• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Prof.dr.mustafa bahçeciyi duymuşsundur umut tüp bebek merkezine gidiyor mu bilmiyorum ama fulyada hastalarına bakıyor işinde iyi araştır birazda istersen takiplerini asistanı yapıyor laboratuvar olarakta merkez 1 numara hakkında hayırlısı olsun
teşekkürler canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. fiyat hakkında bilgin var mı peki?

teşekkürler canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. fiyat hakkında bilgin var mı peki?

2017 fiyatları farklı mıdır bilmiyorum enson aralık sonu için toplu ödeme yaptım 6500 tüp bebek (yumurta toplama dölleme 1 ay dondurma ve transfer ayrıca bu süreçteki tüm muayene bazı testler ve gebelik testi içinde) normal muayeneye gidersen prof.425 tl doç.375tl diğerleri 325tl dediğim gibi 2017 de fiyatları değiştimi bilmiyorum telefonla bilgi alabilirsin direk doktorla görüşebilirsin bu konuda baya iyiler birebir istediğin kişiyle görüşebiliyorsun

Evet amh cnm fsh hatırlamıyorum kaç olunca rezerv düşük oluyorki
canım normalde 2-10 arası normal değerler ama doktorum senin yaşın için en fazla 7 lerde olmalıydı dedi. benim ameliyattan önce 6.35 ti. ne kadar kötüleşmiş anlaşılıyor.9.40 tı 2 ay önce de. şimdi de kaç bilmiyorum

2017 fiyatları farklı mıdır bilmiyorum enson aralık sonu için toplu ödeme yaptım 6500 tüp bebek (yumurta toplama dölleme 1 ay dondurma ve transfer ayrıca bu süreçteki tüm muayene bazı testler ve gebelik testi içinde) normal muayeneye gidersen prof.425 tl doç.375tl diğerleri 325tl dediğim gibi 2017 de fiyatları değiştimi bilmiyorum telefonla bilgi alabilirsin direk doktorla görüşebilirsin bu konuda baya iyiler birebir istediğin kişiyle görüşebiliyorsun
anladım canım.çok teşekkürler.Allah yardımcımız olsun

canım normalde 2-10 arası normal değerler ama doktorum senin yaşın için en fazla 7 lerde olmalıydı dedi. benim ameliyattan önce 6.35 ti. ne kadar kötüleşmiş anlaşılıyor.9.40 tı 2 ay önce de. şimdi de kaç bilmiyorum
yani fsh de rakam ne kadar düşükse rezerv o kadar iyi demek

Merhaba, bizim yarin ilk görüşmemiz olacak yüp bebek merkezi ile... çok heyecanlıyım... morfoloji, sayı ve hareket azlığı var. 3 yıldır korunmadik ama olmadi... o kadar heyecanliyim ki....

Hemen en acil şekilde başlamak istiyorum. Benim yaşım 33 olacak bu sene eşim ise 46.

çook, teşekkür ederim.. hem korkuyorum, hem heyecanlıyım... çok karışık duygular bunlar.
hayırlısı olsun yelek bende ilk defa yaptıracağım ilk görüşmemde ibrenin bana döneceğini düşünememiştim ama yumurta rezervim azalmış bizde adeti bekliyoruz heyecanını anlıyorum

Selam kızlar bende şubat ayında basladım tedavime yarın transferim var Allah rızası için dualarınızı bekliyorumm bu sefer olur inşaAllah..

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

Selam kızlar bende şubat ayında basladım tedavime yarın transferim var Allah rızası için dualarınızı bekliyorumm bu sefer olur inşaAllah..

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Hayrlisiyla herşey yolunda gider zamanı gelmiştir ve bebeğine kavuşursun cnm

Hayrlisiyla herşey yolunda gider zamanı gelmiştir ve bebeğine kavuşursun cnm
Amin canım Allah razı olsun inşaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu yolda olan tüm arkadaslarımızada inşaAllah.. Annelik eminim ki çok başka bir duygu tarifi olamaz yaşamadan bilinmez.. Duaya devam..

Back
X