• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Ah canım cok gecmiş olsun.. sonu guzel olacak ıns dayanacagız..
Bırden bıre mi oldu yoksa rezerv dusuklıgu varmıydı canm
Ay bilmiyorym ya ameliyatı yapan dr lar cok güzel diyordu sonra basladum 1 yıl sonra tüp bebeke dr rezervin sınırda dedi anlamadım ne oldu bastan hersey yolunda idi ama yumurtalar cvp gec verdi boyları kücük sadece 2 tanesi büyümüş oda yetersizmiş bakalım sonuc ne olacak yarın son karar verilecek

Ay bilmiyorym ya ameliyatı yapan dr lar cok güzel diyordu sonra basladum 1 yıl sonra tüp bebeke dr rezervin sınırda dedi anlamadım ne oldu bastan hersey yolunda idi ama yumurtalar cvp gec verdi boyları kücük sadece 2 tanesi büyümüş oda yetersizmiş bakalım sonuc ne olacak yarın son karar verilecek
Yasınız kactı ve amh degerınız

artık bende varım dün muayenemi oldum ilaçlarımı aldım bakalım süreci bekleyip göreceğim benim 6 tane dondurulmuşum var

artık bende varım dün muayenemi oldum ilaçlarımı aldım bakalım süreci bekleyip göreceğim benim 6 tane dondurulmuşum var
Merhaba benımde 5 dondurulmuşum var. Reglimi beklıyorum ..
hayırlı ve sorunsuz bır tedavı dılıyorum.

Öykünüzü birazcık anlatırmısınız niye dondurdunuz çocuğunuz var mı yaşınız kaç
29 yasındayım .sebepsız ınfertılıte. İlk tup bebek denemesınde 8 haftalık gelişimi durması sebebıyle kürtaj oldum. Tum tetkıklerı yaptırıp öncekı tedavıde dondurulan 5 embrıyoyu degerlendırmeye karar verdım. 5.gun embrıyosu hepsı..

29 yasındayım .sebepsız ınfertılıte. İlk tup bebek denemesınde 8 haftalık gelişimi durması sebebıyle kürtaj oldum. Tum tetkıklerı yaptırıp öncekı tedavıde dondurulan 5 embrıyoyu degerlendırmeye karar verdım. 5.gun embrıyosu hepsı..
inş ikimiz için de hayırlısı olur mutlu sona ulaşırız

çok üzüldüm kızlar.. Rabbim yardımcımız olsun çok zor sürecekler bunlar lakin Rabbim kula taşıyamayacağı yük vermiyor emin olun sonu iyi bitecek inşallah

merhaba arkadaşlar bende doktorumla görüştüm muayene oldum genetik testleri istediğimi söyleyince yaptırabilirsin dedi ama demek ki istemek lazım özellikle onu anladım.. bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım doktorun bana önermesi gerekirken ben istemiş oldum ona kalsa direk tüp bebek yapacaktı , şimdi de tüplerin açılmış eşinin test sonucuna bakalım bir şey yoksa aşılama yapalım dedi.. doktora gitmeden kan testi verdim kan testi bile istememişti benden her şey para olayına dönmüş malesef başta önlem alalım şu testler yapalım diyen doktor sayısı çok az sanırım... devlet hastanesine gittim iki defa genetik için makinelerde sıkıntı olduğu için 10 gün kadar beklemem gerektiğini söylediler hiç bir şey halledemeden geri dönmüş oldum .. umarım herkesin işi rast gider

Son düzenleme:
yumurtalık rezervi için incir kürü deneyin gerçekten faydası oluyor benimde rezerv düşüklüğüm vardı ama çokür yumurta toplama işleminde 10 adet toplandı 8 tanesi kaliteli çıktı çok şükür Allahıma

merhaba arkadaşlar bende doktorumla görüştüm muayene oldum genetik testleri istediğimi söyleyince yaptırabilirsin dedi ama demek ki istemek lazım özellikle onu anladım.. bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım doktorun bana önermesi gerekirken ben istemiş oldum ona kalsa direk tüp bebek yapacaktı , şimdi de tüplerin açılmış eşinin test sonucuna bakalım bir şey yoksa aşılama yapalım dedi.. doktora gitmeden kan testi verdim kan testi bile istememişti benden her şey para olayına dönmüş malesef başta önlem alalım şu testler yapalım diyen doktor sayısı çok az sanırım... devlet hastanesine gittim iki defa genetik için makinelerde sıkıntı olduğu için 10 gün kadar beklemem gerektiğini söylediler hiç bir şey halledemeden geri dönmüş oldum .. umarım herkesin işi rast gider
Merhaba, benim doktorum da ilk deneme tutmayınca tüm testleribyapmak istedi genetik, kan pıhtılaşması, laparoskopi histereskopi herşeyi yaptı. Bi de üstüne eşime ve bana vitamin verdi. Ben de bugün nefes egzersizlerine başladım. İyi geldiğini duydum bir çok kişiden. Bakalım hayırlısı Allahtan

çok üzüldüm kızlar.. Rabbim yardımcımız olsun çok zor sürecekler bunlar lakin Rabbim kula taşıyamayacağı yük vermiyor emin olun sonu iyi bitecek inşallah
İnş canım buna ınanmak gerekyor. Sürec zor degılse de hıssettrdıklerı agır. Korkuyoruz umit edıyoruz ama bırgun anne olacagımız dusuncesınden vazgecmiyoruz. Belki bu tedavıde degıl bu ay degıl ama bırgun ınş olacak..

hayırlı cumalarımız olsun arkadaşlar bugün güzel haberler alacağımız bir cuma olsun inşallah.. ben tam kan testlerimin hepsini hastaneye doktor istemeden devlet hastanesinde yaptırmak istedim hepsinin sonucunu aldım iyi çıkmış çok şükür ama D vitaminin karşısında sonuç yazmıyor bu labaratuarda yapılmıyor diyor.. mevburen hastanede yaptıracağım sanırım...

pazartesi günü transferim olacak inşallah buz bebeklerim bana tutunur. yalnız bu proestan igne çok ağrı yaptı bende dün vuruldum ilk..bazılarında hiç agrı olmuyormuş demekki kişiden kişiye göre değişiyor. amann hiç önemli değil agrı sızı hepsi geçer bebişler tutunsun yeterki

Arkadaşlar merhaba benim de 1. denemem negatif oldu.sorunumuz erkek faktörlü olduğu için doktor benden bir test istemedi ama ben de 2. deneme öncesi genetik testleri yaptırmak istiyorum .özel bi lab. da sordum çıkardıkları testler bunlar;
prothrombin 20210 gen mutasyonu
faktör v leiden mutasyonu
mthfr 1298c mutasyon analizi
mthfr 677mutasyon analizi
anti -tpo
anti-tg
kromozom analizi (karyotip tayini)
protrombin gen mutasyonu
bunlardan hangilerini yaptırdınız? tıp fak. baktırıcam ben de özelde 1700 dedi hepsine.

Merhaba, benim doktorum da ilk deneme tutmayınca tüm testleribyapmak istedi genetik, kan pıhtılaşması, laparoskopi histereskopi herşeyi yaptı. Bi de üstüne eşime ve bana vitamin verdi. Ben de bugün nefes egzersizlerine başladım. İyi geldiğini duydum bir çok kişiden. Bakalım hayırlısı Allahtan[/QU

canım doktorun kim ?? iyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel ..

ve ben bu süreçte 3 doktor değiştirdim.. 2.5 yıldır evliyim,Başkent üniversitesi hastanesini çok övüyorlar doktorları başarılı diyorlar randevumu aldım, umutluyum çok kötü şeyler düşünmek istemiyorum çevremdekilere kendimi kapattım, sürekli hamimelik haberleri daha olmadı mı aa sorun nedir bilmem ne duymaktan usandım..bir tane olur kendiliğinden tekrar olur gibi şeyler duymaktan sıkıldım... herkes etrafımda doğuruyor isteyince sanki! bir biz mi böyleyiz diyorum...
canım inan seni çok iyi anlıyorum. ben de 43 yaşımdayım 5 aylık evliyim. ilk tüp bebek denememiz olacak daha tedavi aşamasına bile geçemedik. ben ise şimdiden bıktım. Doktorlarla uğraşmak zor, güvenmek zor. Çoğu paragöz olmuş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ben Urfadayım malesef. Burda devlet hastaneleri 7 çocuğu olup 8. neden olmuyor diye doktoru meşgul edenlerle dolu. bekle ki sıra bize gelsin. Özele gideyim paşa paşa paramı verir misler gibi muayene olurum dersen de avucunu yalarsın.Bu 8. çocuğu isteyen tipler orada da bolca mevcut. Nefret ettim iyice. Allahım diyorum kendi kendime hamile kalsam da uğraştırmasan beni şu işlerle ama yaş 43 işimiz zor. Üniversite hastanesine başladım şimdi. Ama o kadar kalabalık ki tam muayene olmam gereken günde gitsem bile bu defa doktoru bulamıyorum. hadi bekle diğer adetini ki muayene olasın.Sinir oldum iyice napacağımı şaşırdım.

yumurtalık rezervi için incir kürü deneyin gerçekten faydası oluyor benimde rezerv düşüklüğüm vardı ama çokür yumurta toplama işleminde 10 adet toplandı 8 tanesi kaliteli çıktı çok şükür Allahıma

merhaba benimde yumurta oluşuyor ama istenilen boyuta gelmiyor büyümüyor yani incir kürü büyütmeye yardımcı olur mu sence ??

merhaba benimde yumurta oluşuyor ama istenilen boyuta gelmiyor büyümüyor yani incir kürü büyütmeye yardımcı olur mu sence ??
bence oluyor. ben geçen ay denemiştim ve toplamda 7 yumurta folikülüm oluşmuş. bence hiç fena değil. İncir kürü yumurta geliştirmek için zaten. Çatlamıyor diyorsan da huvuç+incir yapacaksın.

Back
X