic bulantisi olmadi o cinsiyetle alakali degil bebegim saglkkli olsunlarda gerisi muhim degil allaha sukir saglicakla kucagimiza alalim insaAllah ;) cok sukur su aralar iuiyim ;)

Valla ben tuzlu disinda ne eksi ne tatli yiyemiyoruk aadce tuzlu yiyorum tatli yesem cikiyo benm midede ulser baslangici vardi o yuzden cok hassas midem yani hamilelik onceside vardi bende bi kere kussam bi hafta devam ederdi yani oyuzden cinsiyet diyemeyiz bnmeltimde kiz cocuna hamile dguracak 10 gune ve hic bulantisi olmadi o cinsiyetle alakali degil bebegim saglkkli olsunlarda gerisi muhim degil allaha sukir saglicakla kucagimiza alalim insaAllah :KK66: cok sukur su aralar iuiyim :KK66:
inşallah Canım

Kızlar mrb durumlar nasıl ben sürekli yemekten bıktım sürekli karnım aç sürekli domates yiyesim geliyo allah aşkına napcam ben
Al bendendebo kadar bend eyiyemiuorum bisi surekli midr bulantim var tatlodan igrenir oldum eksi yanindan gecemiuom tuzlu cubuk yiyorum sadce aradada ufak tedek atistiriyorum o kadar zorla morla yemeye calisiyorum zor vallahi halimix

Aynen ya canmda çok şeyler istiyo valla :) ne kadar arsız oldum anlatamam
Benimde canim cok sey cekiuo ama yemek yeyisimi gorsen sanki maratona kosuyom sanki onumdrn alacaklarmis gibi yiyorum bi gorsen varya normaldr hic hizli yemek yiyemeyen ben simdi acayip hozli yiyorum oda canimin cektigi ssyi bide tuzlu olani yiyorum eksi ve dadli yiyemiyom hele tatli yersem cok durmuyo midede hemencik cikiyo allah yardimcimiz olsun ;)

Kızlar bende Allah'in izniyle şubat annesi olucam ama şöyle bir sorun var benim sat göre 19 şubat ama ultrason tarihine göre 17 şubat hangisine göre takip etmeliyim ?

Kızlar kahve rengınde leke gelıyo ara ara sızde de oldumu 7 haftayı doldurdum doktorumu aradım progestan 200 mg aldırttı sabah aksam ıc dedı insallah bırsey olmaz bu durumu yasayan varmı

Benden de iki gundur kahve leke geliyo ve belim com agriyo dr gittim yatacaksin dedi ilac filan vermedi kafayi yicem bayram tatili ve normal kontrellrde gidemiyum yerimden kalkamiyorum korkudan:(

Netten okuyorum bu ilaci vermislr herkese ama dr a sordum ilac vermicem dedi ne yapcami sasidim valla kalkamiyorum yerimden:(sanki ayaga kalkinca dusup gidecek gbi psikljim bozulduuuuuu :(

Benden de iki gundur kahve leke geliyo ve belim com agriyo dr gittim yatacaksin dedi ilac filan vermedi kafayi yicem bayram tatili ve normal kontrellrde gidemiyum yerimden kalkamiyorum korkudan:KK43:
Aynı sekılde benımde lekelenme arada geliyor ama agrım var cok ınsallah bırsey olmaz bebişlerimize

Back