• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hayda yanlış çıkıyor sitenin adresi Google melinasmom yaz çıkıyor canım kopyalamakta çalıştım adresi ama olmadı

Sağol canım inşallah hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olur. Evet spermle kalite önemli. Bizim DNA hasarı da yüksek:KK43: ne yaptıysak da normal değere indiremedik. Tup bebek tutsa bile düşük vs olabilir deniliyor. Bilmiyorum benim 20haftalık ölü doğum oldu bebeğin kemik yapısı bozuktu. Takdiri ilahi..

Üzülme canım sende hemen karamsarlığa bağlamayın uzun süreli vitamin tedavileriyle düzeliyor bu durum yumurta kalitesi nasıl ki aydan aya beslenme stres vs. Gibi sebeplerden ötürü değişiklik gösteriyor spermde aynı doktorunuzla görüşün bu konuyu bizde de dna hasarı var 2 aylık bir tedavi verdi doktorumuz proseed plus ve omepa Q10 kullanıyor eşim ayrıca kocaman bir beslenme listemiz var inanıyorum ki istediğimiz sonucu alıcaz moral motivaayon önemli olumlu olun mutlu olun pozitif enerjiii haydeeeee

Haklısın cnm bencede bütün tahlillerin yapılması lazm söyledim ama dinlemediler gene aynısı olursa ki eminim olucak histeroskopi yaparlar da sorunu çözerler inşallah sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedm anlayana artk:) embriyolari dondurdular bidahaki ay adetımde denicekler cnm inşallah pozitif sonuçlar alırız seninde kalitesi yükselir bnce faydası olur sıkma canini
ay çok iyi olmuş o ilaçları tekrardan kullanmak zorunda kalmazsın bari rahimi düzeltikten sonra herşey yoluna girer canım inşallah bende bildiğin gün sayıyorum çok heyecanlıyım inşallah bir daha kist oluşmaz

amin canım biz üzerimize düşeni yapalım duamızı da eksik etmeyelim.. Rabbim en iyisini bizim için bilendir, verdiği kederin derdin sıkıntının mutluluğun hep bir sebebi var...tevekkür ederim..bu doktorları bende anlamış değilim canım işte Rabbim eksikte etmesin muhtaçta etmesin diyoruz ellerindeyiz...
amin inşallah derdi veren Allah inşallah dermanınıda verir hayırlısıyla evlat nasip eder bize de

Tedavi öncesinde bazı tahlillerini yaptırsan iyi olur troit d vitamini b grubu vitaminler vs.ona göre takviye alırdın bende b grubu düşük d vitamini sınırda yumurta kalitemi etkiledi bu durum o yüzden uzun süreli vitamin tedavisi görüyorum decavit kullanmamı tavsiye etmişti doktorum omega alıyorum ayrıyetten devit damla 10 günde bir kullanıyorum ve sabah akşam arı sütü bal polen tarçın ve çörekotu karışımı tüketiyorum baklagil grubundan ne olursa hertürlüsünü tüketiyorum bunlar iyi geliyor tavsiye ederim avokado ve lifli meyve sebzeler koyu yeşil yapraklı olanlar özellikle bize çok faydalı bilgin olsun
troidimin iyi olduğunu biliyorum d vitamini b grubu vitaminlerle ilgili bi fikrim yok omega 3 ü haftada 2-3 defa balık tüketerek almaya çalışıyorum, bahsettiğin tahlilleri dahiliye den ölçebilir miyim yoksa kadındoğuma mı gitmem lazım birde herhangi bir tarihte baktırabilir miyim canım

Tedavi öncesinde bazı tahlillerini yaptırsan iyi olur troit d vitamini b grubu vitaminler vs.ona göre takviye alırdın bende b grubu düşük d vitamini sınırda yumurta kalitemi etkiledi bu durum o yüzden uzun süreli vitamin tedavisi görüyorum decavit kullanmamı tavsiye etmişti doktorum omega alıyorum ayrıyetten devit damla 10 günde bir kullanıyorum ve sabah akşam arı sütü bal polen tarçın ve çörekotu karışımı tüketiyorum baklagil grubundan ne olursa hertürlüsünü tüketiyorum bunlar iyi geliyor tavsiye ederim avokado ve lifli meyve sebzeler koyu yeşil yapraklı olanlar özellikle bize çok faydalı bilgin olsun
canım az önce baktım da internetten d vitamini b grubu vitamin derken b vitamini olarak önce folidoce kullandım 2 ay gibi şimdide folbiol kullanıyorum zaten onda sıkıntım yokta d vitamini bir doktoruma sorayım decavitin içinde de b grubu vitaminler varmış çünkü

ay çok iyi olmuş o ilaçları tekrardan kullanmak zorunda kalmazsın bari rahimi düzeltikten sonra herşey yoluna girer canım inşallah bende bildiğin gün sayıyorum çok heyecanlıyım inşallah bir daha kist oluşmaz
İkinci denemem ztn inşallah sorun çözülür cnm inşallah seninde olur ben inanıyorum olcak cnm sadce sabır ve dua etmemiz lazm

Amin cnm düşüncesi bile mutlu ediyor umutsuz olmak istemiyorum ama korkuyorm da
umudumuzu kaybettiğimiz anda zaten pes etmiş oluruz biz burda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberleri paylaşacaz inşallah damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış birbirimize teselli veririz burda ben burdan başka kimseyle konuyu açmıyorum ki açsamda anlamazlar halimden

canım az önce baktım da internetten d vitamini b grubu vitamin derken b vitamini olarak önce folidoce kullandım 2 ay gibi şimdide folbiol kullanıyorum zaten onda sıkıntım yokta d vitamini bir doktoruma sorayım decavitin içinde de b grubu vitaminler varmış çünkü

Decavit içinde mevcut düzenli kullanırsan ihtiyacını karşılıyor vucüdun ama balık yağıda çok önemli bende herhafta balık tüketiyorum ama yinede düzenli olarak omega kullanıyorum düşükten sonra hemen genetik testlere başlamıştık o zaman bana doktor şöyle dedi gebelik oluşumu sırasında b12 çok önemli ve sende bu dönemde takviye almana rağmen düşük seviyede doktorunla bu durumu görüş düşüğe yada olumsuz gebeliğe sebep olabilir başka hiçbir sorun yok o yüzden önemsiyorum her ayrıntıyı kış mevsimindeyiz decavitte d vitamini olmasına rağmen devit damla kullanıyorum 10 günde bir balı pekmezi eksik etmiyorum olabildiğince organik besleniyorum aile hekimleri istediğin tahlilleri yapabiliyor görüşmeye gittiğinde durumunu kısaca açıklasan yeter ben ilk öyle yaptım sonra tedaviye başladım

umudumuzu kaybettiğimiz anda zaten pes etmiş oluruz biz burda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberleri paylaşacaz inşallah damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış birbirimize teselli veririz burda ben burdan başka kimseyle konuyu açmıyorum ki açsamda anlamazlar halimden
Haklısın cnm pes etmicem etmeyelim Rabbim bigun karşılığını verir inşallah sen başladinmi tedaviye

Haklısın cnm pes etmicem etmeyelim Rabbim bigun karşılığını verir inşallah sen başladinmi tedaviye

inşallah bir sonraki adetimde bir aksilik çıkmasa başlayacaz doktorum SIS işlemi yaptı rahime baktı miyom polip tarzı bişey var mı diye oda temiz çıktı Allahtan vitaminleri alıyorum şimdilik

Decavit içinde mevcut düzenli kullanırsan ihtiyacını karşılıyor vucüdun ama balık yağıda çok önemli bende herhafta balık tüketiyorum ama yinede düzenli olarak omega kullanıyorum düşükten sonra hemen genetik testlere başlamıştık o zaman bana doktor şöyle dedi gebelik oluşumu sırasında b12 çok önemli ve sende bu dönemde takviye almana rağmen düşük seviyede doktorunla bu durumu görüş düşüğe yada olumsuz gebeliğe sebep olabilir başka hiçbir sorun yok o yüzden önemsiyorum her ayrıntıyı kış mevsimindeyiz decavitte d vitamini olmasına rağmen devit damla kullanıyorum 10 günde bir balı pekmezi eksik etmiyorum olabildiğince organik besleniyorum aile hekimleri istediğin tahlilleri yapabiliyor görüşmeye gittiğinde durumunu kısaca açıklasan yeter ben ilk öyle yaptım sonra tedaviye başladım

decaviti önerir misin canım benim de tesadüfen öğrendiğim bir kimyasal gebelik oldu ondan doktor coraspin vermişti ama devam et demediği için bir kutudan sonra kullanmadım birde b12 sınırda olduğundan folidoce vermişti

decaviti önerir misin canım benim de tesadüfen öğrendiğim bir kimyasal gebelik oldu ondan doktor coraspin vermişti ama devam et demediği için bir kutudan sonra kullanmadım birde b12 sınırda olduğundan folidoce vermişti

Decavit multi vitamindir kullanmanda bir sakıncası varmı bilemem günde 1 defa alınıyor yinede doktoruna danışabilirsin içerisinde A-B1-B2-C-D2-E-B8-B5-Folik Asit-Nikotinamid-Kalsiyum-Demir-Magnezyum-Fosfor-Bakır-Mangan ve çinko var

Mrb kızlar bende mart başında 2 tedavime basliycam inşallah dondurulmuslar ile yine olmazsa diye çok korkuyorum Novaart tedavi görüyor um sizden orada yaptıran var mı ve 1 düşükle sonuçlandı farklı olara ne yapıyorsunuz yada ne yapmalıyım 2 olmazsa ben duzelemem çok korkuyorum yaa... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah

yani düşününce vitaminin ne zararı olabilir diyo insan ama şimdi ben folbiol kullandığım için fazla gelir mi b vitamini diye düşündüm folidoce kullansaydım çok düşünmezdim çünkü mg mı çok düşük onun

Back
X