Birşey olmaz Allah in izniyle vücudumuzda tabi ki değişiklikler olacak bel ve kasik ağrısı zaten hamileliğin ilk belirtileri kaygılanma :) Hayırlısıyla duyarsin bebesinin kalbini inşallah için daha rahat eder :)inş ya sabahtan berı netten okuyorum herkes farklı bışı yazmıs ama ben hep ıyı olanı dıkkate almak ıstıyorummmm,şu perşembe bı hayırlısıyla gelseydı de o mınnak kalbının sesını duysaydıkkkk
inş canım çok saol,hepimiz duyarız o pıtpıt seslerını inş :)Birşey olmaz Allah in izniyle vücudumuzda tabi ki değişiklikler olacak bel ve kasik ağrısı zaten hamileliğin ilk belirtileri kaygılanma :) Hayırlısıyla duyarsin bebesinin kalbini inşallah için daha rahat eder :)
Amin canım inşallahinş canım çok saol,hepimiz duyarız o pıtpıt seslerını inş :)
AMİNNNN İNŞŞ allah tamamına erdırsın ınsKızlaaaar bugün miniğimin kalp atış seslerini duyduk rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)
Bende 1 temmuzda duyacağım ınsallah kalp atışınıAmin canım inşallah
Cok guzel bır duygudur ınsallah bende yasarım haftayaKızlaaaar bugün miniğimin kalp atış seslerini duyduk rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)
Tatlım ben bebeğin kalp atışını dün 6+3 te duydum ama tabi alttan muayene ile.Canim sen kac haftaliksin?Bugün dr.bakti geçen hafta üstten görünen bebek bugün görünmedi alttan bakti kese ve yolk kesesi göründü 6 hafta 2 günlük fetal noď izlenmis ama cok cok kucuk dedi..Siz kalp atışını hAngi haftalarda duydunuz?Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama çok agladim bugun ama böyle dua ediyorum
Hayirlisi artık bakalım haftaya tekrar gidicem dr a.Tatlım ben bebeğin kalp atışını dün 6+3 te duydum ama tabi alttan muayene ile.
Inşallah duyarsınız canim.O endişe çok kötüYarın hastanede tekrar kontrolum var bakalim bebesimin kalp atislarini duyabilecekmiyiz......cok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?