• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

yani düşününce vitaminin ne zararı olabilir diyo insan ama şimdi ben folbiol kullandığım için fazla gelir mi b vitamini diye düşündüm folidoce kullansaydım çok düşünmezdim çünkü mg mı çok düşük onun
İçeriğine bak canım yeterli görüyorsan devam et kararında kullanmak gerek fazlasının zararı olduğunu unutmayalım

Mrb kızlar bende mart başında 2 tedavime basliycam inşallah dondurulmuslar ile yine olmazsa diye çok korkuyorum Novaart tedavi görüyor um sizden orada yaptıran var mı ve 1 düşükle sonuçlandı farklı olara ne yapıyorsunuz yada ne yapmalıyım 2 olmazsa ben duzelemem çok korkuyorum yaa... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah

Güzel düşün arkadaşım ilki olumsuz diye hepsi öyle olacak değil yaa 1 yada 2 hepsi aynı etkiyi yapar insanda Allah bize unutmayi nimet gibi nasip etti ne acılar unutuluyor sen geçmişe takılıp kalma kader kısmet de kabullen herşeyi vur gezmelere alışverişlere dağıt kafanı düşünme inanıyorum güzel haberler alacaksın

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim.Malum bebek arayışı içindeyim ben de.Umut tüp bebekte Ebru Öztürk e gittim gayet sıcakkanlı hoş bir bayan güven verdi yani.Vitamin ile başladık her şey yolunda giderse Mart gibi tüp bebek yapılacak.Tahlil yaptıracağım önce tabi ki

Kızlar çok şükür transferim oldu. 2 tane de 3. Gün embriyosu donduruldu. Merak ettiğim dondurma işlemini yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz bu işlem icin ?

Kızlar çok şükür transferim oldu. 2 tane de 3. Gün embriyosu donduruldu. Merak ettiğim dondurma işlemini yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz bu işlem icin ?
Ben dondurmadım ama gittiğim merkezde 2016 fiyatı 1400 tl yıllık bakımlarda 500 tl 3.gün mecbur kalmadıkça dondurmuyorlar 5.gün emriyosunu 1 ay ücretsiz dondurup rahim dinlendiriliyor sonra transfer gerçekleliyor kalan embriyo varsada 5.gün embriyosu olarak donduruluyor

iyi akşamlar arkadaşlar.öncelikle kısaca durumumu anlatayım.eylül ayında çikolata kistim yırtıldı ve ameliyat oldum.çok şükür şu ana kadar kist tekrar oluşmadı.fakat kist yırtıldığında tüplerimi kapamış ve açılmayacak durumda.tüp bebek tek şansım. doktorum tüp bebekte gebelik şansımın %50-60 olduğunu söyledi ve şehir dışında yaptırmamı tavsiye etti.yaşadığım şehirdeki merkezler iyi olmadığı için. biz de istanbul da yaptırmayı düşünüyoruz.durumum ile ilgili uzman olan bir tüp bebek merkezi ve dokotr tavsiye edebilir misiniz?

iyi akşamlar arkadaşlar.öncelikle kısaca durumumu anlatayım.eylül ayında çikolata kistim yırtıldı ve ameliyat oldum.çok şükür şu ana kadar kist tekrar oluşmadı.fakat kist yırtıldığında tüplerimi kapamış ve açılmayacak durumda.tüp bebek tek şansım. doktorum tüp bebekte gebelik şansımın %50-60 olduğunu söyledi ve şehir dışında yaptırmamı tavsiye etti.yaşadığım şehirdeki merkezler iyi olmadığı için. biz de istanbul da yaptırmayı düşünüyoruz.durumum ile ilgili uzman olan bir tüp bebek merkezi ve dokotr tavsiye edebilir misiniz?
Ben Umut tüp bebek merkezi Ebru Öztürk e gidiyoeum ama yeni başladım araştır istersen merkez bayağı başarılı

eşimde bir sorun yok bu arada.27 yaşındayım. ameliyattan ötürü yumurta rezervim yaşıma göre biraz azalmış malesef.

eşimde bir sorun yok bu arada.27 yaşındayım. ameliyattan ötürü yumurta rezervim yaşıma göre biraz azalmış malesef.
Geçmiş olsn cnm bende 26 yaşındayım bende çikolata kistinden amelyt oldm benmde rezervim bayağı düşmüştü ama amelyttan snra baktrdm 1.33 çıktı dha snra 2.16 ya çıkmıştı yeni baktrdinmi cnm senin kaç ckti

Geçmiş olsn cnm bende 26 yaşındayım bende çikolata kistinden amelyt oldm benmde rezervim bayağı düşmüştü ama amelyttan snra baktrdm 1.33 çıktı dha snra 2.16 ya çıkmıştı yeni baktrdinmi cnm senin kaç ckti
teşekkürler canım. sana da geçmiş olsun. fsh. 9.40 tı en son kasım ayında baktırdım.şimdi kaç bilmiyorum canım

Kızlar daha önce tüp bebek yaptıranlara sormak istediğim bişi var.şimdi bütün işlemlere ücret ödüyorsun tut ki olmadı dondurulmuş olan ile 2.ci deneme yapılacak diyelim. Bütün masrafları baştanmı ödüyoruz yoksa sadece transfer işleminimi ödüyoruz

Kızlar daha önce tüp bebek yaptıranlara sormak istediğim bişi var.şimdi bütün işlemlere ücret ödüyorsun tut ki olmadı dondurulmuş olan ile 2.ci deneme yapılacak diyelim. Bütün masrafları baştanmı ödüyoruz yoksa sadece transfer işleminimi ödüyoruz
Dondurulmuş embriyo varsa sadece transferi ödüyorsün canım

amin arkadaşım.araştırmak için de fazla zamanım yok çünkü doktorum kistin tekrarlama riski olduğundan bir an önce tedaviye başlamam gerektiğini söyledi.
Prof.dr.mustafa bahçeciyi duymuşsundur umut tüp bebek merkezine gidiyor mu bilmiyorum ama fulyada hastalarına bakıyor işinde iyi araştır birazda istersen takiplerini asistanı yapıyor laboratuvar olarakta merkez 1 numara hakkında hayırlısı olsun

Cuma günü ilk görüşmeye gidicem biraz heyecan yaptım Tüp bebeği hep en son denerim diyordum demekki zamanı gelmiş

Back
X